Şimdi Ara

Nissan Maxima 2.0 v6 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-1996-model..orjinal..nissan-maxima..2.0-qx..lpg,li-163289329/detay/

ilandaki aracı hayli beğendim. artıları eksileri nelerdir? vergisi yaşından dolayı problem değil yakıtıda şehiriçi 40 kuruşu geçmez diye tahmin ediyorum. yumurta kasa accent veya marea düşünüyordum sizce maceramı olur böyle bir araç almak? internetten baktığım kadarıyla parça fiyatları çokta astronomik değil..

• hocam araç çok sorunusuz parça sıkıntısı çekmeyeceğniz sanayide her işini rahatça yaptırabileceğiniz bir araç fakat tabi yaş var km var nasıl kullanıldığı önemli bu durumda ama üzerine 2-3 bişiler koyup daha yüksek modellere bakmanızı tavsiye ederim. 97-99 kasa nissan primera lar da çok sağlamdır aklınızda bulunsun.
  • araç gayet konforlu ve donanım yüksek bir araçtır bazıları 2.0 motor değil 2.4 veya 2.6 v6 dır performansı falan güzeldir bakımlı ise ömürlüktür bunları nerden biliyosun diye sorarsanız dayım bunlar ilk çıktığında almıştı hala kendinde km de 350 binde daha motora el değmedi + dayımınki otomatik sanzıman

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.