Şimdi Ara

♪♫ Nokia 5320 XM İnceleme & Ana Konu ♫♪ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
3
Favori
51.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5610 xm serisinin en iyi telefonuydu 5320 çıkana kadar. hala da ii ama bence kaba. 5320'i daha çok beğendim onu aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

ben de teknosa dan nakit 389 liraya aldım. hiçbir aksaklık yaşamadım şu ana kadar

quote:

Orjinalden alıntı: kirkalti

güzel inceleme... ellerine sağlık.

karar vermiştim bu telefonu almak için ama artık kesin ibaresini ekledim kararın başına :D. teknosalarda tanıtılanlar hep kırmızı. hoşuma gitmiyor, hatta ilginçtir midem hafiften ayaklanıyor bu kırmızıyı görünce :D.

bir de; arkadaşım teknosadan almış, içinden kulaklık çıkmamış. bu yüzden hepsiburadaya göre daha ucuz olabilir mi? son bir şey daha; nereden, kaç ytl ye aldınız telefonu?

sağolun. ilettim arkadaşa. hakkını arayacak :D

• merhabalar,

bende bugün aldım cihazdan, kırmızısını,

teknosadan 389 nakit aldım.

kulaklık, usb kablo hafıza kartı her şeyi tamamdı, o arkadaş alırken gözden kaçmıştır..?

ekran kalitesi bence çok güzel,

içinde üç adet deneme sürümü oyunla geliyor cihaz, ekran yan yatıor bu arada, ve ngage tuşunu kullanıyorsunuz.. çok keyifli.

birde pek çok yabancı forumda kamera kalitesini çok eleştirmişler, ancak onlar uçmuş biraz bence, gerçek koşullarda günlük kullanımda gayet başarılı bence..

şu aralar bu paraya alınacak en iyi telefon bu sanırım, bende alırken bu ve samsung i450 arasında kaldım, ama onun siyahını bulamadım ve tek parça bir cihaz daha sağlam olur diye bunu tercih ettim. fiyat olarak hemen hemen aynı ama samsung bazı yerlerde 20 lira fln daha ucuz.

kart yuvasındaki saçmalık gerçekten bir saçmalık :D belki zırt pırt çıkmasın hani yalama olursa diye düşünmüşlerdir kim bilir..

insanın hayatının kalitesi mükemmelliğe tanıdığı öncelikle doğru orantılıdır...

• hayırlı olsun aramıza biri daha eklendi.

kart yuvasındaki saçmalığını usb yuvasındaki saçmalık gibi yapsalardı zırt bırt açılmazdı. biliosun kart oyukucu korumasını çıkartmak için baya bi dövüşüyosun telefonla :D ama hergün 30 kere tak çıkart yaptığım için şimdi çok kolay açılıyor. Nese Allahtan bataryayı çıkartmak zorunda kalmıyoruz sadece kapağı çıkartmak yetiyor

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • akşama doğru, yeni resimleri orjinal boyutuyla eklerim

quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

Güzel inceleme olmuş resimlerin orjinal boyutlarını upload edersen süper olacak
  • teşekkürler güzel inceleme :)

M.Kemal Atatürk
  • @cmert

9.2 ve 9.1 temalarını (zedge ve ownskinden indirdim) yüklemeye çalışınca uygumala uyumlu değil yinede devam edilsinmi diyor, bu noktada sen evet cevabınımı verdin? yoksa sen 9.2 teması yüklemeye çalışınca böyle bir soru sormadımı???

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

@cmert

9.2 ve 9.1 temalarını (zedge ve ownskinden indirdim) yüklemeye çalışınca uygumala uyumlu değil yinede devam edilsinmi diyor, bu noktada sen evet cevabınımı verdin? yoksa sen 9.2 teması yüklemeye çalışınca böyle bir soru sormadımı???

Orjinalden alıntı: cmert

Yüklediğim bazı temalarda çıkan o soruya evet diyorum. hiçbir problem çıkmadı

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

@cmert

bende aynı cevabı verdim yüklendi gayette güzel görünüyor teşekkür ederim.

• telefonu bende biraz kurcaladım da,

gayet güzel gidiyor ilk başta bu paraya daha sofistike bişey alsam diye düşünüyordum ekranı kayan dönen vs gibi,

ancak bunda da oyun oynarken bir tarafa, kamera modunda diğer tarafa yatıyor ekran görüntüsü

gayet hoş.

fotograf çekerken çıkan şlak sesiini nasıl kapatabilirim bilen varmı?

insanın hayatının kalitesi mükemmelliğe tanıdığı öncelikle doğru orantılıdır...
  • telefonu hacklemen gerekiyo 5320 için app trk daha programı çıkmadı hackleyemiyoruz. o sese bende gıcık oluyorum telefonu sessize alıyorum

Orjinalden alıntı: RealGangsta

telefonu hacklemen gerekiyo 5320 için app trk daha programı çıkmadı hackleyemiyoruz. o sese bende gıcık oluyorum telefonu sessize alıyorum

AppTRK çıktı.Ama benim size tavsiyem hacklemeyin...İsterseniz koyayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eP_362

quote:

telefonu hacklemen gerekiyo 5320 için app trk daha programı çıkmadı hackleyemiyoruz. o sese bende gıcık oluyorum telefonu sessize alıyorum

valla ii olur hacklemeyi düşünmüyorum ama ngage oyunları yüklerken cep telefonu portu soruyo. Emin misin ama 3.2 olması lazım versiyonunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealGangsta -- 15 Eylül 2008; 17:37:56 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eP_362

quote:

valla ii olur hacklemeyi düşünmüyorum ama ngage oyunları yüklerken cep telefonu portu soruyo. Emin misin ama 3.2 olması lazım versiyonunun

Benim anlamadığım N-Gage'de ne portu soruyor?Bide N-Gage'nin sürümü ne?

♪♫ Nokia 5320 XM İnceleme & Ana Konu ♫♪

App TRK --->>>http://uploaded.to/?id=54prnl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 15 Eylül 2008; 17:49:37 >

• İncelemeni okurken kendimi buldum.
    Tam benim stilimde yazı yazıyorsun.
    İnceleme de öyle tabi, puanlama sistemi falan güzel olmuş, ellerine sağlık...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.