Şimdi Ara

NISSAN ALMERA KLÜBÜ (600. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
28.195
Cevap
203
Favori
1.797.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bitirgic

quote:

işte resim

NISSAN ALMERA KLÜBÜ

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar
    geçen cuma günü arabanın harareti arttı sanayiye götürdüm.termostat değişti. o günden beri dikkat ediyorum, akşam arabayı bırakıyorum sabah veya nezaman alırsam artık ön lastik hizasında kaputun altında bi ıslaklık var.yaklaşık 20-30 cmlik bir alan yani bi bardak su var yok.anladığım arabayı park ettiğim ilk zamanlarda akıyor sıvı.ama motor su seviyesinde bi eksilme yok max seviyede.yağı da iyi durumda. bu ne olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MySun

2004 model 66binde hiç tüp takılmamış kırmızı ve bi çamurluk bolayı, bi stop dış camı kırık, vites kolu aşınmış 1.5 tekna buldum. 18bin istiyor sizce nasıl fiyat.

bana fikir verebilecek arkadaş yokmu. çok kafam karışmış durumda. " o paraya 2000 golf falan al nissanı satamazsın" diyorlar. 18 bine ekmeği yenmiş golf4 satıyorlar anca, ben 2-3 yıl binerim, binmişken komforlu ve güvenli bi araça binerim aynı paraya diyorum ama kafam karıştı çok zarar edersin diyorlar.

Orijinalden alıntı: esalm

Arkadaşlar
    geçen cuma günü arabanın harareti arttı sanayiye götürdüm.termostat değişti. o günden beri dikkat ediyorum, akşam arabayı bırakıyorum sabah veya nezaman alırsam artık ön lastik hizasında kaputun altında bi ıslaklık var.yaklaşık 20-30 cmlik bir alan yani bi bardak su var yok.anladığım arabayı park ettiğim ilk zamanlarda akıyor sıvı.ama motor su seviyesinde bi eksilme yok max seviyede.yağı da iyi durumda. bu ne olabilir.

Eğer sadece yedek depoya bakıyorsanız aldanmayın.Radyötörün kapağını açıp oradaki suya da bakın.Bazen yedek depo aynı kalıyor radyötördeki su seviyesi azalıyor.Ayrıca devirdaime bakın araç çalışırken damlama var mı yok mu diye.

quote:

2004 model 66binde hiç tüp takılmamış kırmızı ve bi çamurluk bolayı, bi stop dış camı kırık, vites kolu aşınmış 1.5 tekna buldum. 18bin istiyor sizce nasıl fiyat.

bana fikir verebilecek arkadaş yokmu. çok kafam karışmış durumda. " o paraya 2000 golf falan al nissanı satamazsın" diyorlar. 18 bine ekmeği yenmiş golf4 satıyorlar anca, ben 2-3 yıl binerim, binmişken komforlu ve güvenli bi araça binerim aynı paraya diyorum ama kafam karıştı çok zarar edersin diyorlar.

karar sizin burada biz şunu al bunu al diyemeyiz.Araçlarımızdan memnunuzki kullanıyoruz alırken de kimseye kulak asmadan aldık.Ama kaygınız ikinci el vs ise bu kriterleri kendizine göre belirleyin.Söylediğiniz araç ve fiyat piyasa şartlarında ve uygun bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

Selamlar herkese,

Bende Ocak ayında 2005 Model 37000'de 1.5 Almera HB Gümüş arabamı alarak aranıza katılmıştım çoktan.

Bazı arkadaşlar sorular sormuş Nissan için : Sağlamlık zaten Nissanların genine işlemiş, Şu ana kadar birçok Modeli İngiltere'deki Sunderland fabrikasından ithal ediliyor bu da ayrı bir kalite katıyor Japon'umuza. Motoru çok başarılı kalkışı çok hızlı değil ama 3. vitesten sonra tutabilene aşkolsun.

* Deri direksyon, kocaman yol bilgisayarı, Mercekli farlar ve stoplar, Geniş bir C sınıfı iç hacmi. Birçok arkadaşım gördü arabamı ve bu fiyata bu kadar özellik sınıfnda hiçbir markada yok .

Benim sorunum kırılan anteni. Serviste 80 lira istiyorlar ama ben bir şekilde yapıştırıp kullanmayı düşünüyorum. TAvsiyesi olan var mı ? Egzosculara gittim kaynatamayız dediler. Silikon gibi birşeyle denesem mi diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Selam Arkadaşlar,
    Dün 2006 model Nissan Almera 1.5 Tekna Hb alarak aranıza katıldım. İlk aracım ve heyecanlıyım :) Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: monotros

Selam Arkadaşlar,
    Dün 2006 model Nissan Almera 1.5 Tekna Hb alarak aranıza katıldım. İlk aracım ve heyecanlıyım :) Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun. kaçbinde ve genel hasar durumu ve fiyat hakkında bilgi verirmisiniz. bende almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum.

birde arka stop farı bulamadan internette, HB arka stop bulunması zor bi parçamı almerada.

hayırlı olsun. kaçbinde ve genel hasar durumu ve fiyat hakkında bilgi verirmisiniz. bende almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum.

birde arka stop farı bulamadan internette, HB arka stop bulunması zor bi parçamı almerada.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler,
    87.000 km'de. değişeni yok, iki parça boya var. 19.000 tl'ye aldım. lpg si de var.
    yedek parça konusunu bilmiyorum ama siz bahsedince baktım, şu sitede var, buyrun;
    http://www.parcareyonum.com/kategori/1851/nissan-almera-2004-2008.html

• quote:

Orijinalden alıntı: mustygazi

quote:

Orijinalden alıntı: alper_tunga34

quote:

Orijinalden alıntı: g.okhan

quote:

Orijinalden alıntı: alper_tunga34

Tekirdağdan herkese selamlar. Yaklaşık 4 ay önce 2004 model 125 binde Almera Tekna alarak aranıza katıldım, aracımdan gayet memnunum çok şükür. Benim deyimimle tam gariban arabası hem ucuz hem donanımı çok:) Ancak son günlerde canımı sıkan bişey var, kasislerden geçtikten sonra aracmın ön konsolun altından (hafif sağ taraftan geldiğini düşünüyorum) iki veya üç saniyelik ''kırr kırr'' diye ses geliyo, aracım viteste olsun boşta olsun, klima çalışsın çalışmasın, motor sıcak olsun soğuk olsun farketmiyor bu sesi yapıyor, ustaya götürdüm alt takıma komple baktı, her şey sorunsuz görünüyormuş. bana dediği ben hayatımda böyle bir ses duymadım, nerden geldiğini çözemedim oldu. acaba aranızda başına böyle bişey gelen oldumu? kasislerden geçtikten sonra bişey sallanıyo sanki. çok sinir bozucu bişey hele çözüm bulamamak daha da sinir bozucu:( herkese kazasız belasız keyifli sürüşler.

hocam benim arabada da aynı sıkıntı var hatta bazen kasise bile girmeye gerek yok 2. viteste düşük devirde de aynı ses geliyor.. yaklaşık 1 haftadır bu sıkıntı var. ve de gitgide artmaya başladı ses..tam foruma yazacaktım bir de baktım sizde aynı sorun var..yarın ustaya gidip baktıracağım...gelişmelerden haberdar ederim inşallah...

hocam çift koldan saldıralım, sorunu hangimiz tespit edersek buraya yazalım başka bi arkadaşında başına gelirse belki bi faydamız olur. Aynen 2.viteste düz yolda bile yapmaya başladı, ses tam airbag kısmının altından geliyo sanki. ama hızlanınca bişey yok. bu ses çok canımı sıkıyo, beni arabadan soğutacak diye korkuyorum:(

Bu sen bende de var arkadaşlar.Ama ustalar bulamadı.siz bulursanız lütfen paylaşın.

Teşekkürler.

bugün ustaya götürdüm arabayı sesi dinledi abs den şüphe etti ve de dediği gibi abs den kaynaklı bir ses olduğunu söyledi..kaputu açtı abs soketini çıkardı abs lambası yandı haliyle.bu şekilde bir tur at dedi.. ve kasisten geçtim ses gelmedi....ben olsam hiç ellemem böyle binerim 300 400 tl masraf etmeye değmez böyle bin dedi...şimdilik mersine gidene kadar bineceğiz böyle...

• quote:

Teşekkürler,
    87.000 km'de. değişeni yok, iki parça boya var. 19.000 tl'ye aldım. lpg si de var.
    yedek parça konusunu bilmiyorum ama siz bahsedince baktım, şu sitede var, buyrun;

Stok Durumu ürün stoklarımızda bitmiştir. yazıyor verdiğiniz sitede.
    Antalya 60km, servise gidersem bakınırım artık stop için. şimdilik karar veremedim

• quote:

quote:

Teşekkürler,

Antalya 60km, servise gidersem bakınırım artık stop için. şimdilik karar veremedim

http://www.otomobilyedekparcalari.com/NISSAN-ALMERA-ARKA-SOL-DIS-STOP-OTO-YEDEK-PARCA-FIYATLARI,PR-2322.html
    bir de bu sitede gördüm hocam

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler,

http://www.otomobilyedekparcalari.com/NISSAN-ALMERA-ARKA-SOL-DIS-STOP-OTO-YEDEK-PARCA-FIYATLARI,PR-2322.html

Alıntıları Göster
    Bu araçla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ogretim-uyesinden-satilik-nissan-almera-tekna-hb-teleflex-lpgli-119416788/detay#modalTab1

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Bu araçla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ogretim-uyesinden-satilik-nissan-almera-tekna-hb-teleflex-lpgli-119416788/detay#modalTab1

bu araç daha önceden profesörden satılıktı Daha önceki sayfalarda arayıp daha sonrada yorum yapan arkadaş olmuştu.

• quote:

oda sedan araç için. sanırım arka stop HB de sıkıntı.

quote:

Yan sanayisi yok. Ya çıkma yada servisten almalısınız. Eğer dış cam kırıksa dış camını kalıpta döküp tamir eden yerler var. İnternetten araştırırsanız bulursunuz.Sayfayı incelemenizi tavsiye ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38276990/mpage_98/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

Yan sanayisi yok. Ya çıkma yada servisten almalısınız. Eğer dış cam kırıksa dış camını kalıpta döküp tamir eden yerler var. İnternetten araştırırsanız bulursunuz.Sayfayı incelemenizi tavsiye ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38276990/mpage_98/tm.htm

Alıntıları Göster
    Otostart.com da 195.55.16H lastik ''Nokian H'' var. Adet fiyatı 197 Tl. Sizce bu lastik fiyatına bakılmazsa diğer ünlü veya bilinen başlıca lastiklere göre nasıldır kullananlar var mı aranızda ?

Not: Lastiği internet ortamından derinlemesine araştırdım karşılaştırmalar yaptım ve alınabilecek en iyi lastik olarak sonuç elde ettim kendim. 2009 Da en güvenli en sessiz lastik ünvanı ödülünü almış. Ayrıca dünyanın en sessiz lastiği deniliyor ciddi şekilde. Test sitelerinde ise örnek; michelin energy saver'dan bile daha üstün görünüyor. Özellikle ıslak zeminlerde çok başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı K. -07-

Otostart.com da 195.55.16H lastik ''Nokian H'' var. Adet fiyatı 197 Tl. Sizce bu lastik fiyatına bakılmazsa diğer ünlü veya bilinen başlıca lastiklere göre nasıldır kullananlar var mı aranızda ?

Not: Lastiği internet ortamından derinlemesine araştırdım karşılaştırmalar yaptım ve alınabilecek en iyi lastik olarak sonuç elde ettim kendim. 2009 Da en güvenli en sessiz lastik ünvanı ödülünü almış. Ayrıca dünyanın en sessiz lastiği deniliyor ciddi şekilde. Test sitelerinde ise örnek; michelin energy saver'dan bile daha üstün görünüyor. Özellikle ıslak zeminlerde çok başarılı.

Alıntıları Göster
    merhabalar bahsettiğiniz lastik hakkında Nokian eski kalitesinde olmadığını duydum satan arkadaşlarım vardı.
    öneri olarak size petlas yada starmaxx öneriyorum ben iki modelide kullandım
    Starmaxx Novaro ST532 195/55 r16 87v modelini aldım vede asagı yukarı 15000km yol yaptım gayet te memnun um.
    ortlama fiyatı ise 175tl felan olacaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı K. -07-

sabit park lambası olarak açık durumda ve kısa huzmelı far açık.

NISSAN ALMERA KLÜBÜ

Alıntıları Göster
    Şu arıza kodu için ne dersiniz?
     NISSAN ALMERA KLÜBÜ

• 3 aydır yollardayız bu almerayla... Aldığım günden beri iyi ki almışım diyorum... Birlikte 57500 den 60000 e çıktık... Acaip atik bir araç... Bir de çok yakışıklı bir görüntüsü var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozas_91

Şu arıza kodu için ne dersiniz?
     NISSAN ALMERA KLÜBÜ

Fakir karışım arızası. Lpg bakım zamanı gelmiştir.Aracına az çok aşina olduğum için lambdadan yapacağını sanmıyorum.KK konvektör iptal edilince orta vadede aracın değerleri değişti. Lpg kalibrasyon ayarlarını tekrar yaptırmalısın.Olmadı tekrar ışık yanarsa enjektör meme çaplarını 0.1 mm büyüterek ayar çekmelisin. Bende de olmuştu son olarak 2.2 meme çapı yaptım düzeldi.Bu meme çapı büyütmek yakıt artışı yapmaz ayar doğru olursa. şehiriçi 1 lt lpg ile 11.11 km yol gidiyorum hiç kasmadan ve çok sık aç kapa yapıyorum. Mutlaka bilen kişiye doğru ayar yaptırmalısın.

• 2001 beyaz 138 bindeki lpg li hb almerami satip golf alayim dedim almeraya hantal diyenler 2001 golf comfortlineye deve der baya kullandim yok almera baska arkadas daha golf 100 geldi devir saati 3000 de hayal kirikligi almerada neredeyse 120 kmh yaklasiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.