Şimdi Ara

Niye bazı şeyleri göremiyoruz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fransadaki Lobimize bi telefon açar hallederiz gerekirse PSG gitmez Fransayı temsilen biz gideriz
  • Valla bana öyle geliyor ki TFF iki kulube de ceza vermezse UEFA tüm ülke takımlara hatta Milli takıma bile ceza verebilir.
    Bu işin sonu ciddi
  • OO senin bizim UEFA lobimizden haberin yok herhalde. O Platini'yi boşuna mı oturttuk oraya?
  • UEFA 5 vakit namazında niyazında elemanlardan oluşuyor, e GS zaten cemaatin kökü rahat olun renktaşlar bize birşey olmaz, en olmadı son çare Fransız lobisini devreye sokarız Candan Erçetin gider 2 Fransızca şarkı okur konser verir UEFA'ya kapatırız bu konuyu.
  • Ben de goygoy yapmak isterdim bu konuda ama bu sefer is cok ciddi.

Normal kosullarda boyle yuksek seviye kurum olarak tffye karsi cikan bu karar utanc kaynagidir ve saat gecmeden istifa gerektirir. Yildirim demirorende bu durum yok maalesef. Aci gercek su eger fb ve bjk puan -1 olsa bile ceza almazsa en az 4 yil turkiye ve turk takimlari men yer. Bu sene son avrupa olabilir bi sureligine

Ama Galatasaray parasini her turlu alicak ihtar cektigi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para sorun değil bence yani parayı alsak ne almasak ne bu süreç en çok bizi etkileyecek şamp. ligine gidemezsek eğer.
  • Öyle saçmalık olmaz merak etmeyin.
    TFF gerekli cezayı vermezse UEFA doğrudan el atıp cezayı verir. TFF'nin diretmesi diye bir durum olamaz o yüzden.
  • 2 yıl önce de aynı hikayeleri uydurdular, Fb ve Bjk ceza alırsa tüm ülke ceza alır dediler ne oldu? Hikaye.. diğerleri baskı yapmasın diye insanların kafasını bulandırıyorlar. Bu TFF den her şey beklenir ama bunları yakın zamanda çaycılarına kadar aforoz edecekler biraz daha sabredin. Cuma günü kulüpler birliği toplantısı var galiba, o zaman az çok belli olur her şey.
  • hocam tff de iş bitse biz cezayı alırdık ama ueafa'nın böyle bişey yapacağını sanmam.
  • Platini Fransız, malum biz de Fransız kulübü olduğumuz için bize ceza vermezler rahat olun...
  • Bizim lobimiz kuvvetli, Fransız yakınlığımız var. Bu sefer dalga amaçlı söylemiyorum gayet ciddiyim, Galatasaray'ın lobisi bildiğinizden çok daha güçlü. Bize hiçbir şey olmaz paşalar gibi gider Şampiyonlar Ligi'ne.
  • El Cazador kullanıcısına yanıt
    bunu yazmak için geldim şimdi sahura gidiyorum son cigaraları yakalım çayla karpuzla beraber
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.