Şimdi Ara

Niye erkekler çıkma teklifi eder (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çünkü doğanın gereği bu,kızlar beğenilmek ister bu yüzden makyaj yapar süslenir vs. erkek ise kızı beğenir ve teklif eder.Dikkat edin çoğu kız dışarı çıkarken bakım yapar fakat erkekler normal halleriyle çıkarlar genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Turan oğlu kalgımasın Turan tuğu yıkılmasın
    Bu hesap 2 kişiliktir birinin yazdığından diğeri sorumlu değildir
  • Doğanın gereği falan değil, çıkma teklif etse kız eminim bu forumun %90 ı hemen eski kaşar, yollu vesaire türlü türlü gereksiz yorum yapar. Türkiye'deki kızların böyle olması düşünce yapılarından değil şartlardandır. Ayrıca kız bana ilgi gösterince ilgim azaldı gibi konular da çok gördük.
    Sorun neden kızlar böyle şeklinde değil de neden Türkiye böyle şeklinde olacaktır. Sebebi de başımızda Atatürk gibi önderler olmayışı. Adam öldü öleli düşüşteyiz, hedef İran.

Orijinalden alıntı: Maça Ası

"Bence ilk adımı erkeklerin atmasını beklemek gericilik, sene olmuş 2083, uzaya maymun göndermişiz, hâlâ gelip teklif etmemi bekleyen kadınlar var." diye düşünüyoruz, konuşuyoruz ama ilk adımı atan kadına da kolay kadın gözüyle bakıyoruz, kaybetmekten korkmuyoruz, nazlamıyoruz. Hatta cesareti yüzünden korkabiliyoruz da, isteklerini karşılayamayız sanıyoruz. Genel manada çoğumuz iki yüzlüyüz. - @Nicholai Hel

Çok iyi de demişim çok güzel iyi demişim tamam mı.

Her özelliği bizi cezbeden, bizi mutlu eden bir kadın ilk adımı atmakta sıkıntı yaşayabilir. Türkiye'de olağan çocuk yetiştirme -aslında yetiştirme değil, yeyip içsin fiziken büyüsün ilk kelimesi baba olsunculuk, kafa boş kalabilir- alışkanlığına göre baskı altında olup istediklerini söyleyemeyen, alacağı tepkiden korkan, aylarca yıllarca özgüven sahibi biri olmak ya da öyle gözükmek için üzerine yavaş yavaş ekleyip sizin onu bulduğunuz hâle gelmek için didinenler cins-i latifler, yani kadınlar. Yazıktır, onlara bari biz baskı uygulamayalım. Utanıyordur, sıkılıyordur, keşke gelse konuşsa diyordur (Çaktırmamaya çalışsalar da yine bu da özgüven meselesi, aslında gelip konuşmanızı çok isteyebiliyorlar.), "Bu da gelip de benim çıkma teklifi etmemi bekliyor, kahrolsun Converse giyen komünist sahte sarışınlar!!!1!0,7 tombo uç" dememeliyiz. Şartlar sizin için müsaitse gidip siz konuşun, yaklaşın, ilk adımı atın. Şartlar sizin için müsait değilse "Keşke gelse konuşsa." diyebilirsiniz, o ayrı. Dahi anlamındaki o ayrı.

Hepsini genellememek gerekir. Her insan tanınmayı, bir nebze alttan alınmayı, ikinci şansı hak eder. Fazlası için ya o kişiye değdiğine inanmamız ya da birazcık da bize istediklerimizin verilmesi gerekir.

Yazın çıkacak olan "Karı-Kız, Drug Partileri ve Amatör İnsanlıktan Profesyonelliğe Adım Adım" isimli kitabımda bu ve benzeri konulara değineceğim. Bayilerden ve hacı bakkallardan hunharca isteyiniz.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.

• Bn etmym onlr edyo.

teklifi erkek yapsın, düğünü, nişanı vb erkek yapsın. evi erkek alsın, tüm masraflar erkeğin. böyle saçma bir sistem olamaz. insanı evlilikten soğutuyor.

• Kardeşim burda açılan konulara bir bak 9 sene önceki arkadaşına açılan mı dersin kızlarla konuşamayanlar mı dersin . Erkekler kendilerini o kadar küçük gördüler kadınları yücelttiler ki sonuç böyle . Tüm erkekler birlik olsun gör bakalım erkekler çıkma teklifi eder mi ? Bizde birlik yok . Herkes kadınları çok üstün görüyor

• Kız utanıyormuş ula biz utanamaz mıyız yani? Hakkımız yok mu. Bu kızlar değil mi özguvenli erkek seven? Biz de belki özguvenli kız seviyoruz? Hayır utanmana rağmen topladın cesareti gittin açık açık konustun diyelim ve red yedin. Sonra başka bir kıza o da reddetti. Zaten az olan özgüven iyice yok olur. 3. deneme için çok korkar. Dener ve gene red alırsa durum daha da kötüye gider psikolojik anlamda.

Ama kızlarda böyle sorunlar yok tabii. Çünkü erkekler geliyorlar onlara.Ondan hoşlananlar var. Ego ister istemez artıyor. Bir yanda artan ego ve özgüven diğer yanda dibe vuran özgüven. Niye? Çünkü erkekler yazmalı. Oldu. Bu iş çift taraflı. Ben kız istiyorsam o da erkek istiyor. Gelsin istediği kişiye bunu söylesin. Yollu denir denmiş, ne yollusu ya? Iki tane kız teklif etti bana. Biri şişman ve cirkindi diğeri türbanlı bir kızdı. O da cirkindi. İkisini de reddettim. Hic de öyle yollu düşüncesi aklimdan gecmedi ikisi de utangaç ve o ana kadar sevgilisi olmayan kisilerdi zaten bırak yollu olmayı. İkisi de üzüldü. Ama biz erkekler de üzülüyoruz biz de insanız. Neden hep üzülen biz olalım ki? Onlarınki can da bizimki patlıcan mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Phoenix_20 kullanıcısına yanıt
    Kızlardaki nasıl olsa talibim çıkar mantığı oluştu kardeş artık dönüşü yok

şu yazılanları okursanız anlarsınız cümlenin başında yazıyo zatenn >> Erkekler kadınlarla ilgili pek çok cevapsız soruya sahiptir. Erkeğe göre daha karmaşık bir yapıya sahip olan kadını çözmek yürek mi ister ön sezi mi bilinmez ama, erkekleri çözmek o kadar da zor değil.

http://yangoz.tv/editorunsectikleri/erkeklerden-kadinlara-tuyolar-17885#show-portal

güzel yazı olmş hepsine katılmasam daa

• Ekber3434 E kullanıcısına yanıt
    Sorun orda işte kardeşim görmedik yani
    Bazı kızlar var sevdiği halde kabul etmiyor. Neden ilk teklifte kabul ederse vasit görünürmüş bu iki arkadaşım arasında yaşandı kızda arkadaşım erkekde kız ayndn böle dedi abi yok böle bişey ya bu çocuk bu kızın onu istediğini ben sölemeseydkm bir daha nasıl anlıyacaktı böle saçmalik varmı tani kızların umursamazlığına dayanamıyorum erkekler topraktan yaratılmış beyinsiz varlıklardır düşünvesi var

Orijinalden alıntı: Mr.Chester

Sen hiç sperm hücresine doğru yüzen bi yumurta hücresi gördün mü kardeş

Başka yerden çalıp + kazanma çabası başarılı.

Sebeplerinden biri kadınların metalaştırılmaya bayılmalarıdır. Güçlü bir erkeğin onlara eşya muamelesi yapmaları en sevdikleri şeydir. Erkek gelir, bu eşyayı alır. Eşya gelip erkeği almaz. Bunu aşan çok nadir olan kadınlarsa özgüven eksikliğinden dolayı harekete geçemez. Yalnız bunu aşan çok nadir derken, kafanızda büyük bir şey canlanmasın. Milyonda bir falan belki vardır bunu aşan.

Edit: En önemlisini yazmayı unutmuşum. Evrimsel olarak mirastır bu. Kadınlar erkekler kadar güçlü olmadığından her zaman pasif konumdadır, ilişkilerde de dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 20 Ağustos 2015; 19:10:55 >

♦ Kimsenin bardağına kaşık olmayın şeker eridiğinde sizin de işiniz biter.
  • kadınların çoğunluk olduğu rusyada filan tam tersi olabilir diye düşünüyorum
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.