yaa 3250 dururken w800i alınırmı yaa... 3250 derim ben
bu telefonda batti be gusel telefondu ozellikliydi
VAlla ben w810i ile bunu arasında kalmıştım.Bunun ekranı daha büyük ve yanar dönerli olduğu içiçn daha cazip geldi bunu aldım.
İlk çıktığı zaman
quote:
Orjinalden alıntı: by_dqkn
slm 1 sorum olacak 3250 mi almalıyım yoksa w810i mi?
Nokia 3250; Symbian OS 9.1 işletim sistemi, hoparlör ses çıkışı, ekran büyüklüğü ve farklı tasarımıyla ön plana çıkıyor.
Bunun dışında ekran çözünürlüğü (176x220 piksel), kamera (2 MP autofocus ve macro modu özelliği, çift led flaş), kulaklık ses çıkış kalitesi (megabass desteği, walkman arayüzü), 20 MB dahili bellek + 4 GB'a kadar MS PRO Duo desteği, boyut-pil ömrü-hız gibi konularda W810i daha başarılıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: by_dqkn
slm 1 sorum olacak 3250 mi almalıyım yoksa w810i mi?
W810 sahibi biri olarak bende 3250 alıcaktım 2.ci aldım hafıza kardı yeri bozuk çıktı telefonu 1 hafta sonra geri verdim kendi W810 umu satmayarak
bu bir haftada telefonu ayrıntılı inceleme imkanım oldu
3250 de Simbiyan olması güzel tip güzel yani eylenceli bir telefon Ancak w810 uma göre biraz yavaş ancak W810 la arasında 3250 de kamera berbattı.Çokta bir fark yok 300-250 YTL arası fark getiricek kadar sana tavsiyem eyer ucuz bir telefon arıyosan 350 milyon civarında en iyi seçim W810 dur fakat benim 500-600 milyon param var diyosan sana nokia önericem 5700 güzel bir model
yanlız benim şimdi alıcağım telefonu uzun süreli kullanmak istediğim için 5700 dan daha foksiyonlu olan N73 modelini almaya karar verdim 690 milyon fiyatı haberin olsun
arkadaşlar 3250 de msenger çalıştırmak istiyorum ne yapmam lazım yardım edermisiniz lütfen
express Kullanıcısıyım... Daha piyasaya düşmeden telefon çok bekledim çıkmasını ve çıkacağı günü iple çektim ve aldım şuana akdarda hala kullanıyorum ve artık başka telefon kullanacağım günü iple çekiyorum baydıı beee
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme