Şimdi Ara

NİSSAN PRİMERA (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.229
Cevap
45
Favori
410.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Primera p11 1.6 confort benzinli ye hangi yağı koyuyorsunuz.kitabinda 15w50 yazıyor ama genelde 10w40 koyuyor tamirciler.15w50 motorsiklet yağı değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam , 2000 model primera sahibiyim teyp mürekkebi bitmişti bende ikinci el orjinal bir teyp buldum değiştirdim fakat sürekli ‘’secure’’ yazısı çıkıyor konu hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar facebookta nissan primera p12 diye aktif grup var oraya kayıt olarak daha hızlı yanıt alabilirsiniz.
  • leonosm L kullanıcısına yanıt
    selam. o teyplerin kodu vardır. farklı araçlarda çalıştırmak için program atmak gerekir..
  • Merhaba arkadaşlar. 310.000 km lik bir primera kullanıcısı olarak 2.0 tekna aracıma detaylı inceleme videosu çektim. Özellikle teknik muhabbetleri seven arkadaşların ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Kalın sağlıcakla..
    https://www.youtube.com/watch?v=PKjNJ_xLeHk
  • Hocam ben 1 yıl önce nissan visia aldım. Herkes alma dedi alırken. Ama öyle çok memnun kaldım ki bir kere bile yolda bırakmadı 260 binde araba hiç mi bir mekanik sorun çıkarmaz yok çıkarmıyor dürüst bi ustam bana sanayici bu arabayı sevmez zaten sanayiye çok girip çıkmaz bu araba ondan alma derler demişti haklıymış. 45- 50 binlere binilebilecek en güzel araba bence. Şehir içinde çok seri bence gayet az yakıyor çok iyi yakıtı. D segmenti bir kere. Tamam performans olarak çok uçan kaçan bir araba değil ama bu kadar hiç bir aradan keyif almadım ben. Daha önce opel kullandım, clio 4 kullandım kusura bakmayın yeni bile olsalar yanına yaklaşamazlar nissan primeranın 6 airbag klima ekran vs vs . Şahinlere 20 bin derken neden bu kadar ucuz anlamış değilim. Binen bilir diyeceğim o kadar .
  • 2006 model tekna ların hepsinde GERİ GÖRÜŞ KAMERASI BULUNUR MU?
  • Nissan tekna 2005 aracım içine bağajdan su aldı bazen marş almamakla birlikte gösterge ekranı hiç çalışmıyor 1 adet sigorta yanmış değiştim yine olmadı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.