Şimdi Ara

Niye sağlam bir markanın kaliteli bir 4000-5000k lambaları yok ülkede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş, koskoca ülkeyiz, böyle philips osram ın hiç 4000 5000 k ledleri yok. Uyduruk kaydırık markaların 4 k 5 k lambaları var, ben bunları beğenmiyorum, hem dandik led sürücüleri vardır içlerinde, hem de bir zaman sonra kırpışır gözü yorar, uv ışık kaçırır. Ben sağlığımı düşünüyorum. Parası da çok umrumda değil. Niye yok bunlardan? Mesela philips eye care çok kaliteli, ama 2700 k ve 6500 k sı var. Bunun 4000 5000 k olanları niye yok? Eminim vardır, ama ülkede yok işte. Böyle saçmalık olamaz yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 3 Ocak 2020; 23:29:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ülkede yoksa olan yerden al sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

bu ülkede yoksa olan yerden al sende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüketiciler tarafından genelde beyaz renk (6500K) tercih edildiği için firmalar doğal beyaz (4000-5000K) renkli aydınlatma ürünlerini getirmek istemiyor.

piyasada giden mallar gün ışığı (2700-3200K) ve beyaz renkli (6500K) ürünler. Aslında buz beyazı (8000K) ürün almak isteyen insanlar var fakat yetersiz talep yüzünden ve 6500K ye göre bir tık daha pahalı olduğu için getiren yok.
    bundan 2 sene önce 4000K led panel almıştım hala rafta satılmayı bekliyor satıcı ve ithalatçı için çok tehlikeli bir renk değeridir
    keyfe keder bir renk çoğunlukla fotoğrafçılar sorar
  • kadircitak kullanıcısına yanıt

her yerde kendini belli etme ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    görmezden gel sende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.