Şimdi Ara

Nokia 3610

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <font color='red'><font size='4'><b>Nokia 3610</b></font id='size4'></font id='red'>

Nokia 3610

Nokia 3610

Nokia 3610

Nokia 3610

Türkiyede Pek Bulunmayan Değişik Bir Model

Saygılar.....

• Türkiye'de var hatta arkadaşlarım kullanıyor..
  • gereksiz. 2300 varken bu nah.biri özelliklerini yazsa da kıyaslama yaapbilsek.
  • General Network GSM 900 / GSM 1800
    Announced 2002
    Status Available
    Size Dimensions 105 x 45 x 22 mm, 79 cc
    Weight 92 g
    Display Type Backlit full graphics
    Size 96 x 65 pixels, 5 lines
    - Dynamic font size
    - Softkey
    - Screensavers
    Optional Ringtones
    Vibration In phone
    Languages Country dependant
    - Rhythmic backlight alert
    - Picture editor
    - Picture messaging
    - Animated screensavers
    - Welcome message
    Memory Numbers in phone 200
    Call records 20 dialed, 10 received, 10 missed calls
    - Ediatable message templates

Features GPRS No
    Data speed 14400 bps
    Messaging SMS, EMS
    Clock Yes
    Alarm Yes
    Infrared port No
    Games 6 - Dance 2 Music, Link5, Magic Draw, Space Impact, Snake II, Bumper
    Colors Ttranslucent Xpress-on covers
    - WAP 1.1
    - Downloadable game packs via WAP
    - T9
    - Smart messaging
    - Calculator
    - Stopwatch

• 2300'ı beğenmedim bu ondan daha güzel.
  • lot_fire ÖZELLİKLERİ GÖNDERDİĞİN İÇİN SAOL
  • bu telefon türkiyeye telefoncular tarafından getirtilmedi ama kaçak getirenler var. telefon çok eski ve gereksiz bişi. bakcaksanız böyle 7610, 5140, 7700, p900, s700 ya da v1000 e bakın. bu kadar renkli ekranlı telefon varken renksiz ekranlı almak ayıp olur yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokia 6600 symbian v.?
    21 yıl önce açıldı
    Nokia 6300 ve 5130c ekran
    5 yıl önce açıldı
    Nokia 8810 - 6310i - 6100
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wap dışında 2100'dan pek farkı yok
  • wap dışında 2100'dan pek farkı yok
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by m€lih</i>
    <br />bu telefon türkiyeye telefoncular tarafından getirtilmedi ama kaçak getirenler var. telefon çok eski ve gereksiz bişi. bakcaksanız böyle 7610, 5140, 7700, p900, s700 ya da v1000 e bakın. bu kadar renkli ekranlı telefon varken renksiz ekranlı almak ayıp olur yani
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Şimdi telefonu alo demek için kullananlar için güzel bir telefon. Bana göre zaten renkli ekran gerekli değil.
  • alo demek için telefon kullananlara da baya telefon var. samsung, nokia (siemens saymam renksizleri kötü)
  • melihin de dedigi gibi eski alet ama tekrar bakmaktan zarar gelmez..www.gsmarena.com da daha fazla bilgi war da bunun yerine daha iyi telefonlar alinabilir die düsünüorum
  • daha iyi zaten sürüyle telefon var. gsmarena da baya marka var mesela
  • bu çok eski bir telefon ama yaaa 3310 zamanının telefonu zil sesleri monofonik sadece 2100 formatında olan aşırı basit nokia telefonu 90 milyon fiyatı vardı en son ve sadece doğubankta satılıyordu türkçe dil olayını bile sonradan yüklemeyi başardılar
  • bununla aynı özellikte sürüyle nokia var zaten. biri amerika için biri avrupa için
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by m€lih</i>
    <br />bu telefon türkiyeye telefoncular tarafından getirtilmedi ama kaçak getirenler var. telefon çok eski ve gereksiz bişi. bakcaksanız böyle 7610, 5140, 7700, p900, s700 ya da v1000 e bakın. bu kadar renkli ekranlı telefon varken renksiz ekranlı almak ayıp olur yani
    melih Ben Zaten Öyle Telefon Tanıtmaktan Sıkıldığım İçin Bu Telefonu Tanıttım :))
    melih Ben Zaten Öyle Telefon Tanıtmaktan Sıkıldığım İçin Bu Telefonu Tanıttım :))
  • i ih dandik sefmedim
  • bakınca bile canım sıkılıyor. içim daralıyor..
  • psikolojik yani :)) burakyavuzalp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.