Şimdi Ara

Nokia 3250 İncelemesi 1. ve 10. Sayfada Mevcuttur..! (Tek Konu) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.527
Cevap
0
Favori
68.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerek yok abi hem ööle kalite düşmüyo mu
  • Tabi kalite bir miktar düşüyor..

Bu arada az önce 1 gb Micro Sd Sipariş ettim..
  • hadi hayrını gör
  • Sağolasın..
  • usta telefona geçer not verdin sen dimi?? bi sorun yok yani klas tel
  • 10 üzerinden 8 denebilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

10 üzerinden 8 denebilir..

bari o 2 notu nerden kırdın onu bir söyle
    +1 soru daha bu telefondan daha yüksek not verebileceğin başka bire tel var mı?
  • Foto kalitesinden dolayı kırılır o not + malzemesi bi n90 vs telefonlara göre kötü. Başka bişeyi yok..
  • Van, resimlerdeki malum kırmızılıktan dolayıda not kırmayı unutma.
  • ya benim 3250 nin donen yerinin sağı biraz aşşağı doru oldu yani o kadar bi sorun yok ama orda bi açıklık belli oluyor(cumlede kkotu oldu ama nese)
    bunun dışında piyasada alınabilecek bence fiyet performans açısından en ii tel bu çunku bende bi 2 ay falan bekledim araştırdım we bunu aldim
  • O kırmızılığı ben görmüyorum renk körüyüm galiba..

O açıklık olayını dert etme yaw çok açılırsa verirsin servise donanım arızası değişim yaparlar sanırım...
  • Yaw koskoca forumda bu telefon bi bende mi nedense hep ben cevaplıyorum bişeyler paylaşsak arkadaşlar..

• Arkadaşlar bunu dolaşırken gördüm nette böyle kullanma imkanımız var mı telefonu?
  • Ya anlamadım garip hemde çok garip bişey var.

Şu telefonun yanları ( şarj girişinin olduğu yer ve diğer tarafı ) telefonu kullanmadığım zaman yani masanın ustunde durduğu zaman elime bi alıyorum dediğim bölgeler adeta BUZZZZ gibi.. Valla yanağıma felan deydiriyorum yanağım donuyor, o derece soğuk..

Ama telefonu az birşey kullanıyım o dediğim bölge hemen ısınıyor bu seferde SIMSICAK oluyor.. Ne biçim iş anlamadım ya.. Hadi pil ısındı desek sıcaklığı oraya vurdu desek neyse.. Peki o zaman bu soğukluk nereden çıkıyor ???

Sizdede oluyor mu 3250 kullanıcıları?
  • Ya acaba o dediğim bölgeler demir mi? Demir olduğu için mi buz gibi oluyor? Vuruncade sanki bir demirden ses geliyormuş gibi " tıınnn, tıınnn" ses geliyor..
  • olabilir metal olabilir o dediğin yerler gerçi hiç dokunma şansı olmadı ama bilmem
  • O ısınma bende olmadı yaw hasan abi..
  • peki tel kenarda dinlenirken ilk eline aldığında soğukluk var mı?
  • Evet o var zaten söyledim ben hasan abiye sonra 5-10 dk mp3 dinledim ısınmadı..
  • hmm o zaman ilginç
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.