Bildirim
Nod32 mi Eset Smart Security mi...?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Smart security veya Avira premiumda kurabilirsin oda kasmaz ve ben gayet memnunum -
Eset Smart Security kur.Tüm korumalar içinde mevcut. -
bugün ilk kez bilgisayarıma nod 34 ü kurdum.yalnız benimki antivirüs.
şimdilik gayet iyi gibi
edit:32ymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 30 Aralık 2009; 17:43:16 > -
nod32 sadece antivirüs ve antispy yazılımıdır.
smart security ise antivirüs anti spy firewall gibi uygulamaların bütününü barındırır. -
avira kur arkana bakma bi daha...
nod 32 yüklü sistemden nod32 yi kaldırıp avirayı kurdum arkadaşa
daha update etmeden program 10larca virüs temizledi hiç uğraşmayın esetle nod32 ile bence -
smart security daha geniş kapsamlı bir yazılımdır..onu kurmanı öneririm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang__TR -- 3 Ocak 2010; 16:27:00 > -
teşekkürler smart security kurdum.. -
bi avirada bana kurar mısın ? -
Smart Secuirty kur ben kullanıyordum eski laptopumda gayet az kullanıyor sistem kaynaklarını -
Peki beyler en iyi antı vurus programı hangısı ben 1 senedir nod 32 kullanıyom hıç sorun çıkarmadı bide vürüs varmı yokmu nasıl anlaşılır bende vurus olsa çökmüştü heralde -
smart security ama apc kötü ise non32 bne şahsen nod32 kullnıorum pc kötü :S -
Norton Internet Security kullanıyorum bir tane bile virüsü kaçırmıyor sistemi çok iyi koruyor. Her 90 günde bir trial reset yapıyorum ve sonsuza kadar kullanabilirim -
Eseti at kenara Avira kur -
2 yıldan beri anti virus kullanmıyorum kafam rahat
İnterneti de çok aktif kullanıyorum. Film, müzik, alışveriş vs sorun yok.
Anti virüs yükleyince sıkıntı oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X