Bildirim
Nokia 3310 vs Sony Xperia Z

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
5110
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçma! -
quote:
Orijinalden alıntı: melantis
Saçma!
Neresi saçma? Bu videoda gerçekten güzel bir eleştiri var. Bu akıllı cihazlar pclerden daha yavaş açılıyor. Windows 8 ile pclerin ne duruma geldiğine bir bakın. Bu video da tıpkı onun gibi. -
eski 1110'unum 5.saniyede şebekeyi bulduğunu hatırlıyorum vay arkadaş şidmi 30 sn bekliyoruz teknoloji gittikçe bokamı sarıyo ne
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxSpecter
quote:
Saçma!
Neresi saçma? Bu videoda gerçekten güzel bir eleştiri var. Bu akıllı cihazlar pclerden daha yavaş açılıyor. Windows 8 ile pclerin ne duruma geldiğine bir bakın. Bu video da tıpkı onun gibi.
içinde hiçbirşey olmayan telle karşılaştıracağına pc ile karşılaştırsın o zaman.
Bırak elma ile armutu,Çilekle akvaryum motorunu aynı kefeye koymak kadar saçma ! -
quote:
quote:
quote:
Saçma!
Neresi saçma? Bu videoda gerçekten güzel bir eleştiri var. Bu akıllı cihazlar pclerden daha yavaş açılıyor. Windows 8 ile pclerin ne duruma geldiğine bir bakın. Bu video da tıpkı onun gibi.
içinde hiçbirşey olmayan telle karşılaştıracağına pc ile karşılaştırsın o zaman.
Bırak elma ile armutu,Çilekle akvaryum motorunu aynı kefeye koymak kadar saçma !
Olay açılış süresi ise, 3310 ile benim odamın lambasını karşılaştıralım, lambam basınca açılıyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narslanx -- 18 Mayıs 2013; 22:02:43 >
-
quote:
quote:
Saçma!
Bu yorumları 3310'dan foruma girip yazdığını varsayıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X