Şimdi Ara

Niye her şey bu kadar pahalı ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya dışarıda bir yemek yiyorsun en az 40 lira. Hadi hazır yeme eyvallah kendin yemek yap 2 parça yiyecek alıyorsun azıcık şey 35-40 lira tutuyor.

Altın kaplamalı bir hayat istemiyorum ortalama bir hayat yaşayacağım neden eşek kadar para vermek zorundayım?

Almanya seviyesinde bir ucuzluk da beklemiyorum sadece adam akıllı normal bir seviyeye gelsin abi bu fiyatlar ya.

YETER ULAN YETER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 19 Kasım 2021; 23:29:13 >

Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter.

Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak.
  • haklı konu.

yemin ederim nefes alamıyorum artık. geçen sene ortalama bir hayat sürerken artık kendime yiyecek zor alıyorum, 1 haftadır bi süt alamadım anasını satayım, olmuş 8-9 tl. suriyeli bir dilenci yolumu kesti para istiyor, dövüp öldürecektim ondakini ben alacak gasp edecektim şerefsizim

artan kiralar yüzünden de fırsatçı ev sahibi de evi boşalt diye tehdit mesajları yağdırıyor

kaç aydır moralim vasat, bir gofret bile alamıyorum artık kendime.

araba falan zaten artık hayal oldu. kredi çekip bin tane borcun altına girip bile alamam. bir mucize olsa yine bu benzin gaz fiyatları ile ayvayı yerim

delirmek üzereyim...

• İnsanlar gerçekten açlıktan sürünene kadar devam eder bu, köle toplumuyuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Abi kurunun yanında yaş da yanmasa keşke.

Lafa gelince milli irade ulan ekonomiyi dibe sokmak mı milli irade?

Ben neden böyle saçma bir yerde yaşıyorum ya. Zaman kaybından başka bir şey değil.

Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter.

Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak.
  • haklı konu.

yemin ederim nefes alamıyorum artık. geçen sene ortalama bir hayat sürerken artık kendime yiyecek zor alıyorum, 1 haftadır bi süt alamadım anasını satayım, olmuş 8-9 tl. suriyeli bir dilenci yolumu kesti para istiyor, dövüp öldürecektim ondakini ben alacak gasp edecektim şerefsizim

artan kiralar yüzünden de fırsatçı ev sahibi de evi boşalt diye tehdit mesajları yağdırıyor

kaç aydır moralim vasat, bir gofret bile alamıyorum artık kendime.

araba falan zaten artık hayal oldu. kredi çekip bin tane borcun altına girip bile alamam. bir mucize olsa yine bu benzin gaz fiyatları ile ayvayı yerim

delirmek üzereyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 13 Ekim 2021; 20:31:3 >
  • Bunlar iyi günlerimiz gibi geliyor daha kötü günler gelecek gibi çok pahalı, önceden 50-100 liraya marketten dünya kadar şey alırdık şimdi iki üç parça bir şey alıyorsun paran gidiyor, alım gücü düştü, insanlar geçinemiyor her şey çok pahalı, kötünün iyisi gibi günler daha kötü günler gelecek gibi duruyor ne olacak böyle bilemiyorum. Dışarı adımını atmak lüks oldu artık :((( Avm gezmek istediğin bir kıyafeti almak lüks oldu, mont almak hele ki şu kış dönemine girerken mont almak hayal oldu 500-600 lira montlar .

Bu ülkeyi kasıtlı olarak kötü yöneten kimler varsa öteki tarafta elim hepsinin yakasında olacak.

Öteki taraf varsa tabi.

• artik her adimimda masraf yapiyor muyum diye dusunmeye basladim. kafayi yedim. 7 senelik telefon kullaniyorum. icinde ne tl var ne tarife. 13-14 senelik pc kullaniyorum. fazla yememeye calisiyorum. suyu boşa akitmiyorum. malesef buna alistirdilar artik bizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu kadar olur mu gerçekten
    4 yıl önce açıldı
    Translar neden bu kadar güzel?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • " Var ki alıyoruz ! " ama örneğin amerikada herşey ucuz, o ne öyle hiç bir şeyin değeri yok  

• Ben her zaman şu söze çok itibar ederim. Aptallığın ve enflasyonun hiçbir üst sınırı yok ! Rezil adamlar ülkeyi yönetiyorlar ve de münafıklar ! Gerçek, samimi inanlar, halkı bu halde iken, bunca israfı, şatafatı kendilerine zul görürler. Bu efendiler böyle rahat, şaşalı yaşayabilsinler diye bizler bu haldeyiz genç kardeşim. En kısa, basit tabiri bu. Öteki tarafa inanıp inanmama konusu senin takdirin onu tartışmam. Bana göre bu dünyada da, öte dünyada da bunlar onlardan bir şekilde çıkar. Çıkmaz sanarız ama hiç kimsenin beklemediği bir anda çıkar. Maddi olmasa da manevi olarak, bir şekilde çıkar. Her neyse. Bazen belki de bazı şeylerin tam anlamıyla öğrenilmesi, özümsenmesi için, bazı ibretlik olayların, musibetlerin yaşanması gerekebiliyor. Türkiye ninde durumu bu. Türkiye de bu şekilde, acı bir tecrübe ile öğrenmiş olacak ve bir daha toplumdaki hassas değerler üzerinden popülizm yapanlara bir daha prim vermeyecek. Tabi o zamana kadarda sabır edebilen, dayanabilen, ayakta kalabilen kalacak.

• Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

Öteki tarafa bıraka bıraka bu hale geldiniz zaten.

Öteki tarafa hiç bırakmak istemem. Ama elimden bir şey gelmiyor. Gücüm, cesaretim yetmiyor. Eğer 2. bir taraf varsa orada hesaplaşırım diye umuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.