Şimdi Ara

NİSSAN 350Z =beyler bir açıklarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazın dil eğitimi için abd ye gitcem bişey kafama takıldı ; arkadaşlar bu arabanın 2007 modeli 2.el abd de 20.000$ türkiye de 60.000 euro diyelim bu arabayı orda aldık
    türkiye ye getirtsek vergiler ondan sonra gemiyle geliyomuş galiba her neyse bütün bu şeyler kaç para tutar merak ettim açıklarsanız sevinirim iyi geceler

• Ortalama aynı paraya gelir.

350 Z yerine 20.000 - 22.000$ Mustang ne dersin. Sıfır.
  • yine 60000€ ya yakın bişey olur.

öyle olmasa millet enayi mi herkes yurtdışından araç getirir
  • quote:

Orjinalden alıntı: weycell89

yine 60000€ ya yakın bişey olur.

öyle olmasa millet enayi mi herkes yurtdışından araç getirir

yaniiii

bugün forum çok eğlenceli
  • Araba getiremessin ama Z lerin ikinci elde hayvan gibi para istedikleri bir gercek

Uzun zamandır takip ediyorum satılan 350Z gormedim bir tanesi satıldı oda 50K dolara cabrio 5K km de değildi

Gecenlerdede bir galeri 71 milyara turuncu bir tanesini sattı ya 17K yada 31K km de adam alır almaz 49K eurodan ilan werdi

Bu arabanın ederi 35-40K eurodur arabayı yeni alın almayın bu az cok oynar ama 50K euro etmez

Bir arabanın sıfır değeri ikinci elde etki eder ama bu ne kadar istenizde tutulmayan bir spo araba

70K euroya Z4 M coupe warken aynı fiyatta daha yeni 3.35ci warken bunlara kimse 60K euro wermez hele bazıları km si dusuk diye 70K euro istiyor

Ki bu zaten spor araba ac gibi bakkalada bunla gidip 4 yılda 60K km yapan adamdan 350Z mi alınır ?

Ha bir tane daha satılan wardı jantları 3000 dolarlık volk ustunde 2000 dolarlık cf parca + 15K dolarlık muzik seti wardı oda 50K euronun altında gitti(75 milyar gibi euro dusuktu)

Son olarak sahibindende olan nismolu otomatik gri z350 50K euro fiyattan satılık yaklaşık 2 yıldır

İlk ilan buydu herkez bu arabaya gore kendini 55 yaptı 60 yaptı ama satılan war mı ?

Son olarak soyluyorum Evo IX lar 35-40K euro arasındayken s2000 ler 2 yasında 20K km altında 30-32.500 euro iken bu arabaya 60K euro wereni DOVERLER !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 4 Nisan 2008; 8:12:49 >

• ikinci el fiyatları hakkında drahte 1905 kesinlikle haklı ancak şunu da söylemeden geçemem..350z gerçekten şu hayatta,ölmeden binilmesi gereken nadir otomobillerden biri..
  • oradan araç getirirsen buradakinden daha fazlaya patlıyordu.
    her taraftan vergi yedirirler adama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • almanyadan getir nakliye masrafın daha az olur
    almanyda golf r32 lerin ikinci eli 15 bin euroya bile var Tr ye gelse 35 bin euro yine cok iyi
    yada 320 coupe 25 bin euroya bulmak münkün tr ye gelisi 55-60 bin euro yine uygun
  • ARKADAŞLAR KİMSE KESİN BİR ŞEY SÖYLEMİYOR
    Bİ SÜRÜ VERGİDEN KASIT NE YANİ HANGİ VERGİLERİ %KAÇ ALIYORLAR BELLİ DEĞİLMİ?
  • 350 z yerine mustang dedin ya koptum vallahi. Allah iğlini versin ilahi sen
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Ortalama aynı paraya gelir.

350 Z yerine 20.000 - 22.000$ Mustang ne dersin. Sıfır.
  • Arkadaşlar anlasılmayan bir sey war

2. el araba ithalatı diye birsey yok !

Ayrıca 350Z ler tr de pahalı fln değil tr piyasası su sekildedir arabaların

ABD fiyatı * (2.3 - 3) birimi euro

Tr de 350Z 70K euro tamam ama bu araba amerikadakı 27K lık dandik 350Z değil

Brembosu volku derisi ile tam full araba geliyor bunlarda yanlıs hatırlamıyorsam 34K dolar fln abd de

Ha ulkede arabalar pahalı ama hersey pahalı burada bir arabalar mı ?

2. olarak ABD de 350Z i oyle herkezin altına wermiyorlar sigorta vergi maliyeti olarakta bizim ülkemiz iyi

20 yasında yeni ehliyetini almış biri olarak boyle atesli japonlara binip sigortada yaptırmak her yıgıdın harcı değil
  • usta nasıl yok 2. el araba ithalatı sen gümrükte ki vergisi verilmeyen arabaların açık arttırmalarını bilmiyon heralde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

ARKADAŞLAR KİMSE KESİN BİR ŞEY SÖYLEMİYOR

ÖTV yeter zaten.

@mromer911: Ford'un Amerika sitesinde var.
  • quote:

usta nasıl yok 2. el araba ithalatı sen gümrükte ki vergisi verilmeyen arabaların açık arttırmalarını bilmiyon heralde?

Arkadaşım o ihaleleride bilyorum 2 yılımı harcadım araba ithal etmek için olmuyor

Bak o gürmükteki arabalar polis tarafından baglanan kacak arabalar ya da gelip burada kaza yapmıs geri dondurmesi daha maliyetli olan araclar

Ha bak sen soylemeden ben soyliyeyim bende dusundum arabayı getirim burada 7. ayda gumruge cektirim

İhalede aynı arabanın parasını bir daha vericeksin

Yani ABD de alırken wericeksin sonra arabayı gumruge cekicekler 2 yıl sonra satıcaklar sen tekrar satıstan alıcaksın

Gumrukte 350z satılsa kaca satılır ? piyasaının 20K ytl altına satılsa gine zarardasın

Ki acık artırmayı kazanacagında garanti değil

Kısacası o iş yaş

Gideyim ABD ye japonyaya araba begeneyim getirteyim yok bu kadar basit

• YANİ BU İŞİN HİÇ BİR YOLU YOK GETİREMEZSİN DİYORSUM AMA GETİRENLERDE YOK DEĞİL; GETİREN BAZI KİŞLER SÖYLEDİ GEMİYLE GELİYORLARMIŞ İZMİR LİMANINA ORDA BÜTÜN VERGİLERİNİ VERİP PLAKA ALIP KAYIT EDİLEBİLİYORMUŞ GALİBA ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

ÖTV yeter zaten.

@mromer911: Ford'un Amerika sitesinde var.

fordun sitesinde var bende biliyorum hatta bir baktıgımda baz hali 19bin 900 dü fiyatı ama ben fiyat için demedim mustang i 350 z ye tercih etmem şeklinde soledim
  • quote:

YANİ BU İŞİN HİÇ BİR YOLU YOK GETİREMEZSİN DİYORSUM AMA GETİRENLERDE YOK DEĞİL; GETİREN BAZI KİŞLER SÖYLEDİ GEMİYLE GELİYORLARMIŞ İZMİR LİMANINA ORDA BÜTÜN VERGİLERİNİ VERİP PLAKA ALIP KAYIT EDİLEBİLİYORMUŞ GALİBA ?

Arkadaşım 0 kilomöetre arabyı bende getirtirim muhim olan 2. el arabayı getirtmek

Arkadaş ne demiş 2007 model 2. el arabalar 20K dolar bunu neden getirmeyelm diyor

Getirtmek istediği araba sıfır değil
  • gümrük giris vergisi nakliye ötv filan derken belki trdeki fiyatindan fazlaya mal olur .
  • devlet ikinci el ithaline izin vermiyor

izin verse kurumsal olarak doğuş otomotoiv dahil bir çok firma getirecek zaten
    (bir ara kesin dönüş yapa işçilr getiriyordu diye biliyorum
  • quote:

0-1600cc arası araçlar : %30
    1601-2000cc arası araçlar : %60
    2001cc ve üzeri araçlar : %80

diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.