Şimdi Ara

NISAN da Ucuzlama Bekleniyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• beklenmiyor
  • bende duymadım öyle bir şey..
  • vallahi dostum sözde şubatta vdsl gelecekti martta tarifeleri tk ya sundular diye duyduk ve 1 aydır hiçbir ses seda yok. artık telekomdan fazla birşey beklemeyin bence. şubatta vdsl hazır dediler, nisan geldi hala somut birşey yok. telekomun türk insanına nasıl baktıgıda iyice alaşıldı.

önce söz ver, türk insanı nasılsa unutur.
  • Adamlar tekel oldukları konumda niye acele etsinler. Para basıyorlar. En doğrusu Avrupada olduğu gibi internet ve telefonun sabit bir ücret karşılığı sunulması ama dediğim gibi rekabet yok
  • Nisanda ucuzlama falan beklemiyorum..dua edelim de zam yapmasınlar
  • Yaza girerken bir indirim ve daha hızlı internet gelecek büyük ihtimalle

Telekom kampanyalarını genelde yaza girerken yapıyor

kaynak: Telekomdan bir tanıdığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanix -- 31 Mart 2008; 15:36:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inşallah bizi yanıltır diyecem ama çok düşük bi ihtimal !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamurun -- 31 Mart 2008; 15:54:22 >
  • Bu soru her ay sonu sorulacak diyordum ve yine yanılmadım. Nisan sonunda da mayıs için sorulacak ve bu böyle süregidecek...

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

Bu soru her ay sonu sorulacak diyordum ve yine yanılmadım. Nisan sonunda da mayıs için sorulacak ve bu böyle süregidecek...

ben ilk kez girdim baya uzun süredir bu tarz topiğe cünkü gecen senesonunda demişlerdi nisanda indirim var süpriz var diye
  • nisan mayıs haziran vs.... ümidim yok..... hiç bir şey olmaz...
  • ben öyle birşey duymadım
  • Sanırım artık insanlar her ay indirim bekliyor.Çünkü her ay "bu ay birşey varmı,önümüzdeki ay indirim var mı,haziranda indirim var mı,ocak ta indirim var mı" gibi başlıklar açılıyor.Böyle birşey olsa duyurulur ve başlık açılır zaten.Her ay bir umut nedendir bilemedim.Eskiden her ay indirim yapıyorlarmış gibi gözüküyor buradan bakınca.Halbuki bu başlıkları 4-5 senede 1 kere açsanız daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 1 Nisan 2008; 0:09:36 >
  • Neden olsun ki indirim :)
    Tekelci bir piyasada indirim mi olurmus :)
  • ehaeua her ay bi beklenti Allah sonumuzu hayır etsin.
  • tellcom tüm türkiye ye yayılsada şu ttnet kurtulsak.
  • 2 Mbit - 49 Ytl olsun yeter.
  • bence 1024 yetersiz geliyo artık.

internet koca bi derya.. alabilceğine dosya var. Faydalanmak için sağlıklı bi net lazım. Sağlıkdan geçtik 100 üstü download hızı istiyoruz abi.

1024 2048 olsun.. fiyatlar değişmeden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styric

bence 1024 yetersiz geliyo artık.

internet koca bi derya.. alabilceğine dosya var. Faydalanmak için sağlıklı bi net lazım. Sağlıkdan geçtik 100 üstü download hızı istiyoruz abi.

1024 2048 olsun.. fiyatlar değişmeden.

turbo derim. turboyu alırsak 1024 hızımız garanti olur. ona da şükür deriz.
  • İnşallah , bence hız arttırımı yapılmadan indirim olmaz. Hız arttırımı için de vdsl falan bekleniyo oda bu sene zor gibi ... Artık indirim seneye nisana kaldı sanırım ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.