Şimdi Ara

::The sopranos Dizisini begenmedim::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu forumda çok tavsiye ediliyordu... en heyecanlı yerinde biten diziler topiği vardı ordada övülmüştü...yalnız 10 bölümüne baktım inanın 1 bölümü bie heyecanlı yerinde bitmedi...ayrıca ne aksiyon var ne bişey mafya dizisi izlemesek inanacazda...böyle mafya dizisimi olur sırf adamla psikolog arasında geçiyor ...lider sopranonun ne koruması var ne bişey çocuk gibi kıyafetlerle dolanıyor etraflarda....saçma buldum diziyi

• çok monoton ve hiç inandırıcı değil...10 bölüm geçti daha mekan bastıklarını yada çatışma yaptıklarını görmedim....tony soprano desen mafya babası sayılır(junior'dan sonra) ama hep tek dolaşıyor bide ciddi değil yani hollwood gömlekleriyle falan takılıyor...sokakta kar maskeli biri çıksa kafasına sıksa ölürp kalacak hala mafya babasıyım diye dolaşıyor ortalarda... ben konvoy falan beklerdim eskortlar takım elbiseler çatışmalar...

bir psikoloğu var bölümün yarısı onla geçiyor bir icraat yok... lost nere bu film nere

• 2.sezonda öylemi yoksa aksiyon oluyormu? ona göre izleyecem dostum tavsiyeye ihtiyacım var..yani daha mafya olduğunu hissettiremedi bana... ilerki bölümlerde belki şu junior ölürse bu sopranoda başa gelirse belki bir atraksiyon olur diye düşünüyorum..
  • hayatımda izledigim en guzel dizilerden biriydi sen anlyamamıssın zaten bu diziye lost veya baska bir dizi gibi bakmayın aksiyon olmayabilir fakat bir diziyi izlettiren seyler sadece aksiyon macera degildir

EDİT : İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 30 Ocak 2009; 21:05:51 >
    8 yıl önce açıldı
    Rome dizisi muzikleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.