usta telefona geçer not verdin sen dimi?? bi sorun yok yani klas tel
10 üzerinden 8 denebilir..
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
10 üzerinden 8 denebilir..
bari o 2 notu nerden kırdın onu bir söyle +1 soru daha bu telefondan daha yüksek not verebileceğin başka bire tel var mı?
Foto kalitesinden dolayı kırılır o not + malzemesi bi n90 vs telefonlara göre kötü. Başka bişeyi yok..
Van, resimlerdeki malum kırmızılıktan dolayıda not kırmayı unutma.
ya benim 3250 nin donen yerinin sağı biraz aşşağı doru oldu yani o kadar bi sorun yok ama orda bi açıklık belli oluyor(cumlede kkotu oldu ama nese) bunun dışında piyasada alınabilecek bence fiyet performans açısından en ii tel bu çunku bende bi 2 ay falan bekledim araştırdım we bunu aldim
O kırmızılığı ben görmüyorum renk körüyüm galiba..
O açıklık olayını dert etme yaw çok açılırsa verirsin servise donanım arızası değişim yaparlar sanırım...
Yaw koskoca forumda bu telefon bi bende mi nedense hep ben cevaplıyorum bişeyler paylaşsak arkadaşlar..
Arkadaşlar bunu dolaşırken gördüm nette böyle kullanma imkanımız var mı telefonu?
Ya anlamadım garip hemde çok garip bişey var.
Şu telefonun yanları ( şarj girişinin olduğu yer ve diğer tarafı ) telefonu kullanmadığım zaman yani masanın ustunde durduğu zaman elime bi alıyorum dediğim bölgeler adeta BUZZZZ gibi.. Valla yanağıma felan deydiriyorum yanağım donuyor, o derece soğuk..
Ama telefonu az birşey kullanıyım o dediğim bölge hemen ısınıyor bu seferde SIMSICAK oluyor.. Ne biçim iş anlamadım ya.. Hadi pil ısındı desek sıcaklığı oraya vurdu desek neyse.. Peki o zaman bu soğukluk nereden çıkıyor ???
Sizdede oluyor mu 3250 kullanıcıları?
Ya acaba o dediğim bölgeler demir mi? Demir olduğu için mi buz gibi oluyor? Vuruncade sanki bir demirden ses geliyormuş gibi " tıınnn, tıınnn" ses geliyor..
olabilir metal olabilir o dediğin yerler gerçi hiç dokunma şansı olmadı ama bilmem
O ısınma bende olmadı yaw hasan abi..
peki tel kenarda dinlenirken ilk eline aldığında soğukluk var mı?
Evet o var zaten söyledim ben hasan abiye sonra 5-10 dk mp3 dinledim ısınmadı..