gereksiz. 2300 varken bu nah.biri özelliklerini yazsa da kıyaslama yaapbilsek.
General Network GSM 900 / GSM 1800 Announced 2002 Status Available Size Dimensions 105 x 45 x 22 mm, 79 cc Weight 92 g Display Type Backlit full graphics Size 96 x 65 pixels, 5 lines - Dynamic font size - Softkey - Screensavers Optional Ringtones Vibration In phone Languages Country dependant - Rhythmic backlight alert - Picture editor - Picture messaging - Animated screensavers - Welcome message Memory Numbers in phone 200 Call records 20 dialed, 10 received, 10 missed calls - Ediatable message templates
Features GPRS No Data speed 14400 bps Messaging SMS, EMS Clock Yes Alarm Yes Infrared port No Games 6 - Dance 2 Music, Link5, Magic Draw, Space Impact, Snake II, Bumper Colors Ttranslucent Xpress-on covers - WAP 1.1 - Downloadable game packs via WAP - T9 - Smart messaging - Calculator - Stopwatch
2300'ı beğenmedim bu ondan daha güzel.
lot_fire ÖZELLİKLERİ GÖNDERDİĞİN İÇİN SAOL
bu telefon türkiyeye telefoncular tarafından getirtilmedi ama kaçak getirenler var. telefon çok eski ve gereksiz bişi. bakcaksanız böyle 7610, 5140, 7700, p900, s700 ya da v1000 e bakın. bu kadar renkli ekranlı telefon varken renksiz ekranlı almak ayıp olur yani
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by m€lih</i> <br />bu telefon türkiyeye telefoncular tarafından getirtilmedi ama kaçak getirenler var. telefon çok eski ve gereksiz bişi. bakcaksanız böyle 7610, 5140, 7700, p900, s700 ya da v1000 e bakın. bu kadar renkli ekranlı telefon varken renksiz ekranlı almak ayıp olur yani <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Şimdi telefonu alo demek için kullananlar için güzel bir telefon. Bana göre zaten renkli ekran gerekli değil.
alo demek için telefon kullananlara da baya telefon var. samsung, nokia (siemens saymam renksizleri kötü)
melihin de dedigi gibi eski alet ama tekrar bakmaktan zarar gelmez..www.gsmarena.com da daha fazla bilgi war da bunun yerine daha iyi telefonlar alinabilir die düsünüorum
daha iyi zaten sürüyle telefon var. gsmarena da baya marka var mesela
bu çok eski bir telefon ama yaaa 3310 zamanının telefonu zil sesleri monofonik sadece 2100 formatında olan aşırı basit nokia telefonu 90 milyon fiyatı vardı en son ve sadece doğubankta satılıyordu türkçe dil olayını bile sonradan yüklemeyi başardılar
bununla aynı özellikte sürüyle nokia var zaten. biri amerika için biri avrupa için
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by m€lih</i> <br />bu telefon türkiyeye telefoncular tarafından getirtilmedi ama kaçak getirenler var. telefon çok eski ve gereksiz bişi. bakcaksanız böyle 7610, 5140, 7700, p900, s700 ya da v1000 e bakın. bu kadar renkli ekranlı telefon varken renksiz ekranlı almak ayıp olur yani <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> melih Ben Zaten Öyle Telefon Tanıtmaktan Sıkıldığım İçin Bu Telefonu Tanıttım :))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by m€lih</i> <br />bu telefon türkiyeye telefoncular tarafından getirtilmedi ama kaçak getirenler var. telefon çok eski ve gereksiz bişi. bakcaksanız böyle 7610, 5140, 7700, p900, s700 ya da v1000 e bakın. bu kadar renkli ekranlı telefon varken renksiz ekranlı almak ayıp olur yani <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> melih Ben Zaten Öyle Telefon Tanıtmaktan Sıkıldığım İçin Bu Telefonu Tanıttım :))