Şimdi Ara

Nokia 3250 İncelemesi 1. ve 10. Sayfada Mevcuttur..! (Tek Konu) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.527
Cevap
0
Favori
68.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Gb kart full doluyken telefonun performansını merak ediyorum nasıl olacak 2-3 güne kadar denemiş olucam ama..
  • full mp3 mü atıcan
  • Evet.
  • ii ii bakalım kaç adet alıcak denemiş olursun
  • ben tekrar kontrol ettim . tüm 3250 ler konusunda emin olma benimkinde takılma yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: katibim

quote:

Orjinalden alıntı: meric16

bence senin telefonunda bir sorun var , ben de videoda hiç bir şekilde zoomlu veya zoomsuz TAKILMA yok ...
    quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

http://rapid-share.de/files/20017662/09052006.3gp.html

Az önce çektim yine zoom'da takılıyor. zoom yapılmazsa iyi gibi geldi bana..

bu bütün 3250 lerde var kardeş sen iyisimi tekrar bi kontrol et

• quote:

Nokia 3250 İncelemesi 1. ve 10. Sayfada Mevcuttur..! (Tek Konu)

Arkadaşlar bunu dolaşırken gördüm nette böyle kullanma imkanımız var mı telefonu?

hayır kesinlikle olmuyor menü görünüşü yine dik oluyor,onuda fotoshop yapmışlar herhalde

• Kamera modundayken menu tuşuna bastığınızda böyle olmuyorsa bu resimde nasıl olmuş onu anlamadım..Neyse telefon kapalı kutu bissürü özellik daha çıkacak demek ki ortaya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpLeNDouR - 2

Kamera modundayken menu tuşuna bastığınızda böyle olmuyorsa bu resimde nasıl olmuş onu anlamadım..Neyse telefon kapalı kutu bissürü özellik daha çıkacak demek ki ortaya..

evet bende öyle düşünüyorum van, telefonun altını çevir, kamera moduna gelsin. Sonra fotograf çekmeden menü tuşuna bas, bakalım oluyo mu olmuyo mu? ordayken sanırım gene joystik ile ilerlicen...
  • Birde sana şunu sormak istiyorum van arkadaşım, telefonun kırmızı tuşu(arama bitirme) ve onun yanındaki tuşların malzeme kalitesi ve kullanışı nasıl???cidden zor ise telefonu kullanmak zor olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: katibim

quote:

Nokia 3250 İncelemesi 1. ve 10. Sayfada Mevcuttur..! (Tek Konu)

Arkadaşlar bunu dolaşırken gördüm nette böyle kullanma imkanımız var mı telefonu?

hayır kesinlikle olmuyor menü görünüşü yine dik oluyor,onuda fotoshop yapmışlar herhalde

vayy bee eğer böyle olsa pocket pc gibi olurdu haa çok dehşetmiş ama ne yazık ki yokmuş

• Menüye basarak denemeyi zaten burada yazmadan yaptım olmadı sonra sordum burada..
    C tuşu falan güzel.

meric16 : 50 3250'de aynı şey varsa seninkinde yoksa ben açıkçası düşünrüm. Bi video koyda bakalım bizde..
  • meric16 kardeşim

dostum daha öncede söylemiştin aynı şeyi ama bi ispatlıyamadın.Bizi aydınlatırsan sevinirim dostum,zoom lu bir video çekip koyda bizde ona göre alalım telefonu.İlk ona bakarım valla videoda takılma varmı diye.( tabi eğer dediğin doğruysa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simply_freedom -- 10 Mayıs 2006; 17:52:39 >
  • 1 GB Kartım kargoya verilmiş yarın elimde olur çok büyük ihtimalle..
  • Arkadaşlar şöyle bi düz mantık yapalım ses kalitesiyle ilgili olarak..

Gökhan s'nin dediğine göre N91 Hoparlörde w900'den geir kalıyormuş. 3250 ise w900'den daha iyi ses veriyor e o zaman en iyi ses 3250 de mi oluyor...
  • quote:

Arkadaşlar şöyle bi düz mantık yapalım ses kalitesiyle ilgili olarak..

Gökhan s'nin dediğine göre N91 Hoparlörde w900'den geir kalıyormuş. 3250 ise w900'den daha iyi ses veriyor e o zaman en iyi ses 3250 de mi oluyor...

en güzel bişi
  • van sen bilirsin dostum,,
    3250
    n70
    v3i
    6280

bunlardan bir tanesini seçme şansın olsa hangisini seçersin ve neden dostum???
  • 3250 seçersem: Ses için alırım. (Ki sırf sesi için aldım)
    N70: 3250'ye göre komplike bi cihaz. Ses orta foto video güzel. Alırsam biçok şey bir arada diye alırdım. (Daha önce aldım 2 kez ama sattık işte)
    6280: Videosu ve kapaklı tasarımı için alınabilir. Bu tarz tasarımlar bazı kişlerin hoşuna gidiyordur. Şuandaki en iyi s40 telefon ayrıca.
    V3i: Aldım 20 gün sonra sattım ama pişmada değilim. Sadece karizması için alınır. Özelliklerde orta seviyede hafıza kartı, mp3 v 1.3 kamera böyle tasarıma çok yeterli..

Seçim senin..
  • dostum bunalrı biliyorum zaten,Sormak istediğim şuan hiç bir telefonun olmasa ve bu telefonalrdan herhangi birisini sana verseler (parasını vereceksin yani o psikolojiyide düşün )
    hangisini seçersin?
    nedenini söyleme yukardan anlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simply_freedom -- 10 Mayıs 2006; 18:45:40 >
  • Ya buna öyle karar verilmezki. 3250 alacam diye gittim 20-25 gün önce v3i aldım.. Ama şimdide 3250 var v3i den 1 hafta öncede n70'im vardı..

Yani ne için kullanacağına bağlı telefonu sen şunu istiyorum de ben söyliyim alınır mı alınmaz mı.?
  • 3250 nin fiyatı biraz düşse de ben de alabilsem
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.