Şimdi Ara

Nisanda kesilen ceza kasım ayında e-devlet gözüktü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her hafta düzenli olarak e-devletten trafik cezalarını kontrol ederim senelerdir ceza gelmiyordu. Bugün 16/04/2019 tarihli bir ceza gözüktü. Cezanın düzenlendiği yer 50028 yazıyor ve yüzde 10 hız aşımıymış. Neresi olduğu bile yazmıyor, o tarihte nerde napıyorum onu bile hatırlamıyorum. Fotoğraflı bir tebligatta gelmedi. Nasıl itiraz ederim?

• Aslında şikayette bulunarak detay isteyebilirsin. Normalde sana arabanın resmi gelmesi gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İleriki zaman diliminde tebligatta gelir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza kesildikten 15 gün sonraya dek tebligat gelmediyse ödemek zorunda değilsiniz diye biliyorum. Araştırın

• 15 gün önce ceza yedim, 2 gün sonra e-devletten bildirim ve mail geldi anında, bu kadar hızlı beklemiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Ceza kesildikten 15 gün sonraya dek tebligat gelmediyse ödemek zorunda değilsiniz diye biliyorum. Araştırın
    yanlış adres de bulunamaz yetersiz olur muhtara gelir geri gider ptt de kaybolur vb bir sürü nedeni var.belge teslim alındığı tarihten sonra erken gidilirse indirim uygulanır 4 de 1.diğer türlü öyle böyle şöyle her türlü ödersiniz
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Senin ki geç gelmiş bizim arkadaşa 6 dak sonra mail geldi

Telefon ile konuşmaktan ceza yazmışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Ceza kesildikten 15 gün sonraya dek tebligat gelmediyse ödemek zorunda değilsiniz diye biliyorum. Araştırın
    o uygulama kalktı, sadece cezayı kesen memura 15 gün içinde sisteme girme zorunluluğu geldi. girmez ise idari ceza memura kesiliyor.
  • degobar kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey bizim hayrımıza gerçekleşmiyor ki bu ülkede, şaşırmadım.

• Aylar sonra ceza gelmesi saçma. Nerde nasıl olduğu da belli değil.

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Eskidendi o.
  • Banada direk telefona mesaj geliyor ama teblikat geç geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cezdim34

Aylar sonra ceza gelmesi saçma. Nerde nasıl olduğu da belli değil.
    Nisanda kesilen ceza kasım ayında e-devlet gözüktü

30/7/2019 da e-devletten tebligat yapıldı
    cezanın düzenlendiği yer : 5021 , trafik denetlemede yer olarak e-5 uzunçayır kavşağından altunizadeye kadar olan hız koridorunu temsil ediyormuş
    ceza tarih ve saatini telefonumdaki torque uygulamasında ki log kayıtlarından kontrol ettiğimde o hız koridorunda 2 km kadar 90-93 km süratle yol aldığımı görünce itirazsız anında o gün ödedim.

10 ay sonra gelmiş ceza.
    Bu cezanın amacı kurallara uymayanları uyarmak, kurallara uyulmasını sağlamaksa bu kadar zaman sonra gelen ceza çok anlamlı gelmiyor.

Cezanın düzenlendiği yeri nasıl buluyoruz ben internete kodu yazdım bişey çıkmadı
  • ben baya radara giriyorum şaka maka hiç gelmiyor , belki de aylar sonra bana da böyle gelecek. çok saçma nisanda yaptığın şeyin kasımda gelmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanh

Cezanın düzenlendiği yeri nasıl buluyoruz ben internete kodu yazdım bişey çıkmadı
    onlineislemler.egm.gov.tr
    Sayfalar - EDSHarita
    https://onlineislemler.egm.gov.tr/trafik/Sayfalar/EDSHarita.aspx

bu haritadan da çıkıyor, listeyi aradım şu anda bulamadım

• 1. ve 3. ayda yediğim cezalar bu ay elime ulaştı.
    70km/s hız sınırı olan yerde 77 ve 79 km hızlarla gitmişim. İkisine toplamda yaklaşık 400 TL ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 20 Kasım 2019; 16:33:52 >
  • Ceza tebliğ edildi. 15 gün indiriminden yararlanmak için internetten yatırayım dedim. Gib'de ceza gözükmüyor, banka uygulamalarında aracın eski sahibinin 4 bin küsür lira trafik cezası borcu gözüküyor benim borç yine çıkmıyor (2013 model 2015'de aldım) İnternetten girince de bu TC kimlik numarası bu plaka ile uyuşmamaktadır diyor. Daha önce de bir kere ceza ödemiştim vergi dairesinden. Nasıl olabiliyor böyle bir şey ruhsat benim üzerime plaka bana devredilmiş nasıl eski borçlar gözükür?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.