Şimdi Ara

Nocturne Offtank Build Nasıl Olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size bu soruyu soruyorum çünkü buildimde bazı sorunlar keşfettim. Nocturne ilk çıktığından beri oynuyorum mainimdir kendisi. Çok build denedim fakat bir türlü optimum potansiyele sahip buildi bulamadım.
    Uzun lafın kısası sizce bir Nocturne nasıl olmalı? Ad Carry e yakın bir offtank build mi(Örneğin Mercury/Berserker-Ghostblade-Frozen Mallet-IE-BT-PD) yoksa tanka yakın bir offtank build mi(Mercury-Frozen-Ghostblade-Warmog-MoM gibi) olmalı?
    Ad Carrye yakın olanda focus yiyorum aşırı derecede. Karşı carryi alabiliyorum ancak sonrasında ölüyorum. Tanka yakın olan yada daha offtank kabul edebileceğimizde ise damage az gibi geliyor. Tam bir build önerisi sunarsanız sevinirim

• ghostblade-warmog-atma-karşıya göre defansif item-GA
  • Boots Of Mercury - Frozen Mallet - Warmog - Atma - Infinity Edge - Phantom Dancer ( ya da duruma göre daha tanky bir item örn: Guardian Angel - Thornmail - Force of Nature).. Eşşşek gibi HP Eşşşek gibi DMG %50 civarı Crit Chance. en ideali budur bence
  • bence ad carry şeklinde kasarsan daha etkili olursun. focus yediğinde çok çabuk ölürsün ama ölene kadar da düşman carry i öldürmüş olursun. offtank kasılınca nocturne diğer offtank championlara göre (leesin,wukong vb) dmg yönünden çok daha etkisiz kalıyor. bence ad carry şeklinde kasmalısın
  • warmog Atma aldınmı offtank işte.

Frozen Atma daha candır tavsiye ederim.
  • berserker-y.ghostblade-frozen-atma-bloodthrister-ga

bu buildle carry i alir canli kalir maci da alirsin. ama midd game de bu kadar batiran bi hero gormedim. cok squishy kaliyor ama. bi okadarda zevkli ve cool.

bi build daha var

berserker-frozen-atma-warmog-ghostblade-maw of .....-

bu build bence daha iyi sec begen dene
  • Abi ben seni bi oyunda görmüştüm arkadaş smürf kasarken paso sövüyodun bana KingAdmiral senmisin ? 28 level falandın. Ana bacı bırakmamıştın flamer. :(

builde gelince berserk, brutalizer (yoomu's) , frozen mallet, warmog, atma. oynuyorum çok sağlam bence. Bir de jungle oyna zaten op ganker.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nedir bu türklerde offtanklara pd ie alma sevdası
  • Nocturne a kesinlikle ad kasılmalı bence.Son item olarak defansif alınabilir.Ama nocturne a offtank kasmak heroyu harcamaktır bana göre.
  • high eloda melee carryler iş yapmaz. ancak jungler giderse AD build yapılabilir. Solotop offtank veya jungler daha iyi oluyor o sebeple.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkndarker -- 5 Mayıs 2012; 1:51:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castion

Nocturne a kesinlikle ad kasılmalı bence.Son item olarak defansif alınabilir.Ama nocturne a offtank kasmak heroyu harcamaktır bana göre.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feed Me

Abi ben seni bi oyunda görmüştüm arkadaş smürf kasarken paso sövüyodun bana KingAdmiral senmisin ? 28 level falandın. Ana bacı bırakmamıştın flamer. :(

builde gelince berserk, brutalizer (yoomu's) , frozen mallet, warmog, atma. oynuyorum çok sağlam bence. Bir de jungle oyna zaten op ganker.

Bilmiyorum ana bacı sövmem ben ama evet haklısın büyük ihtimal benimdir 28 lvl hesap gördüysen. Oyuna öylesine başlamıştım DotA yüzünden oynayamam diye düşünüyodum. İlk hesabımın nicki akrepppkralll (DotA daki Sand King :D)(450 gibi bir win var. Lvl 30) Daha sonra flameden ban yedim :D (2 hafta) Dedim hazır banlanmışken yeni adam gibi gerçek nickimle hesap açayım dedim. Şu an KingAdmiral i kullanıyorum. Arkadaşın oyunda Ashe miydi? :D

• Offtank item'I olarak FM-Banshee-Atma bana yeterli geliyor. Diger uc item'dan biri bot zaten (buyucu varsa bolca, mercury olabilir bu bot, yoksa ninja tabi onermem), atak hizi item'i (adini siz koyun, feriha koyun, koyun peyniri) ve direkt damage veren bir item.

Offtank olabilir tabii, nocturne'a yakisiyor is de yapiyor ama nocturne gibi super adam olduren birine defansif olarak sadece banshee yapiyorum. Ya da koruyucu melek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Admiral

quote:

Orijinalden alıntı: Feed Me

Abi ben seni bi oyunda görmüştüm arkadaş smürf kasarken paso sövüyodun bana KingAdmiral senmisin ? 28 level falandın. Ana bacı bırakmamıştın flamer. :(

Bilmiyorum ana bacı sövmem ben ama evet haklısın büyük ihtimal benimdir 28 lvl hesap gördüysen. Oyuna öylesine başlamıştım DotA yüzünden oynayamam diye düşünüyodum. İlk hesabımın nicki akrepppkralll (DotA daki Sand King :D)(450 gibi bir win var. Lvl 30) Daha sonra flameden ban yedim :D (2 hafta) Dedim hazır banlanmışken yeni adam gibi gerçek nickimle hesap açayım dedim. Şu an KingAdmiral i kullanıyorum. Arkadaşın oyunda Ashe miydi? :D

Ashe bendim hayır arkadaşım sorakaydı, sen lb falandın galiba. Çokta n00b dun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.