Şimdi Ara

Nip/Tuck

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
0
Favori
12.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NIP/TUCK

Evet dizinin kısa konusu: Sean McNamara ve Christian Troy adlı iki plastik cerrahının başından geçen olayları konu alıyor dizimiz... Her bölümdü minimum bir kişi bıçak altına yatıyor ve göğüsü, poposu, yüzü, kaza sonrası yaraları vs... elden geçiriliyor.. Tabi bunun dışında özel yaşamları ve ailede konu alınıyor... İzleyenler zaten biliyor ama genede bir yineledik, Dizi CNBC-E'de 3.Sezonuna giriyor, yurtdışında 4'e başlandı bile

Bölümleri ve dizi hakkındaki düşüncelerimizi burada tartışalım..

• Zevkle izliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemQ_313 -- 15 Eylül 2006; 21:59:15 >
  • bu dizinin altyazılarını bulabilen var mı?
  • zevkle izliyorum
    herkese tavsiye ederim
  • b ende zevkle izliyorum ama ara sıra.ya bu diziyi saatini biraz daha erkene alsalar.bari 22.00 a alsalar bence daha güzel olur okullar var yani ve gece 1 e kadar durmak zor
  • Geç olmasının nedeni malum ameliyatlar ve seks sahneleri Gerçi ben CNBC-E'de izlemiyorum ama, çok şükür kendim indirip bi sezon önceden izliyorum; bi çoğumuzun yaptığı gibi
  • Bende 3. sezonu indirdim ilk 10 bölümünü izledim. Yalnız bu konuda spoiler içerik vermeyelim lütfen izlemeyenlerden azar işitiriz haklılarda

Bir foto daha

Nip/Tuck

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 16 Eylül 2006; 0:33:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dexter 4. sezon finali
    15 yıl önce açıldı
    Prison Break - Lost - Walking Dead
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah biraz daha uzun sürer dizi, çünkü her bölümde farklı konu ele alındığı için pek sıkmıyor Bu arada; bi dizide çalan şarkılar bu kadar mı süper olur hepsi birbirinden güzel, hele ameliyatlarda bazı şarkıların mixleri çalıyor 2004'de çıkan albümden başka , diğer şarkıların adını bilmiyoruz
    Bilenlerde paylşırsa iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xzer

İnşallah biraz daha uzun sürer dizi, çünkü her bölümde farklı konu ele alındığı için pek sıkmıyor Bu arada; bi dizide çalan şarkılar bu kadar mı süper olur hepsi birbirinden güzel, hele ameliyatlarda bazı şarkıların mixleri çalıyor 2004'de çıkan albümden başka , diğer şarkıların adını bilmiyoruz
    Bilenlerde paylşırsa iyi olur...

bi ameliyatta Animatrix'in soundtracklerinden Peace Orchestra-Who Am I çalmıştı güzel şarkıdır.

• zevkli bir film izleyin tavsiye ederim
  • 3.Sezon; 1 EKİM 23:00'de başlıyor, gene her PAZAR
  • 3.sezon un son bölümündeyim.....nihayet carverin kimliğini öğreneceğim...2 saatlik son bölüm geçen yıl ABD de yayınlandığında rekor kırmıştı ..bakalım nasıl bir bölümmüş?
  • güzel dizi
  • bnce de çok güzel beyenerek izliyorum.
  • sezon 2 iyi yeni bitirdim 3 geçicem
    sezon 4 gelmeye başladı
  • Bende başladım 4'e... CNBC-E'den izleyenler içinde bir hafta kaldı, 3. sezon başlıyacak
  • troy örnek aldığım kişigüzel ameliatlar yapıo da
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkayK

troy örnek aldığım kişigüzel ameliatlar yapıo da

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.