Şimdi Ara

Niye bazı şeyleri göremiyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok büyük ihtimal önümüzdeki sene şampiyonlar ligine gidemeyeceğiz. Sebebi malum ülke olarak ceza alacağız. Kimse "yok almayız"" başka takımlar bizi bağlamaz" falan demesin. Gördünüz uefanın şakası yok. Hala daha diğer takımlarla dalga geçiliyor onlar zaten battı amaçları bizi de batırmak. Benim tahminim seneye ülke olarak ceza alacağız ve fenerbahçenin 2. yıl cezasını bizde çekeceğiz onlarla beraber.

• uefa cemaatçi bize vermez ceza kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

Çok büyük ihtimal önümüzdeki sene şampiyonlar ligine gidemeyeceğiz. Sebebi malum ülke olarak ceza alacağız. Kimse "yok almayız"" başka takımlar bizi bağlamaz" falan demesin. Gördünüz uefanın şakası yok. Hala daha diğer takımlarla dalga geçiliyor onlar zaten battı amaçları bizi de batırmak. Benim tahminim seneye ülke olarak ceza alacağız ve fenerbahçenin 2. yıl cezasını bizde çekeceğiz onlarla beraber.

• Tabiki "başka takımlar bizi bağlamaz" derim. Onlar suçu işleyecek, biz cezasını çekeceğiz ha? Yok öyle bi' dünya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakasi var topluca ceza verseydi bu sezon verirdi

• Bundan sonra olacaklar; UEFA TFF ye kararınızı değiştirin diyecek ( tabi böle pat diye değiştir kararını demiyecekte resmi olarak falan fişman işte) Eğer TFF buna uymaz ve biz kararımızı verdik 2 takım ve yöneticiler temiz der ise sorun başlar. UEFA 2011 de alınan kararla yerel federasyonlara da karışabiliyor dizginleri eline alabilir yani UEFA. TFF yi disiplin kuruluna verebilir buda türk futbolunun bitmesine neden olur. Spor toto süper lig olur sana Gazoz Lig.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitekibi

Bundan sonra olacaklar; UEFA TFF ye kararınızı değiştirin diyecek ( tabi böle pat diye değiştir kararını demiyecekte resmi olarak falan fişman işte) Eğer TFF buna uymaz ve biz kararımızı verdik 2 takım ve yöneticiler temiz der ise sorun başlar. UEFA 2011 de alınan kararla yerel federasyonlara da karışabiliyor dizginleri eline alabilir yani UEFA. TFF yi disiplin kuruluna verebilir buda türk futbolunun bitmesine neden olur. Spor toto süper lig olur sana Gazoz Lig.

Zaten oyle degil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TFF kulüplere ceza vermezse UEFA topluca ceza verebilir.Milli takımlar + diğer takımların organizasyonlara alınmaması gibi.Açıkcası çok olmayacak şey değil.Bekleyip göreceğiz
  • Arkadaşlar şuan ki hali ile önümüzdeki senelerde bizde gidemeyeceğiz. Bu kesin bir olaydır ihtimali falan yoktur. Anca ya fenerbahçe beşiktaşa federasyon ceza verecek ya şuan ki federasyon istifa edip gelen federasyon ceza verecek başka yolu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

quote:

Bundan sonra olacaklar; UEFA TFF ye kararınızı değiştirin diyecek ( tabi böle pat diye değiştir kararını demiyecekte resmi olarak falan fişman işte) Eğer TFF buna uymaz ve biz kararımızı verdik 2 takım ve yöneticiler temiz der ise sorun başlar. UEFA 2011 de alınan kararla yerel federasyonlara da karışabiliyor dizginleri eline alabilir yani UEFA. TFF yi disiplin kuruluna verebilir buda türk futbolunun bitmesine neden olur. Spor toto süper lig olur sana Gazoz Lig.

Zaten oyle degil mi?

Bu olaylar patlak veridiğinden beri öyle. Ben batıyorum peşime kimi sürüklersem kârdır diyen bir başkan var karşımızda. Aklanana kadar bu takımın başında durmaya hakkım yok deseydi v esaçma sapan açıklamalarda bulunup taraftarını ve futbolseverleri biz yapmadık temiziz gibi ifadelerle umutlandırmasaydı bu olaylar bu hale gelmezdi. UEFA mahalle bakkalı değil. Senin ağzından çıkan her cümleni yaptığın her açıklamayı takip eden bir kurum. Bu saatten sonra asıl fırtınayı yaşayacağız. Bakalım TFF nin tavrı ne olacak kilit adım burası.

• Bu tecavüze uğramış kadını öldürüp olayı çözmeye benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

Çok büyük ihtimal önümüzdeki sene şampiyonlar ligine gidemeyeceğiz. Sebebi malum ülke olarak ceza alacağız. Kimse "yok almayız"" başka takımlar bizi bağlamaz" falan demesin. Gördünüz uefanın şakası yok. Hala daha diğer takımlarla dalga geçiliyor onlar zaten battı amaçları bizi de batırmak. Benim tahminim seneye ülke olarak ceza alacağız ve fenerbahçenin 2. yıl cezasını bizde çekeceğiz onlarla beraber.

Senin dediğin gibi olsaydı her sene 3-5 ülke men alırdı Gianni Infantino'nun konuşmasını izle istersen kulüplerin yaptığı koca ülkeleri bağlamaz cezalar şahsidir diyor.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten oyle degil mi?

Bu olaylar patlak veridiğinden beri öyle. Ben batıyorum peşime kimi sürüklersem kârdır diyen bir başkan var karşımızda. Aklanana kadar bu takımın başında durmaya hakkım yok deseydi v esaçma sapan açıklamalarda bulunup taraftarını ve futbolseverleri biz yapmadık temiziz gibi ifadelerle umutlandırmasaydı bu olaylar bu hale gelmezdi. UEFA mahalle bakkalı değil. Senin ağzından çıkan her cümleni yaptığın her açıklamayı takip eden bir kurum. Bu saatten sonra asıl fırtınayı yaşayacağız. Bakalım TFF nin tavrı ne olacak kilit adım burası.

TFF nin tavrı zaten belli.

•  Niye bazı şeyleri göremiyoruz?

BJK ve FB için gereken yapılır, bir pazarlık sonucu iş hallolur. Topyekûn bir ceza olmaz.
  • Biz daha önce tff'ye resmi ihtar göndermedik mi!? Şike süreci sonucunda herhangi bir şekilde Galatasaray'ımız zarar görür, avrupa'dan men v.b. yaptırımlara maruz kalırsa zararın tazminini tarafınızdan telep edeceğimizi bildirmek isteriz diye...

Eğer öyle birşey olursa 25-30m € atar tff, anamızın liginde 1 sene oynayıveririz.
  • Ünal Başgan varken 17 takım men edilir, siz yine gidersiniz siz rahat olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

Ünal Başgan varken 17 takım men edilir, siz yine gidersiniz siz rahat olun...

Aziz Yıldırım varkende 17 takım gider siz bakarsınız. Rahat olun...
  • Gsye Bursaya Paşaya filan bir şey olmaz.Tffden paralarını alırlar en kötü.

• Ülkece men edilmek istemiyorsak mücadele etmeliyiz.Mail atarak işe başlayabiliriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_77929315/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

Zaten oyle degil mi?

Tff kume dusurmezse iki takimi.da.adam degil diyecem.ama zaten basindaki adamlar adam degil ki!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.