Şimdi Ara

Nip/Tuck (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
0
Favori
12.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zavallı kadın ne hale gelmişti öyle ya.ilk bölüm yine oha dedirtti yani.
  • 1 Saat kadar sonra sezon 3, 2.Bölüm geliyor ekranlara... Bölüm adı Kiki yanlız Kiki insan değil
    Bu kadar spoiler yeter..
  • kiki ölmüüşşş vah vah

bu adam ölmedimi yav ben anlamadım biri açıklasın lütfen adama cenaze falan yapıldı gömüldü sonra pat herif karşımızda
  • dünkü bölüm yine süperdi.
  • ewt bişe sorcam o sapık doktorun adı ne?? unuttum sapık derken anlarsınız yani durmadan kadınlarla olanı diom??

bide ona biri tecavüz etmiş galiba???
  • bu filmi indirebileceğim bi yer varmı acaba?

Nip/Tuck
  • soruma cvp görmedim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

ewt bişe sorcam o sapık doktorun adı ne?? unuttum sapık derken anlarsınız yani durmadan kadınlarla olanı diom??

bide ona biri tecavüz etmiş galiba???

christian troy

yanılmıyorsam çocukluğunda cinsel tacize uğramıştı, sonolarakta oymacı tarafından tecavüze uğradı
  • evet üvey babası para karşılığı kucağa alırmış, ne kahpe dünya be
  • oymacı kim???
  • carver yani oymacı
    2. sezonda ortaya çıkan güzellik bu dünyanın lanetidir sloganıyla güzel yüzlü insanların suratlarını çizen maskeli şahıs
  • Diziyle ilgili ayrıntı burada varmış;
  • yeni gelen doktor sakat cnm onun ne ve kim oldugunu biliyoz ztn ;)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6340483/tm.htm

Ya anlamıyorsunuz heralde spoiler içerik vermek yasak hala hiçbirşey olmamış gibi anlatıyorsunuz mesajlarınızı editleyin lütfen beni şikayet etmek zorunda bırakmayın

ekleme: gerekli mesajları silen Ado ve KillForYou! ya teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 21 Ekim 2006; 1:37:58 >
  • ben zaten öğrenmek için sormamıştım sadece verilmediyse yazmayayım diye aama arkadaş yazmış

hem ben bişey yazmadım istiosan şikayet et
  • dün gecekini kimse izlemedi mi
  • ben son bölümü izlemedim ya malesef ama sanırım pek bişe olmamış bu arada bu kaçıncı sezondu??
  • oymacının kim olduğunu söyliyeyim mi???? HEHE ben bütün bölümlerini izledim. 3.sezonun 3. bölümü ve 14-15. sezonu mükemmel. 4. sezon 2. bölüm enfes. Carver'ın kim olduğunu öğrenince böle bitarafınıza inme iniyor.
  • O sapık doktor christian Troy. Yıllık geliri de 750 milyon dolar civarı. Yani dizideki doktor olarak kazandığı. Gercekte ne kadar alıyor bilemem. Artı estetik cerrah olası geliyor bu diziyi izledikce.
  • ben biliyorumki kim olduğunu

ben pek şaşırmadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.