Şimdi Ara

♪♫ Nokia 5320 XM İnceleme & Ana Konu ♫♪ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
3
Favori
51.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6120c ile 5320 nin özellikleri hemen hemen aynı bir sakıncası yoksa niye değiştiridiğini merek ettim ha daha yüksek bir model için değiştirseydin neyse ama hemen hemen aynı telefonu aldın ilgincime gitti inceleme çok güzel olmuş eline sağlık
  • Güzel bir inceleme teşekkürler.

Orjinalden alıntı: dqncn

bende 5320 aldımda tema yükleyemiyorum
    sen hiç denedinmi yüklemeyi?

www.zedge.nete üye olup 5320xm i seçiyorsun ve temalardan istediğini telefona sorunsuzca yükleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 17 Eylül 2008; 1:18:40 >

teli bugun aldım inceledim faln gayet guzel memnun kaldım fakat usb kablosunu kullanarak pc suite baglandıgımda telefon hafızasına mp3 atamıyorum(resim ve oyunlarda sorun yok) bikactane yollamayı denıyorum 5-6 dk sonra eklenıyo bazı sarkılar yada hiç eklenmıyor sorun nerde anlamadım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cExoRc -- 17 Eylül 2008; 2:35:53 >

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

6120c ile 5320 nin özellikleri hemen hemen aynı bir sakıncası yoksa niye değiştiridiğini merek ettim ha daha yüksek bir model için değiştirseydin neyse ama hemen hemen aynı telefonu aldın ilgincime gitti inceleme çok güzel olmuş eline sağlık

evet ya önceden 6120c kullandığıını söylemişsin, alırken bende kararsız kaldım, sitelerden incelerken tasarım dışında kağıt üzerinde aynı telefonlar da denebilir? tek fark müzik tuşları ve 3.5mm ?

senin gözlemlerin nelerdir? yoksa sıkıldığın için mi değiştirdin?

insanın hayatının kalitesi mükemmelliğe tanıdığı öncelikle doğru orantılıdır...
  • Aradaki farkı anlamak için ikisinin kulaklığından bir müzik dinlemeniz yeterli. Diğer farklarını saymıyorum bile … (v9.3, RDS destekli radyo, yerel hafıza ve ram değerleri vs.)

quote:

Orjinalden alıntı: apo_ng

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

6120c ile 5320 nin özellikleri hemen hemen aynı bir sakıncası yoksa niye değiştiridiğini merek ettim ha daha yüksek bir model için değiştirseydin neyse ama hemen hemen aynı telefonu aldın ilgincime gitti inceleme çok güzel olmuş eline sağlık

evet ya önceden 6120c kullandığıını söylemişsin, alırken bende kararsız kaldım, sitelerden incelerken tasarım dışında kağıt üzerinde aynı telefonlar da denebilir? tek fark müzik tuşları ve 3.5mm ?

senin gözlemlerin nelerdir? yoksa sıkıldığın için mi değiştirdin?

• telefonun hayırlı olsun güzel telefon. nasıl olsa nokia gerisi yalan. bende de 5310 var bu telefondan daha iyi gördüm 5310 u aldım . benim tek kriterim ince olmasıydı.diğer özellikleri pek farketmiyor benim için. ama bu cihazda çok güzel.

quote:

Orjinalden alıntı: cExoRc

benm bi sorum olacak;

teli bugun aldım inceledim faln gayet guzel memnun kaldım fakat usb kablosunu kullanarak pc suite baglandıgımda telefon hafızasına mp3 atamıyorum(resim ve oyunlarda sorun yok) bikactane yollamayı denıyorum 5-6 dk sonra eklenıyo bazı sarkılar yada hiç eklenmıyor sorun nerde anlamadım :S

Orjinalden alıntı: __bamteli__

telefonun hayırlı olsun güzel telefon. nasıl olsa nokia gerisi yalan. bende de 5310 var bu telefondan daha iyi gördüm 5310 u aldım . benim tek kriterim ince olmasıydı.diğer özellikleri pek farketmiyor benim için. ama bu cihazda çok güzel.

Bende 5310 aldım 5320ye elim gitmedi değil ama Sonra symbian almayım dedim zaten uygulama olarak kullanacak pek bişeyim yoktu müzik için ideal telefon bunlar.

FExplorer yuklemek istedigimde dosya biçimi desteklenmıyor diyor ve fexplorer da tabiki .SIS uzantılı neden yukleyemıyorum?

quote:

Orjinalden alıntı: cExoRc

yeni bir soruyla karsınızdayım

FExplorer yuklemek istedigimde dosya biçimi desteklenmıyor diyor ve fexplorer da tabiki .SIS uzantılı neden yukleyemıyorum?
  • arkadaşım inceleme için teşekkürler... Video kalitesi nasıl yani diğer nokialara göre Bende N70 var video kalitesi çok iyi ama çok takılma oluyordu bunda öyle bir problem yok sanırım...

quote:

Orjinalden alıntı: onrzr

arkadaşım inceleme için teşekkürler... Video kalitesi nasıl yani diğer nokialara göre Bende N70 var video kalitesi çok iyi ama çok takılma oluyordu bunda öyle bir problem yok sanırım...

Orjinalden alıntı: revenger11

quote:

www.zedge.nete üye olup 5320xm i seçiyorsun ve temalardan istediğini telefona sorunsuzca yükleyebilirsin.

ilgine teşekkürler ben ownskinden deniyordum tavsiyen üzetine zedgeden denedim indirdim ama yine olmuyor yüklensinmi falan diyo evet diyorum nereye yüklensin falan seçiyorum bekliyo biraz yüklenemedi diyor. sertifika değil ama neden böyle oluyor çözemedim

edit: eğer senin sonradan indirdiğin ve çalışan teman varsa yollarmısın pm ile link olarak yada başka bir şekilde ? belki sorun sadece benim cihazımdadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dqncn -- 17 Eylül 2008; 18:39:24 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

quote:

ilgine teşekkürler ben ownskinden deniyordum tavsiyen üzetine zedgeden denedim indirdim ama yine olmuyor yüklensinmi falan diyo evet diyorum nereye yüklensin falan seçiyorum bekliyo biraz yüklenemedi diyor. sertifika değil ama neden böyle oluyor çözemedim

edit: eğer senin sonradan indirdiğin ve çalışan teman varsa yollarmısın pm ile link olarak yada başka bir şekilde ? belki sorun sadece benim cihazımdadır

zedgeden 7 tane kadar tema indirdim hepsini yükledim hangileri olduğunu pm den atiyorum

• denedim temaları ama olmadı
    adım adım telefonun dediklerini yazıyorum:
    yüklemeye hazırlanıyor
    xxxxxx yüklensinmi (evet)
    güvenlik uyarısı (devam)
    bilgiler (devam)
    yükleme yeri ( ikisinide denedim ama sonuç aynı)
    biraz bekliyor ve "Yüklenemiyor!" uyarısı geliyor

uygulama yöneticinsde yazılım yükleme tümü seçili.

http://www.gsmarena.com/nokia_5320-review-271p5.php
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.