Şimdi Ara

Nitro yakıtlı araba alıcam ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nitro yakıtlı RC araba almayı düşünüyorum. Kullanım ömürleri nasıl olur yedek parçaları varmıdır ne tavsiye edersiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-50-indirim-turbomodel-cyclone-c4-r-ultra-2-vites-krom-egzost-159135729/detay/
    Benim düşündüğüm linkte 500-600 Tl yi geçmicek. Link deki ürün alınır mı bozulursa ne yapılır çöpe mi atarım tüm parçaları oluyor mu?

• Bu araci bende gordum senin gibi benimde sorularim var ben simdi bir arac toplattiriyorum arkadasa bugun yarin getirecekti.
    Bu arac Fiyati bakimindan goruntu bakimindan guzele benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerirlerse bende almayı düşünüyorum bilmeden alıp parayı çöpede atmak istemiyorum. Ürün güzele benziyor setiyle beraber 600tle geliyo.
  • merhaba dostlar,
    rc araba nedir? benzinle çalışan uzaktan kumandalı model araba mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aborjin06

merhaba dostlar,
    rc araba nedir? benzinle çalışan uzaktan kumandalı model araba mı?

RC Araba, Radio Controller'den geliyor, yani radyo kontrollü araba demek.
    2 türlüsü vardır, nitro ve akü.
    biri benzin ile çalışır, biri elektriklidir.

istenildiği gibi modifiye edilir, akıllara oyuncak araba gelmesin :)
    hastası, hobisi de çoktur.
  • panthera52 kullanıcısına yanıt
    sağol olcay hocam adamsın
  • Bende alcam bu yaz bu arac iyiye benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi arabayı almalıyım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 1 ay önce HPI RS4 EVO aldım. bukadar detaylı olduğunu bilmeden aldım ama oldukça keyfli vakit geçiriyorsun. hafta sonunu iple çekiyorum . arabayı alayım yakıtı koyup oynayım olayı değil çok detaylı. bahsettiğin araçla ilgili bilgim yok.
    ama almadan önce şuna bir bak derim.
    http://www.teknoseyir.com/45148/uzaktan-kumandali-araclarda-nitro-kullanimi/
  • arkadaşlar meraba bu olaya yaklaşık 1 haftadır araştıyom yük çekmek için kullanılacak küçük motorlar araştırıken buldum sorum şu nitro motoru şanzıman kullanmadan ne kadar zorlayabilirim tek başlarına rc araçlarda patenaj olayına çözüm getirsek max kaç kg çekebilir bu motorlar aslında cc şeklinde ifadeler kullanılıyor ancak benim bu yönde yaptığım araştımalarda bu sonucu(cc'yi) tork gücüne nasıl çevireceğimi bulamadım yardım lütfen
  • öncelikle yukarıda arkadaşın dediği gibi yakıtlı mı elektrikli mi olacağına karar verin. ikisininde artıları eksileri var. yakıtlı deyince hız bakımından eiekltrikle çalışanı geçer diye düşünürseniz en büyük hatayı yaparsınız. aynı modellerin elektriklileri yakıtlılarla ya eşit yada önde gider. marka almaya bakın böylece yedek parçasını bulursunuz. emin olun bir tarafı kırılacak markasız birşey alırsanız yedek parça bakımından üzer. extra sorusu olan varsa pm atsın yada burdan sorsun cevaplarım. nitro MT on road elektrikli vs hertürlü tecrübe mevcut.
  • kendi aracımı satıyorum. ikinci el düşünürseniz başlangıç için son derece uygun ve sorunsuz bir araç :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-hsp-backwash-nitro-yakitli-buggy-4x4-tertemiz-163215161/detay/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.