Yanında verilen kulaklıklar daha çok tiz ağırlıklı ben bassların kuvvetli olduğu bişey düşünüyorum..
bu kötü işte
yaw arkadaslar benim tel bu seferde şarj olmuyor ne iş anlamadim yaw takiyorum şarja 20-30 sn sonra şarj olmuyor gibi bi uyarı veriyor çok çabuk geçiyo o yuzden pek anlayamadim ama galiba ole napsam yaw şarj edemiyorum
Arkadaşlar ben bu telefondan 2 tane aldım ama çokkomik eşiminkinin menü yapısı daha farklı sanki.örnek onda medya klasöründe video düzenleyici var bende yok bu nasıl iş anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim?
quote:
Orjinalden alıntı: lvthsgm
yaw arkadaslar benim tel bu seferde şarj olmuyor ne iş anlamadim yaw takiyorum şarja 20-30 sn sonra şarj olmuyor gibi bi uyarı veriyor çok çabuk geçiyo o yuzden pek anlayamadim ama galiba ole napsam yaw şarj edemiyorum
Dostum sen en iyisi onu aldığın yere geri götür yada kvk ile görüş, telefonun şarj olmaması çok önemli bir sorun. Belki şarj aletinde de sorun olabilir ama sen yinede götür aldığın yere.
quote:
Orjinalden alıntı: tanyet
Arkadaşlar ben bu telefondan 2 tane aldım ama çokkomik eşiminkinin menü yapısı daha farklı sanki.örnek onda medya klasöründe video düzenleyici var bende yok bu nasıl iş anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim?
Arkadaşım öyle birşey olması imkansız, bir telefonda olup da dierinde olmaması çok saçma! Mesela eşinin telefonunda video düzenleyici medya klasöründedir, senin telefonunda başka biryerde olabilir... Araştr sonra yeniden buraya yaz. Eğer gerçekten yoksa telefonda, aldığın yere geri götür ama bunu bir eksik olarak görüceklerini sanmıyorum
Ya o video düzenleyeici hafıza kartında bir programsa birinde olup diğerinde olmaması doğal bunca şaşırılcak bişey yok ben hepsini silim valla karttaki gelen programların..
neden van, dandik programlar mı yoksa?
Bana gereksiz programlar ve hafızada yer kaplamasına sinir oluyorum. Ben telefonu mp3 için dolayısıyla programa ihtiyacım yok şuan için..
Symbian oyunların çıkmasını bekliyorum.
Hafıza kartını takarken zorlanıyor musun peki van? küçük ya hani ondan sordum... ve birşey daha ekran çizilebilecek cinsten mi? yani çok çabuk çizilir mi?
Hafıza kartını çıkartmıyorum data kablosunu kullanıyorum telefonu yan çevir falan zor iş..
Ayrıca arkadaşlar ben sexplorer yükledim bende icon küçük gözüküyor menüde aynı prgramı arkadaşım yükledi bende büyük gözüküyor diyo anlamadım gitti..
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
Ya o video düzenleyeici hafıza kartında bir programsa birinde olup diğerinde olmaması doğal bunca şaşırılcak bişey yok ben hepsini silim valla karttaki gelen programların..
Arkadaşlar gerçekten böyle acaba yazılım olayımı farklı diye düşündüm ama garip bir durum.
Van arkadaşım,
Kulaklık konusunda dünyanın en iyi markalarında birisi SENNHEISER dir. Hatta sony ile anlaşmalıdır bu firma.. Tavsiye ederim gerçekten harika bir sesi var... Ben şahsen bu marka bir kulaklık alacağım...
Pardon sony demişim, nokia olacaktı... Kusura bakmayın lütfen...
Ya sennheiser mx200 alacam muhtemelen onu geçtimde şiu uygulamalar neden bende küçük arkadaşımda büyük gözüküyo anlamadım..
Neyse yine kendim sordum kendim çözdüm sorunu..
Bence SENNHEISER MX 500 MICRO veya px100 al. Hakkındaki yorumlar iyi ikisinnde... Ama yine seçim senin (:
Mx200'e iyi demişler ve fiyatıda 13-15 YTL bişey bakalım hafıza kartının borcuna girdim 80 ytl bunada biyerden para ayarlamak lazım..
Elimde 600 MB Mp3 var yarın kart gelince karta alacam ama formatlarını bit rate değiştirmeden aac yapıyorum boyut %40 oranında azalıyor kalite değişmeden..
Mp3'leri telefona atmaadan önce aac yapın daha az yer kaplıyor..
Şarjı ne kadar gidiyo telefonun?? bir de w810 mu 3250 mi desem? fiyat farkını hesaba katmadan. hangisini alırdınız??