Şimdi Ara

Nod32 mi Eset Smart Security mi...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşın biri bi laptop getirmiş özellikleri düşük. format çekip nod32 tarzı bi antivirüs kurmak istiyorum..ama hatırladığım kadarıyla bunlardan biri daha iyi koruyordu..

Smart security mi kurayım ,nod32 mi ? [hızlı antivirüslerin en koruyucusu olduğu için ...]

• Smart security veya Avira premiumda kurabilirsin oda kasmaz ve ben gayet memnunum
  • Eset Smart Security kur.Tüm korumalar içinde mevcut.
  • bugün ilk kez bilgisayarıma nod 34 ü kurdum.yalnız benimki antivirüs.
    şimdilik gayet iyi gibi

edit:32ymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 30 Aralık 2009; 17:43:16 >
  • nod32 sadece antivirüs ve antispy yazılımıdır.

smart security ise antivirüs anti spy firewall gibi uygulamaların bütününü barındırır.
  • avira kur arkana bakma bi daha...

nod 32 yüklü sistemden nod32 yi kaldırıp avirayı kurdum arkadaşa

daha update etmeden program 10larca virüs temizledi hiç uğraşmayın esetle nod32 ile bence
  • smart security daha geniş kapsamlı bir yazılımdır..onu kurmanı öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang__TR -- 3 Ocak 2010; 16:27:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler smart security kurdum..
  • bi avirada bana kurar mısın ?
  • Smart Secuirty kur ben kullanıyordum eski laptopumda gayet az kullanıyor sistem kaynaklarını
  • Peki beyler en iyi antı vurus programı hangısı ben 1 senedir nod 32 kullanıyom hıç sorun çıkarmadı bide vürüs varmı yokmu nasıl anlaşılır bende vurus olsa çökmüştü heralde
  • smart security ama apc kötü ise non32 bne şahsen nod32 kullnıorum pc kötü :S
  • Norton Internet Security kullanıyorum bir tane bile virüsü kaçırmıyor sistemi çok iyi koruyor. Her 90 günde bir trial reset yapıyorum ve sonsuza kadar kullanabilirim
  • Eseti at kenara Avira kur
  • 2 yıldan beri anti virus kullanmıyorum kafam rahat
    İnterneti de çok aktif kullanıyorum. Film, müzik, alışveriş vs sorun yok.
    Anti virüs yükleyince sıkıntı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.