< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitik. -- 30 Ekim 2022; 12:26:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
noctua nh-u12s (2. sayfa)
-
-
Hocam 11700 gibi bir işlemci istediği kadar OC'siz çalışsın, ısınacaktır. Stock fan ile o sıcaklığı bir yere tutabilirsiniz. 80-85C üstü sıcaklıklara çok rahat ulaşır.
Noctua U12S almasanız bile öyle bir işlemciyi ucuz yollu bir hava soğutma ile kullanın.
Ha, hiç oyun oynamam, render neyin yapmam, sadece video izleyeceğim diyorsanız sıkıntı yok :)
-
5600X i Dark freezer x12 üzerine Be Quiet pure wings2 fan ile soğutuyorum. Bu bile fazlası ile yeterli iken noctua 4 mevsim kış yaşatır 5600 e.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kart 3000 serisinin en serin en guzel kartlarından. Kendime almak istedim ama o sirada 3080ti vardi. Almamistim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
i5 12400f için alacağım ama lga1700 desteği yok sanırım. Bir de kit için mi bekleyeceğiz?
Ekleme: Fiyat yükselmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 30 Ekim 2022; 14:6:36 > -
Fiyat değişti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün son gün yazıyordu. 23:59'a kadar sürer diye savsaklanıyorum ben de :D Sepette kaldı ürün.
-
Siparişim geldi lakin LGA 1366 uyumlu değilmiş. Halbuki sitede bariz şekilde LGA 1366 yazıyordu. Noctua'ya başvuru yaptım mecburen. Bakalım 1366 kiti yollayacak mı? Zira fatura yok, 13 senelik parçaların faturası mı olur? Olumlu sonuç alamazsam iade ederim artık.
-
-
D15 chromax kullandım. Sessiz ve performansı iyi ama tekrar hava soğutma alacak olsam U12A alırım. Bir tık daha ufak ama daha performanslı ve sessiz fanları var. D15 kadar da kaba durmuyor, chromax olanı özellikle.
-
Kimi yerde d15 daha iyi diyorlar kimi yerde ise u12a. Kararsizim bu konuda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
D15 testlerde 1-2 derece daha serin çalışıyor ama bu normal, çok daha büyük. U12A ise şu an piyasadaki en iyi 120mm fanları kullanıyor, D15'te kullanılan A15 fanlardan bile daha iyi bunlar. D15'i daha serin yapan fanlardan ziyade çift blokluk radyatörü. O da kasada çok büyük yer kaplıyor. U12A daha derli toplu, bazı Mini-ITX kasalara bile sığıyor. Ben mesela Cooler Master MB511 kasaya D15'i Gskill Ripjaws RAM'lerle birlikte sığdıramamıştım, kasaya sığsın diye RAM'leri low profile Corsair LPX ile değiştirmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 2 Kasım 2022; 23:56:59 > -
Çok hızlı bir şekilde başvurumu kabul ettiler ve LGA1366 için gerekli aparatı yolladılar. Formu yolladım, 12 saat sonra onay geldi, 36 saat sonra kargo yola çıktı. Seviyorum böyle firmaları. İşte insanın istediği hizmet kalitesi bu. Ürünün kalitesi tek başına yeterli değil.
-
-
Fedex ile evrak yollasak Avusturya’dan TR’ye soğutucunun kendisinden fazla tutar ama adamlar bedavaya yolluyor. Noctua fanboy olmakta haksız değilmişim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargo ücreti talep etmediler mi?
-
Hayır hiçbir ücret talep edilmedi. Bu kadar hızlı gerçekten beklemiyordum. Logitech falan UPS ile yolluyor o 1 hafta sürüyor aşağı yukarı. Direkt FedEX aracı geldi. İzmir'de FedEX olduğunu bile bilmiyordum.
-
Önce stok soğutucu ile denedim 10 dk Prime64 testinde CPU 60-70 arasında CPU çekirdekleri 90 civarındaydı. Şimdi NH-U12S yaptım aynı testi acaba diyot mu bozuk dedim. Uzay sistem olduğu için elimle kontrol ettim buz gibi. Bu kadar soğuk olabilme ihtimali var mı? Oda 22 derece bildiğim kadarıyla hava soğutmada oda sıcaklığı altına düşemez. Üstelik Prime64 testi % 100 kullanıyor.
-
Başka bir programla bakın derim o gördüğünüz 10 derece neresi bilmiyorum ama benim tahminim o değil asıl çekirdek olanlar olabilir. Cpu temp ile bakabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende öyle düşündüm ve derece ile ölçtüm. Soğutucu bloğu 26.4 derece çıktı. Yine de Prime64 ile % 100 çalışan işlemci nasıl 26.4 derece olur anlam veremedim. En son Corsair h80i kullanıyordum o çok daha fazla ısınıyordu. Anakart bulayım O.C. yapıp deneyeceğim. Belki de işlemciyi tam çalıştıramıyordur bu dandik Çin malı anakart.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X