Şimdi Ara

Nişanlı birine aşık olmak ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Canlarım nişanlı bi kadına aşık oldum kadında benden hoşlanabilitesi var acaba kendi sevgilsini bırakma şanşı % kaç oranında olur.

İstatitiksel olarak 1 parayı havaya attığımızdaki tura gelme olasılığı ile aynımı yoksa

zar sallayıp düşeş gelme olasılığlamı aynı oranda oranlanır.

yada 5 zar başının hepsi boşken 1 başının 1 olmasıyla zarın atılma itibari ile o 1 yazılı 1 yüzünün gelme olasılığıyla aynı olasılıktamı olur acaba.

yani denemeye değermi o kızı kendime çekebilirmiyim çekebilirsem nasıl bi hile yapmalıyım acaba masa altına mıklatıs koysam ?

•  Nişanlı birine aşık olmak ?!
  • Parayı havaya atıp bir daha yere düşmemesi gibi bir Olasılıkla yarışır benden söylemesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baldızı ile yiyşen adam var bu ülkede seninkisi normal.ama avucunu yala bence.muhtemelen enişte ağzına .....
  • Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız sevmese nişanlanmazdı sana bakıyorsada en fazla aldatır o kadar, o zorda en olabilecek ihtimal bu

• Ya kardeşim o kadar kız varken gidip nişanlı mı buldun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDDEDİLEN BİR KIZ OLMAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olan olmuş biten bitmiş milletin tekerine çomak sokma. Kim bilir bu aşamaya gelene kadar ne çok emek harcandı. Yoluna bak bence.

• Nişanlı bir kız nişanlısını bırakıp sana gelirse yarın da seni bırakıp bahçivana gider bilgin olsun.

• Sana bakarsa da sakat durum. Nisanliyken baskasina bakan senle de yapabilir. 2 ucu seyli sey

• Ya belki kız ailesinin psikolojik bizim uygun gördüğümüz kişiyle evlen kafan rahat etsin diyerekten kızın kafasını karıştırdı ? Kızda öyle bi imaj veriyor benide tartıp biçtiğinin takip ettiğinin farkındayım.Göz göze sık sık gelmeler benle sohbet muhabbet etme çabaları karşılaşma çabaları inannın ben bukdar kasmıyorum.hani biraz uğraşsasm sanki bu denklemi kendi lehime çözebilirim gibi ama işte napsam bilemedim.

en iyisi gideyim bi piyangocuya yada sayısala gidip kupon yatırayım belki büyük ikramiye çıkar (bence bu olaydan daha fazla ihtimalim var gibi ama )

bi yandanda kızın sevgilisine acıyorum :%100 onu sevmiyor gibi
  • evli olsa ne yapacakdin cok zor kardesim seninki en azindan birakirmis bosanamayan yasak sevenler var :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

Ya belki kız ailesinin psikolojik bizim uygun gördüğümüz kişiyle evlen kafan rahat etsin diyerekten kızın kafasını karıştırdı ? Kızda öyle bi imaj veriyor benide tartıp biçtiğinin takip ettiğinin farkındayım.Göz göze sık sık gelmeler benle sohbet muhabbet etme çabaları karşılaşma çabaları inannın ben bukdar kasmıyorum.hani biraz uğraşsasm sanki bu denklemi kendi lehime çözebilirim gibi ama işte napsam bilemedim.

en iyisi gideyim bi piyangocuya yada sayısala gidip kupon yatırayım belki büyük ikramiye çıkar (bence bu olaydan daha fazla ihtimalim var gibi ama )

bi yandanda kızın sevgilisine acıyorum :%100 onu sevmiyor gibi

eger dedigin gibiyse olay ayrilip hemen ailesi snele nisanlanmasini isteyecekir hazirmisin :)

• Kardeşim geri don o yoldan yanlis insan oluverirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Kız sevmese nişanlanmazdı sana bakıyorsada en fazla aldatır o kadar, o zorda en olabilecek ihtimal bu

hocam sen hangi ara geri döndün ya
  • başkasının mutsuzluğu üstüne mutluluk kurulmaz
    nişanlısını bırakıp sana gelen ve hatta nişanlıyken kalkıp sana bakmaya başlayan kızdan bi cacık olmaz
  • kız güzel ve iyi biri bana oluru var
  • Çekilin Ben Baytarım kullanıcısına yanıt
    kız mutlu değilki yani öyle havalarda uçan kaçan biri değil sakin sakin evlenip gidecek gibi biri birisinin ona doğruyu göstermesi lazım oda ben olabilirim ama çok zor denildiği gibi.
  • yakışmaz kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

kız güzel ve iyi biri bana oluru var

Umarım nisanlandigin insanda sana aynısını yapar da sende ruhun bile duymadan evlenirsin onunla.

Senin gibi karakter yoksunu kişilere hak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 30 Mayıs 2016; 16:51:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.