Şimdi Ara

Nobody 2 | Bob Odenkirk (15 Ağustos 2025) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bölümden esas sorumlu yönetici arkadaşım @Ed Wood 'un dediği gibi alttan almak isterdik ama polemiğin devam etmemesi adına ve sığır tabirinden dolayı işlem icra etmek durumunda kaldık. Yöneticinin yatışma uyarısını dikkate alıp sakin olalım lütfen. Elini onun da, sizin de, benim de kısaca hiçbirimizin tercih etmeyeceği işlemlere zorlamayalım.

İnsanız, hepimiz kızabiliriz ama daha iyi bir ortam için bu gayreti göstermek gerekiyor.

• İlk filmi beğenmiştim, ikinci fimi de Timo Tjahjanto yönettiği için ümitliydim. Ama fragmandan beklediğim etkiyi göremedim. Timo başkan Netflix için yaptığı aksiyon filmlerinde gore seviyesini iyi ayarlardı, bu filmde neden böyle hafif kalmış anlamadım. Yarın öbür gün bir red band trailer gelirse affederim. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Manço -- 25 Mayıs 2025; 0:40:17 >

• ilk film daha iyidi. 2. de baya kalite düşmüş. kötü başrol sharon stone seçimi de çok kötü hareketler felan cringle. yok soyunu kurutur yok işkence yapar diye anlat sonra ergen ergen cringle hareketler yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 6 Eylül 2025; 22:23:9 >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Evreni genişlettikleri filmleri John Wick kadar ciddiye almıyorlar sanki.

Şurada:

https://forum.donanimhaber.com/en-son-izlediginiz-film-ve-yorumlariniz--8819933-5171#162070203

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Eylül 2025; 20:13:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu filmin ilkini bir beklentiyle izleyip beğenmemiştim. Millet aksiyon sahneleri müthiş filan diyordu ilk film için ama ne adam gibi uzunca bir aksiyon sahnesi vardı ne de başka bir şeyi. Bi tren/metro sahnesindeki yavaş boğuşmaları hatırlıyorum sadece. Bu filmdeki beklentim sıfırın altındaydı bu yüzden yorumları da görece daha kötüydü ama ilginç bir şekilde ben bu filmi daha çok beğendim yani en azından beğendim diyebilirim. Bu sefer aksiyon sahneleri daha göz doldurucuydu, eğlenceliydi. Ayrıca aksiyon öncesi elemana kazandırılan o motivasyon biz seyirciye de güzel geçti. Yani kötü adamlar pataklanırken seyirci olarak bizim de içimizde yağlar eriyordu. İşte motivasyon böyle olur. Sharon Stone'a kötü karakter yazılmasında bir sorun ama kötü bir karakterin hele ki 50-60 yaşlarına girmiş bir karakterin böyle çocuklar, ergenler, gençler gibi hareket etmesi, dans etmesi, konuşması kötü karakterin ciddiyetini ve filmin ciddiyetini de bozuyor. Tamam filmde komedi unsurları var ama kötü karakter gereğinden fazla karikatürize olmuş ve filmin ciddiyetini daha da aşağıya çekmiş. Bu kadar yaşlı birinin de bu kadar atik olması vs zaten abartı. Hoş bu bizim esas oğlan için de geçerli olabilir ama hatunda bu durum daha eğreti duruyor. Yine de filmden aldığım haz için 7/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Ekim 2025; 13:44:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilki fena değildi ama bu film olmamış ya herşey baştan sona belli

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.