Şimdi Ara

No more room in hell oynayacak varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • No more room in hell oynuyorum sesli oynayabileceğim birilerini arıyorum , eğer sesli yardımlaşarak oynayacak birileri varsa bana özel mesaj atarlarsa sevinirim .

Oyun ücretsiz oldu . Steam üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 3 Aralık 2013; 15:52:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

No more room in hell oynuyorum sesli oynayabileceğim birilerini arıyorum , eğer sesli yardımlaşarak oynayacak birileri varsa bana özel mesaj atarlarsa sevinirim .

yok ben oynamıcam sağol
  • karen155 kullanıcısına yanıt
    peki nasıl istersen .
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir oyun dostum bu anlatırmısın
  • 8 kişi bir haritada zombilere karşı hayatta kalmaya çalışıyoruz bandajdır antibiyotiktir falanda lazım oluyor medkitler var can doldurmak için ve tabiki bir çok melee silahı tabancalar ve tüfekler mermi bulmak okadar kolay olmuyor genelde :) kısaca zombilere karşı hayatta kalma oyunu bir çok server var 8 kişilik oluyor , ayrıca 2 tip var sanırım bende yeniyim birinde görevler geliyor onları yaparak kurtulmaya çalışıyorsun diğerinde bölgeleri koruyorsun belli aralıklarla yardım kutuları geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 3 Aralık 2013; 13:32:54 >
  • merak ettim indiriyorum!
  • Oyunun oynanışı falan hiç sarmadı beni ya.Sildim bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyunun oynanışı falan hiç sarmadı beni ya.Sildim bende.

Geçen bi konuda "Tactical Intervention" oyna bunun yerine yazmısın birine bende inidirp bakayım dedim eu sunucusuna giriyorum 550 pingle oynuyorum sendede böylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyunun oynanışı falan hiç sarmadı beni ya.Sildim bende.

Geçen bi konuda "Tactical Intervention" oyna bunun yerine yazmısın birine bende inidirp bakayım dedim eu sunucusuna giriyorum 550 pingle oynuyorum sendede böylemi

Bende ping sorunu yoktu fakat oyunu sildim.Her ne kadar farklı şeyler denemiş olsalarda beğenmedim.Arabadan ateş etme bir ilk herhalde.
  • sardı. baska oynayacak olan Türk varsa takılabiliriz.
  • Muzun içinde gelen böcek kullanıcısına yanıt
    Ben oynayabilirim steam GreenBow
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Kardeş Birlikte oynayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JewelErdo -- 20 Ocak 2016; 18:48:14 >
  • JewelErdo J kullanıcısına yanıt
    JewelErdo hala oynuyorsan oynayabiliriz Birlikte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.