Şimdi Ara

Nofap işe yaramıyor diyenlere gelsin. Evrim geçiren adam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bakın bu çocuğun 3 yıl önceki hali:
    aanghelyoutube
    Nofap and No Pmo | The Beginning
    https://www.youtube.com/watch?v=tHnka5vHWyw


    Bu da şimdiki hali:
    aanghelyoutube
    What I Wish I Knew Before Starting NoFap | E.7
    https://www.youtube.com/watch?v=5uXsxi0VHcA


    Görüyor musunuz? Sesi bayağı derinleşmiş, gözlerinin etrafı bembeyaz olmuş, sakalları sıklaşmış, kafası sürekli hafif böyle güzel gibi bakıp sakin sakin konuşuyor, özgüven artmış. Çocuk bildiğin yol gösterici mesih gibi olmuş. Bu çocuk sosyal fobiyi ve hayatında birçok problemi yenmiş biri. Ama tabii nofap her şey değil diyor, nofap gelişim sürecinin birçok parçasından biri diyor. Bu arada gerçek seks doğal olduğu için, onun yapılabileceğini zarar vermeyeceğini söylüyor.

    Bununla beraber fayda sağladığını söylediği şeyler:
    Nofap (porno ve mast yok), soğuk duş, spor, sağlıklı beslenme, meditasyon, pozitif düşünme, kaygılarla ve korkularla yüzleşme... Ve daha birçok hayata dair taktikler öğretiyor, çocuğun gelişimi ve hayattaki değişimi apaçık ortada. Bundan sonra benim yaşam koçum bu, tüm videolarını izledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PacTyson -- 17 Haziran 2019; 23:14:53 >







  • Doğal olanını yapamıyoruz işte sorun da orada zaten, seks yapabilsek zaten neden fap yapalım ki? Fap yapmayacağız da ne yapacağız onu söyle, söylemiyorsan da boş yapma. Faydalı olabilir ona bir lafım yok ama sekse ulaşamayan ben ve benim gibiler, sekse alternatif ne yapacağız? Bunun cevabını verebiliyor musun? Nofap yapan ve hiç seks hayatı olmayan bir erkeksen kendine nasıl erkek diyebilirsin ki? Düşünsene; ne seks yapıyorsun, ne de fap. Kestir kız ol daha iyi anasını satayım.
  • Nofap işe yaramıyor diyenlere gelsin. Evrim geçiren adam.
  • Doğal olanını yapamıyoruz işte sorun da orada zaten, seks yapabilsek zaten neden fap yapalım ki? Fap yapmayacağız da ne yapacağız onu söyle, söylemiyorsan da boş yapma. Faydalı olabilir ona bir lafım yok ama sekse ulaşamayan ben ve benim gibiler, sekse alternatif ne yapacağız? Bunun cevabını verebiliyor musun? Nofap yapan ve hiç seks hayatı olmayan bir erkeksen kendine nasıl erkek diyebilirsin ki? Düşünsene; ne seks yapıyorsun, ne de fap. Kestir kız ol daha iyi anasını satayım.
  • büyümüştür o yüzden.çok çekerim ama sesim bundan çok daha kalın ve derin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlar nofap yapıyor ama her hafta ayrı bir kızı yatağa atıyor. sen 3 yıl nofap yapsan organın kurur
  • Fap torbası maksimum hacmi olan ve hacim dolduğunda tahliye edilmesi gereken bir alan. Sürekli sperm üretimi yapılıyor ve yeni gelenlere yer açmak için eskilerinin vücuttan atılması gerekiyor. Çok uzun süre bu işlem manuel olmazsa otomatik tahliye ile uykuda bu işlem gerçekleşiyor ve ortalık batıyor. Kadınlarda dönem dönem vücuttan atılan üreme sistemi hurdaları bizde tam otomatik değil yarı otomatik maalesef. Çok çok uzun süre tahliye işlemi olmazsa ağrı oluyor. Eğer düzenli olarak doğal şekilde tahliye fırsatımız olsa zaten niye bunlarla uğraşalım. Nofap işi bana saçma geliyor. Tabi her gün günde 3 defa yapmak normal değil ama aylarca yapmamak da normal değil. Haftada 1 falan şeklinde olabilir.
  • Malum işi yapmıyorsanız nofap anlamsız, yurt dışında vb. bunu yapan adamlar kız tavlayabildiği için hayatları güzelleşiyor, Türkiye'de 1 yıl yapsanız bile hiçbir şey değişmeyecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bununla beraber fayda sağladığını söylediği şeyler:
    Nofap (porno ve mast yok), soğuk duş, spor, sağlıklı beslenme, meditasyon, pozitif düşünme, kaygılarla ve korkularla yüzleşme..

    E bunları yapıp üstüne masturbasyon yapsak değişim olmıycak mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mastürbasyon da doğal. Doğadaki hayvanlar bile mastürbasyon yapıyor. Ama NoFap > azgınlık > hırs > çaba > başarı şeklinde başarıya ulaşmış olabilir arkadaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keira-

    Doğal olanını yapamıyoruz işte sorun da orada zaten, seks yapabilsek zaten neden fap yapalım ki? Fap yapmayacağız da ne yapacağız onu söyle, söylemiyorsan da boş yapma. Faydalı olabilir ona bir lafım yok ama sekse ulaşamayan ben ve benim gibiler, sekse alternatif ne yapacağız? Bunun cevabını verebiliyor musun? Nofap yapan ve hiç seks hayatı olmayan bir erkeksen kendine nasıl erkek diyebilirsin ki? Düşünsene; ne seks yapıyorsun, ne de fap. Kestir kız ol daha iyi anasını satayım.
    Birader bu adam sosyal fobiliymiş, yalnız biriymiş diyorum sana. Sanıyor musun bu adam zaten binlerce kızla yatmış bu nofap sürecinde, anlıyorsan videolarını izle, tavsiyelerini izle. Burada anca dalga geçerler. Bütün bir zaman boyunca sen hep konfor alanında yaşayıp korkularınla yüzleşmezsen, hayatını geliştirmeye çalışmazsan zaten hiçbir zaman elde etme şansın yok ki.

    Ayrıca seks yapabilsek neden fap yapalım ki diyorsun. Bal gibi yapan ve zararını gören insanlar var, çünkü porno sahte bir dünya, buna müptezel olmuş adam gerçek seks de yapsa pornodan daha çok haz alıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A773460ED

    Bununla beraber fayda sağladığını söylediği şeyler:
    Nofap (porno ve mast yok), soğuk duş, spor, sağlıklı beslenme, meditasyon, pozitif düşünme, kaygılarla ve korkularla yüzleşme..

    E bunları yapıp üstüne masturbasyon yapsak değişim olmıycak mı?
    Bunların her biri faydalı, gelişimin sadece ufak bir parçası da bu. Enerjiyi tutma ve daha dolu şeylere yönlendirme...
  • Yav yapamıyoruz ki kardeşim maks 3-4 gün gidebiliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 18 Haziran 2019; 1:11:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he he
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İstanbul Sevdalısı

    Bu mesaj silindi.
    Aslında burada bir kasma yok, kasan elemanlar vardır belki hocam. Ama benim konumda nofap mucize gibi anlatmadım aslında hatta videosunu paylaştığım eleman da gelişimin ufak bir parçası diyor. Sadece görünüşündeki ve enerjisindeki değişim de benim dikkatimi çekti, ama eleman her yönden kendini geliştiren birçok şey yapan birisi. Şunu kabul edelim, bu hayatta negatif bir tutumla hiçbir yere varamıyoruz sorunumuz ne olursa olsun. Hayat geliştirmek, sorun çözmek uzun vadeli sabır gerektiren işlerdir bir gecede olmuyor. Konu ne olursa olsun.

    Kimse demiyor ki sana yıl boyunca nofap yap başka hiçbir şey yapma sene sonunda tüm kızlar kucağına gelecek, banka hesabındaki bakiye uçacak, hayatında her şey güllük gülistanlık olacak diye.




  • Adam üç yıl özel çaba göstermese de değişim gösterir gelmiş neye bağlamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj batuhan

    Fap torbası maksimum hacmi olan ve hacim dolduğunda tahliye edilmesi gereken bir alan. Sürekli sperm üretimi yapılıyor ve yeni gelenlere yer açmak için eskilerinin vücuttan atılması gerekiyor. Çok uzun süre bu işlem manuel olmazsa otomatik tahliye ile uykuda bu işlem gerçekleşiyor ve ortalık batıyor. Kadınlarda dönem dönem vücuttan atılan üreme sistemi hurdaları bizde tam otomatik değil yarı otomatik maalesef. Çok çok uzun süre tahliye işlemi olmazsa ağrı oluyor. Eğer düzenli olarak doğal şekilde tahliye fırsatımız olsa zaten niye bunlarla uğraşalım. Nofap işi bana saçma geliyor. Tabi her gün günde 3 defa yapmak normal değil ama aylarca yapmamak da normal değil. Haftada 1 falan şeklinde olabilir.
    Hocam o nasıl bir anlatma şekli sanki sondaj yapıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • büyüğünü 2 hafta yapma bak nasıl bir gelişme göstereceksin, dene gör
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.