Şimdi Ara

NISSAN ALMERA KLÜBÜ (1408. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
28.184
Cevap
201
Favori
1.718.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14061407140814091410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2005 tekna için izmir de iyi ve güvenilir hangi nissan servisine gidebiliriz ? Elektriksel bir takım arızaları oldugunu düşünüyorum ya da marş kömürü bişeyler, uzun süredir de yatıyor araba. Genel bir check up yapılsın, filtreleri ve yağı değişsin istiyorum.
  • adildir A kullanıcısına yanıt

    Fren diskleriniz de kontrol ettirin erimiş eğrilmiş olabilir

  • Irfant. I kullanıcısına yanıt

    Merhaba sorunu çözebildiniz mi aynı sorun bende de var halledebiyseniz yardımcı olursanız sevinirim :)

  • Merhaba forum üyeleri


    Ben hb almera almayı düşünüyorum ancak parça sıkıntısı oluyor bulunmuyor dediler doğru mudur. Ayrıca almeranın hangisi modelini tavsiye edersiniz çekişi nasıldır.

  • Arkadaşlar selamlar,


    2001 luxury var elimizde, şanzıman kavrama sorunu yaşıyoruz. İstanbul Avrupa yakası önerebileceğiniz mekanik ustası var mı? Araca elektronik ve airbag de takılması gerekiyor. Sorunsuz kullanılması için düzgün bitine götürelim istiyoruz.

  • Merhaba, spoiler ve tampon eklerinin Astra H ile uyumlu olduğunu söylediler. Astra H’nin kitlerinden alıp Almera’ya yaptıran oldu mu veya ne tavsiye edersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa580 -- 24 Şubat 2022; 23:19:25 >
  • @eynurbiyokimya Merhabalar bugün biz de 2001 luxury ile katıldık kervana. Aradığınız güvenilirlikte bir servis bulabildiniz mi?

  • Öncelikle selamünaleyküm

    1.Aracım 120 kilometre hızla 5 viteste giderken 3.5 devire çıkıyor bağırıyor neden olabilir.

    2.aracım 80 km hızla giderken çok titriyor rot ayarları hepsi yapıldı yine aynısını yapıyor neden olabilir.

  • Alper karahan A kullanıcısına yanıt

    Sallantı nedeni tekerlek, rot değilse aks kafaları olabilir.

  • Almera 1.5 Tekna 2005 icin on sag-sol far nerden bulabiliriz?

  • İyi forumlar arkadaşlar direksiyon hidrolik pompam sıkıntılı tamir de görmez diyorlar parça da çok bulunmuyor nerden bulabiliriz primeralardaki de aynı mı uyumlu başka model bulabilir miyiz teşekkürler

    2001 model luxury



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkboom -- 19 Temmuz 2022; 16:5:16 >
  • İyi günler arkadaşlar. 2005 visia aracımın km göstergesinde piksel arızası var. Parça da bulamadım, çözüm de. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volverin33

    quote:

    Orijinalden alıntı: jekip

    quote:

    Orijinalden alıntı: jekip

    quote:

    Orijinalden alıntı: jekip

    resimde görüldüğü üzere koltuk altından geçen hava yastığı kablolarını kontrol ettim hava yastığı ışığı uzun zamandır yandığı için,kablolar birbirine bağlı değildi sadece motordan gelen 3kablodan 2si sarı renkli onlar birbirine bi aparatla bağlanmış bu aparat akım sağlayıcı gibi bir şey adını tam bilmiyorum elektronik devreyi açıp baktığımızda küçük üzerinde 3-4 renk olan uzun yuvarlak bir şey neyse kabloların motordan gelenle koltuğa gidenlerin bağlı olmadığını sadece bağlanmış gibi yapılıp birbirine bantlanmış olduğunu gördüm ben mi sökerken ayırdım düşüncesiyle şoför koltuğunun altındakini söktüm ve onunda aynı durumda olduğunu gördüm bu durumda koltuktaki hava yastıklarını iptal ettirmiş aracın önceki sahibi anladığım kadarıyla.koltuğun altından gelen bir tane kalın turuncu içinde 2 kablo var ve yanından gelen 1 tane de siyah var motordan gelende 3 tane 2si sarı biri siyah görüldüğü üzere aktif duruma getirmek için hangileri birbirine bağlamalıyım yada aktif hale gelir mi neden bu şekilde yapıldığınıda anlayamadım gerçi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

     NISSAN ALMERA KLÜBÜ



    mesaj görülmedi sanırım :) konuyla ilgisi olan hiç yok mu? başına gelen?

    volverin33 bu konuda bi bilgin yok mu?

    Basit tabirle artı,eksi,topraklama kabloları diyelim.
    Siyah siyaha,kahverengi sarıya,mavi mavi ya da siyah şeritli sarıya bağlanacak.
    Soket iptal edilip düz bağlantı yapılmış ve bir yanlışlık yok. Bağlantıları doğru yapıp manuel kodlama ile söndürebilirsin. Manuel kodlamada süreler için kronometre tutmuyorum. Bu yüzden anahtar on konumunda hava yastığı sönünce off konumuna alıp ikinci abs tarafından gelen cıt sesini duyunca on konumuna alıyorum.Bunu 7 defa yapıyorum kronometre kullanmadığım için ve %100 sönmüş oluyor kaç kez denemişsem.
    Kablo bağlantıları için yarın bir ara kontrol edeyim yanlışlık olmasın.

    Alıntıları Göster

    Merhaba, konu biraz eskimiş ama araçlar hala kullanımda olduğu için sorun güncel, önce tüm katkı verenlere teşekkür ederek başlayayım.

    Bende de benzer bir sorun var ancak sürücü ve yolcu koltuk kabloları aynı (Siyah / Kahverengi /Mavi) ancak tesisattan gelen kablolar farklı renkte (YOLCU tarafı: Siyah / Sarı-Siyah çizgili / Sarı) (SÜRÜCÜ tarafı : Siyah / Sarı-Kırmızı çizgili/ Sarı-yeşil çizgili) bu durumda sürücü tarafı bağlantısı nasıl olmalıdır?





  • Merhaba 2001 1.5 Luxury aracı 2017-2018 yıllarında 1.5 sene kullandım, konforlu ve rahat bir araç evet ama benim başıma bir sürü problem açtı, o yıllarda araca 1.5 sene sürede 7 bin lira para harcadım. Bilgi olarak paylaşmak istedim. İlk aracım olduğu için biraz heyecanla aldık fakat ağzım yandı.

  • Araba kontağını açınca turuncu motor arıza simgesi gelmediği için araba marş almıyor. Evin önünde 1 haftadır bu şekilde duruyor araba. Bazen 10-20 defa kontağı aç-kapa yapınca ya da akü eksi kutup başını 3-5 defa söküp takınca motor arıza lambası simgesi geliyor ve araba çalışıyor ama çalıştıktan 2 dakika sonra stop ediyor. Çekiciyle sanayiye götürmek istiyorum ama sorunumu kim çözer arkadaşlar?

    Yer Ankara - Almera 2001 1.5 Manuel Hatchback


     NISSAN ALMERA KLÜBÜ




  • defansagelsenizelan D kullanıcısına yanıt

    immobilizer hatası gibi duruyor, ankara da nissan yağmur oto var şaşmazda oraya randevu alıp giderseniz yardımcı olur.

  • Gösterge aydinlatmada hangi lambalar kullaniliyor
  • Merhaba almera 2006 sedan 1.5 tekna lpg almayı düşünüyorum araçta parça sıkıntısı oluyor diyorlar sizce doğrumu ? diğer seçeneklerim megan 2 ve accent era




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playkinq -- 8 Mart 2023; 2:32:58 >
  • parça sıkıntısı vs diyen varsa dinlemeyin hiç zorlandıgım olmadı benim,bodrumda yaşıyorum ben de alırken çok söylenmişti bu laflar ,sanayiden çıkmazsında demişlerdi ,çokta işim düşmedi sükürler olsun orayada 2 senedir :D

  • 
Sayfa: önceki 14061407140814091410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.