Bildirim
NİSSAN PRİMERA (88. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bu kılıflardan hepsiburada da var. bunun yerine 90tl ye adam akıllı kaplatmak çok daha iyi oluyor aslında. -
Sağ aynamı transit parçaladı.Servisi arayıp tekinin fiyatını sordum.823 lira deyince şok oldum. Aracım 98 gt..
-
öncelikle geçmiş olsun
ne özelliği varmış bu aynanın, üzerinde geri görüş kamerası, dvd çalar felan mı var :) şaka bir yana elektrikli ısıtmalı katlamalı bir ayna mı yoksa bildiğimiz düz bir ayna mı neden bu kadar pahalı ? çarpan transiti bulamadınız mı? kaza tutanağı düzenleyip karşı tarafın sigortasından yaptırırdınız. -
Teşekkürler.
Ayna ısıtmalı,elektrikli bir ayna..O yüzden pahalı olabilir de, bu kadar pahalı da olmaz yani.Abartmışlar.
Kaza tutanağı tuttuk tabi.Ben soldan transiti geçerken,bu mal sinyal vermeden,aynaya bakmadan, birden sollama yapmaya çıkınca yandan tam bana çarpacak iken,sola kırdım,ayna arada sıkıştı parçalandı o esnada.Yani ucuz atlattık.Böyle mallar yüzünden trafik felç oluyor.Bu gibi öküzlerin ehliyetlerine el koyup ömür boyu araç kullanmaktan men edeceksin.Allah göstermesin daha kötüsüde olabilirdi.Bariyerlere girebilirdik. -
ikitelli de Aksoy ticaret ve Taş ticaret var hurdacı.Onlardan Çıkmasını uygun fiyata alabilirsin.Bir de kırılan aynanı atma belki başka bir aynanın dışını onun içi ile kullanabilirsin sonuçta aynanın cam kısmı ayrı motorlu robot kısmı ayrılabiliyor.Nissan'ın tutulmamasının sebebi de bu zaten tüm parçalar çok pahalı. -
Primeraların birçok parçası ebay.co.uk sitesinde mevcut.Acil olmayan parçaları buradan alabilirsiniz gayet uygun fiyata.Mesela aynanın sıfırı 45 sterlin.İkinci eli de 20-25 sterlin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emphire
Primeraların birçok parçası ebay.co.uk sitesinde mevcut.Acil olmayan parçaları buradan alabilirsiniz gayet uygun fiyata.Mesela aynanın sıfırı 45 sterlin.İkinci eli de 20-25 sterlin.
Cevap için teşekkürler.Türkiyeye gönderimi var mı? -
Hocam Türkiye'ye gönderilmediği durumlarda satıcı ile iletişme geçerseniz bir çoğu gönderiyor zaten.Hatta bazıları bir çok kargo seçeneği vs. sunuyorlar. -
arkadaşlar x carlink kullanıp deneyimlerini paylaşabilecek olan varmı. bu üründen almayı düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim. -
iyi günler
dün trafikte bir ara ani fren yapmam gerekti, frene çok hızlı olmamakla beraber sertçe bastım ve araç kaymaya başladı, abs devreye girdi az kalsın önümdeki araca çarpıyordum, ramak kala durabildim. hızım çok yüksek değildi, 40-50 km civarı idi, hava sıcak olmasına rağmen asfaltta erime gb bir emare yoktu, bu kayma ve absnin devreye girmesi canımı sıktı acaba frenlerde bir sorun mu var yoksa sorun lastiklerde mi? (michelin energy saver) lastikleri alalı 2 yıl -40 bin km oldu, aşınmış olabilirler mi? yoksa bu durum normal mi? bana pek normal gelmedi çünkü çok hızlı değildim yolda da ıslaklık vs bir durum yoktu, konu hakkında tecrübesi olan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: zkural
arkadaşlar x carlink kullanıp deneyimlerini paylaşabilecek olan varmı. bu üründen almayı düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Ben kullanıyorum.. Tam uyumlu hiç bir sorun çıkarmıyor. SD kart veya Flash Disk ile mp3 dinleyebiliyorum. Hafıza kartına 6 klasör açıp isimlerini CD1........CD6 şeklinde veriyorsun. Her klasöre 99 adet mp3 kopyalayabiliyorsun. Sonra 6"lı CD Changer gibi kulanıyorsun. Olay bu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirbilir81
iyi günler
dün trafikte bir ara ani fren yapmam gerekti, frene çok hızlı olmamakla beraber sertçe bastım ve araç kaymaya başladı, abs devreye girdi az kalsın önümdeki araca çarpıyordum, ramak kala durabildim. hızım çok yüksek değildi, 40-50 km civarı idi, hava sıcak olmasına rağmen asfaltta erime gb bir emare yoktu, bu kayma ve absnin devreye girmesi canımı sıktı acaba frenlerde bir sorun mu var yoksa sorun lastiklerde mi? (michelin energy saver) lastikleri alalı 2 yıl -40 bin km oldu, aşınmış olabilirler mi? yoksa bu durum normal mi? bana pek normal gelmedi çünkü çok hızlı değildim yolda da ıslaklık vs bir durum yoktu, konu hakkında tecrübesi olan var mı?
Sizde hangi primera kasa var. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZedYago
quote:
arkadaşlar x carlink kullanıp deneyimlerini paylaşabilecek olan varmı. bu üründen almayı düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Ben kullanıyorum.. Tam uyumlu hiç bir sorun çıkarmıyor. SD kart veya Flash Disk ile mp3 dinleyebiliyorum. Hafıza kartına 6 klasör açıp isimlerini CD1........CD6 şeklinde veriyorsun. Her klasöre 99 adet mp3 kopyalayabiliyorsun. Sonra 6"lı CD Changer gibi kulanıyorsun. Olay bu :)
2003 tekna p12 kasa var bende. bunla kullanılabilir herhalde değilmi. bir de interrnette tek bir yerde var. sizde oradan mı aldınız. -
bana sorduysanız, p12 kasa primera sahibiyim -
zedyago yu kast etmiştim -
2006 Tekna var bende..Tekna hariç diğer modellerle uyumlu mu bilmiyorum... -
quote:
zedyago yu kast etmiştim
ben de gt55'i kastetmiştim hatlar karıştı sanırım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirbilir81
quote:
zedyago yu kast etmiştim
ben de gt55'i kastetmiştim hatlar karıştı sanırım :)
önemli değil primeralar (gönüller) bir olsun
:) -
Merhaba arkadaşlar, geçen yazdan beri çalıştırmadığım klimayı araç rölantideyken bir tozunu atsın diye deneme maksadıyla çalıştırdım. Ama çok ince bir ciyaklama ve sıyırma sesiyle irkildim. Belki soğuktur vb diye düşündüm. Birde bi hafta kadar önce motoru yıkatmıştım belki ondandır diye düşündüm. HErneyse bir kaç dakika uğraştım ama ses aynı biçimde aşırı olarak devam etti. Klimayı devreden çıkardığım anda ses kesiliyor. Normal şartlarda bir tamirciye baktırırdım ama yola çıkıcam yarın. Ciddi bir sorun mudur bilen arkadaşlardan öğrenmek isterim.
Araç 98 slx 1,6 primera
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X