Şimdi Ara

Nissan navara vs Isuzu D-Max

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercihiniz hangisi olur ? Yakıt vs konularında sağlamlık performans konusunda

• Pick up sa eğer konu L200 tek geçerim.
  • dmax 3. 00 tdi otomatik vites 3 yıl kullandık köyde.
    traktörün önünün kalkıp takla atacağı şev e çıktık düşün eğimi hayvan gibi çıktı araba
    kışın çamurda batan traktörü çektik çift çeker traktör arkasında 6 tonluk dolu römork traktörün tekeri görünmüyor.
    araba resmen hızlı giden traktör öle diyeyim. iç mekan tipik uzak doğu komple plastik. tümbbunları yapıp 190 binde sattık sıfır sorun.
    hız limitlerini asmazsan . araç 3 bin motor 30 kuruş yakıyor çünkü 1500 devirde düz yolda 90 yapıyor
    vergisi pahalı ama bence değer muhteşem bir aracti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 11 Haziran 2015; 14:00:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ISIZU eniştemde 3 litre düz vites vardı 4x4 gerçekten çok sağlam bir araçtı. bolu da çıkmadığımız yamaç v.s kalmamıştı.
    nissan yakışıklı v.s ama onun hakkında fikrim yok .
  • Isuzu tercih ederdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdi

Pick up sa eğer konu L200 tek geçerim.

L200 yakıt durumu aşırı diye biliyorum. Yoksa amarok ve l200 araştırması da yapacağım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

dmax 3. 00 tdi otomatik vites 3 yıl kullandık köyde.
    traktörün önünün kalkıp takla atacağı şev e çıktık düşün eğimi hayvan gibi çıktı araba
    kışın çamurda batan traktörü çektik çift çeker traktör arkasında 6 tonluk dolu römork traktörün tekeri görünmüyor.
    araba resmen hızlı giden traktör öle diyeyim. iç mekan tipik uzak doğu komple plastik. tümbbunları yapıp 190 binde sattık sıfır sorun.
    hız limitlerini asmazsan . araç 3 bin motor 30 kuruş yakıyor çünkü 1500 devirde düz yolda 90 yapıyor
    vergisi pahalı ama bence değer muhteşem bir aracti

Aracın gücünden şüphe etmiyorum çok okudum güçlü bir araç olduğunu. İçinde sanırım fazla ses alıyormuş içinde plastik aksamlardan aşırı ses geliyor mu ? Vergisi tam olarak ne kadar bilginiz varmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLVO XC-60 mı? KIA SORENTO mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AMAROKK der giderim
  • İçlerinden Isuzu derim, navarra biraz daha şehir işi.
    Ancak başka alternatif varsa kesinlikle toyota hilux.
  • Pickup alacaksanız japondan şaşmayın, pickup görünümlü çakma pickup lardan uzak durun.
  • Kesinlikle Isuzu.Sapasaglam dizel motoru var bi kere.Oyle bi aracta saglam ve sorunsuz motor en onemli kriter olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.