Şimdi Ara

NIOH - Rehber Niteliğinde Ana Konu - PS4 / PS4 Pro - Metascore 88 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.833
Cevap
43
Favori
100.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: die.Rache

quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum düşmandan darbe yiyince bizim adam sersemliyor kıpırdamadan duruyor adeta donuyor sonrada adam comboya bağlayıp beni öldürüyor. varmı bunun bir çözümü? İlk darbede donup kalması çok saçma..

Stamina bittiği anda damage alırsan karakter hareketsiz kalıyor bir süre,Stamina bitmeye yakın karakterin çevresinde mavi parçacıklar çıkıyor o anda R1'e basarsan doğru zamanda Stamina doluyor ve karakterin hareketsiz kalmıyor..

Souls oyunları gibi değil bir tık daha zor yapmışlar..

İlk betayi oynayıp beğenmiştim. Eldeki oyunlar bitince sırada Nioh var ama son hali Souls'tan da zorsa kötü olur. Level kasmak için aynı şeyi kırk kere yapmak hiç hoşuma gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Savaş Bilgisi

Savaş Karşılaşmaları

Bir duruş seçmek, donanımlı silahınızın yönünü değiştirecek ve yapabileceğiniz saldırıları değiştirecektir. 3 farklı duruş var:

High Stance:
    NIOH - Rehber Niteliğinde Ana Konu - PS4 / PS4 Pro - Metascore 88

Bu tutumdan gelen saldırılar, ağır Ki tüketimi pahasına hasarın artmasına neden olur. Yüksek Durum, saldırı gücü ve saldırganlığı vurgular. Diğer duruşlardan daha fazla Attack ve Break gücü sağlar, ancak engelleme nispeten sınırlıdır.

Mid Stance:

Bu duruşun saldırıları, savunma ve saldırgan özellikler ile özellik desteği becerileri arasında dengelenir. Engellemede mükemmel. Orta Stance savunma için iyidir ve kullanımı kolaydır, ancak saldırı gücü High Stance ve Low Stance arasında bir yere düşer. Bu duruştan rakibinizin arkasına gelmek zordur, bu nedenle kapalı olmanız, her hareketinize hızlı tepki verebilmeniz için en iyi seçiminizdir.

Low Stance:

Bu duruşun saldırıları hızlı ve düşük hasar gibi düşük Ki tüketir. Kaçamak harekete odaklanır ve gruplara karşı etkili olur veya bir durumdan kaçar. Düşük Duruş, kaçmak için en iyisidir. Birincil odak noktası, hızlı bir şekilde kaçmanızı, rakibinizin arkasında durmanızı ve saldırmanız için kaçınma hareketi.

Gestures

Pray

Prostrate

Sorry! – Üzgünüm!

Why? - Neden

Oh No! – Oh Hayır!

Whistle - Islık

Taunt - Alay

Nioh “Ah” Pose

Nioh “Un” Pose

Tapınak Bilgisi

Tanrıların toplandığı kutsal yerlerdir. Doğru saygı gösterilmesi, bir oyuncunun yükünü çok rahatlatabilir. Bir şövalyeye dua ederken bir oyuncunun yapabileceği eylemler şunlardır:

Level Up - Seviye atlamak
    Oyuncular Amrita'yı kullanarak Tapınak seviyesine çıkabilirler. İyileşme ve istatistiklerinizi geliştirmenizi sağlar.

Call Back - Geri Çağırma
    Guardian Spirit'inizi geri çağırabilirsiniz. Ancak bunun yapılması amirata mezarını ortadan kaldırılacak ve tüm öğeler kaybolacaktır. Geri aramak için, gerekli miktarda "Ruh" almanız gerekir.

Summon Visitors - Coop
    Ochoko itemi kullanarak diğer oyuncular ile buluşarak coop oynayabilirsiniz.

Make Offering - Teklif Yap
    Birçok teklif yapmak size hediyeler kazandırabilir.

Change Guardian Spirit - Guardian Ruhunu Değiştir
    Mevcut Guardian Ruhunu değiştirir.

Ready Jutsu - Hazır Jutsu

Bir Jutsu seçin ve kullanmak için gerekli ekipmanı hazırlayın. Jutsus, Shuriken, Tozlar ve Talismans gibi destekleyici öğeler ve yeteneklerdir. Bunlar 2 kategoriye ayrılır: silah temelli sanat Ninjutsu ve temel ve ruhani alan sanatları olan Onmyo Büyüsü. Her Jutsu'nun maliyeti Ninjutsu kapasitesine ve Onmyo kapasitesine yöneliktir. Sadece toplam maliyeti kendi kapasitelerine eşit veya daha düşük olan jutsusları donatabilirsiniz.

Ninjutsu Ninja Becerileri bölümünden öğrenilir ve Ninja Beceri Puanlarını öğrenir ve onmyo Magic Onmyo Magic Becerileri bölümünden öğrenilir ve öğrenmek için Onmyo Magic Beceri Puanlarına mal olur.

Receive Kodama Blessing - Kodama Blessing'i al

Bir Kodama'yı keşfedip tapınağa geri gönderdikten sonra kullanmak için bir Kodama seçin.

Olası Kodamalar şunlardır :

Oracle Blessing
    Alınan Amrita miktarını % 5 arttırır - % 25
    100 Gold

Swordsman Blessing
    Silah düşürme oranını % 5 artırır - % 25
    100 Gold

Warrior Blessing
    Zırh düşürme oranını % 5 artırır - % 25
    100 Gold

Healer Blessing
    Elixir düşürme oranını % 5 arttırır - % 25

Hunter Blessing
    Malzeme düşürme oranını % 5 artırır - % 25

Blacksmith

Nioh'daki Demirci, oyuncuların Silah, Zırh ve Eşya Alma, Satma, Geliştirme ve El İşi Alma Yeridir. Demirci, Görevler arasında erişebileceğiniz dünya görüş ekranında bulunur.
    Senji Tome demircidir ve bazen size alt görevlerde ihtiyaç duyduğu şeyleri gönderir ve bu da hizmetlerindeki diğer seçenekleri açar. Ayrıca, hizmetlerinden yararlanarak, hizmetlerini kullanırken bazı ikramiyelere neden olacak düzeylerinin kilidini açacaksınız.

Buy and Sell

Nioh'da Satın Alma ve Satma, bir oyuncunun dünya haritası ekranında bulunan Demirci takımında erişebileceği bir özelliktir. Sadece misyonlar arasında satın alabilir ve satabilirsiniz. Oyuncular Silah ve Zırh'ı satın alabilir veya eskilerini Altın için satabilirler. Oyuncular ayrıca, istenmeyen Silahlar ve Zırhlarını Amrita'ya dönüştürmek için herhangi Tapınakta "Make Offering" - "Teklif Yap" seçeneğini kullanabilirler.

Forge

Nioh'da Forge, oyunun Crafting biçimidir. Burası, Görevler sırasında oyun dışında bulunan ya da İstenmeyen Silahlar ve Zırhlardan kurtardığınız Smithing Materials'dan Silah, Zırh ve Aletler oluşturacağınız yerdir. Forge, Harita ekranından erişilebilen Demirci ekranının içinde bulunur.

Oyuncular, Silah, Zırh ve Aletlerin Ortak, Nadir, Nadide ve Egzotik niteliklerini yaratabilirler. Zanaat yaptığınızda, kullandığınız Smithing Malzemelerinin kalitesine bağlı olarak yükselen daha yüksek kaliteli bir üretim yapma şansınız vardır. Sınav için daha nadir materyalleri kullanmak, Nadir bir sürüm oluşturmak için daha yüksek bir şans verir. Silah ve Zırh hazırlarken sabit bir RANGE aralığında bir çıktı üretirsiniz. Bu aralık, karakter seviyenize göre yükseltilmek üzere teorikleştirilir ve genellikle yaklaşık 5-10 düzeyine değişir.

Ayrıca, 10 Standarttan 1 Yaygın, 7 Yetersiz 1 Yerecek ve 5 Yetersizlikten 1 Egzotik'e kadar daha düşük kaliteli materyalleri daha yükseğe dönüştürebilirsiniz.

Crafting at the Forge

Yukarıda bir Kılıç oluşturmak için gereken malzemeyi görebilirsiniz. Bunun için 1 Ingot, 3 Tamahagne ve 2 Lacre'ye ihtiyacınız olacak. Kullanmak istediğiniz her malzemenin kalitesini seçebilir ve belirli kaliteli malzemelerin miktarını arttırmak, kalitenin yaratılma şansınızı artıracaktır.

Yüksek Kaliteli Külçeler ekleyerek bu Kılıcın Nadir bir sürümünü oluşturma şansını arttırdığımızı görebilirsiniz. Egzotik kaliteyi kullansaydık, Kılıç'ın daha güçlü bir versiyonunu yaratma şansımız olurdu. En güçlü öğeleri hazırlamanın tek yolu En Yüksek Kaliteli malzemeleri kullanarak olduğundan, oyuncuların istedikleri ekipmanı hazırlamak için birçok Silah ve Zırhı birleştirip sökmesi gerekecek.

Smithing Malzemeleri

Nioh'daki Smithing Materials, Demirci'de Silahlar, Zırhlar ve Aletler oluşturmak için kullanılır. Smithing Materials, 4 nitelikte: Düzenli, Kalite, Yüksek Kalite ve En Yüksek Kalite,( Regular, Quality, High-Quality and Highest Quality) her türde Silah, Zırh ve Aletlerin daha kaliteli olmasını sağlamak için gereklidir.
    Bu malzemeler Forge ve Blacksmith sekmesinde kullanılacak ve oyuncular malzeme kullanan Silah ve Zırhı sökebilecekler. Daha düşük kaliteli materyalleri daha yüksek materyalleri alabilmek için bir araya getirebilirsiniz.

Soul Match

Nioh'daki Soul Match, oyuncuların mevcut silahları ve zırhı seviyelendirdikleri süreçtir. Eşleştirme hizmetleri Demirci Atölyesinde sağlanmaktadır. Yeterince iyi çalışıyor, düşük seviyeli bir silah ya da parça ya da zırh alıyorsunuz ve üst düzey bir silah ya da parça ya da zırhla eşleştiriyorsunuz. Üst düzey nesne yok edilir, ancak düşük seviye nesne yok edilen nesne seviyesine yükseltilir.

Örneğin, 5. seviye bir kılıç aldıysanız ve seviye 15 kılıç ile eşleştirdiyseniz, seviye 15 kılıcı yok edilir, ancak seviye 5 kılıcı işlem sırasında seviye 15 olur. Bu yöntem sayesinde, oyuncular düzeyi yukarıya çıkartırlar.

Refashion

Nioh'da yeniden moda ya da moda tasarımı, ana dünya haritasında bulunan Demirci'de yapılabilir. Yenileme, bir oyuncunun bir Silah veya Zırhın görsel görünümünü değiştirmesine olanak tanır. Bir Silah veya Zırh görünümünü değiştirmek istediğiniz öğeyi satın almış olmalısınız.

Reforge

Zırhlardaki Silahların farklı niteliklerini yeniden değiştirebilmenize izin veren süreçtir. Ekipman parçasından çıkarmak istediğiniz belirli bir özelliği seçerek, olası bir özelliklerin bulunduğu seçeneklerden rastgele yeni bir özellik seçerek değiştirir. Bu hizmet Demirci'de yapılır.

Disassemble

Smithing Materials'ı İstenmeyen Silahlar ve Zırhlardan kurtarmak için kullanılır. Silahlardaki materials’ları çıkartmak için kullanılan bir özellik.

Klanlar

Klanlar, Nioh'da Çevrimiçi bir özelliktir. Ana menünün Hidden Teahouse bölümüne buradan erişilebilirler. Oyuncular, savaşan klanlardan birine bağlılık yemini edip çevrimiçi bir rekabete katkıda bulunabilirler. Bağlılık sözü oyunculara pasif menfaatler kazandırır. Klanınızın geçici sıralamasına katkıda bulunan Şöhret biriktirerek sıralamanızın iyileştirilmesi ve size katılan Özel Öğeler kazanabilirsiniz.

Klanlar işlevi içinde, Glory'yi Maddeler, bilinmeyen nadir Silahlar ve Zırh için tüccar ile ticaret yapmak için kullanabilir, yeni bir karakter cildine dönüştürebilir veya yeni Hareketler edinebilirsiniz.2 adet klan vardır bunlar:

Red Clans

White Clans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 11 Şubat 2017; 12:12:18 >
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık çok güzel bilgiler. İlk sayfaya eklenirse iyi olur.

Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
    Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
  • Oyunda salt ne ise yarıyor arkadaşlar çevirisini yaptım video izledim anlayamadım saltbea gesturesi mi var secr-et onu mu açiyoruz😅

Referanlarım: Soulmedusa (watch dogs 2 alındı) defansagelsenizelan (n 11 çek alındı) rude (ps4 kol alındı) pinkcrow7 (Lenovo laptop alındı) ercan.1912 (infamous ps4 oyunu alındı) thausael (uncharted 4 satıldı)
  • must33_35 kullanıcısına yanıt
    Dediğin salt bu ise
    Sacred Salt : Online oyuncuları oyuna geri gönderir. (Sınırsız kullanımlar)

Dediğin salt bu ise
    Salt : Yakınlardaki Yokai'nin Ki'sini düşürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 11 Şubat 2017; 16:53:26 >
  • Elektrikli boss çok zorluyor. Varmi bir taktik? Level 27 buna az geliyor heralde.

• Arkadaşlar Souls serisine ilgim var ve Bloodborne'da platin almış olmama rağmen hala arada öylesine açar yaratık keserim. Bağımlılık gibi bir şey Bloodborne benim için. Sizce bu oyunu almalı mıyım? Samuray kültürüne pek ilgim yok. Konusu bağlayıcı mı? Bloodbornedaki gibi derin bir hikayesi var mı? Kaba bir ifadeyle Bloodborne'da olay
    gotik mimarideki zombiler ile başlayıp denizin derinliklerindeki Ktulu'ya kadar uzanıyordu.

Yapımcıları bunun bir souls vari oyun olmadığını iletiyor, peki sizce bu bir souls oyunu mu? (iki serinin yapımcılarının farklı olduğunu biliyorum.)

Orijinalden alıntı: KawaiiHawk

Elektrikli boss çok zorluyor. Varmi bir taktik? Level 27 buna az geliyor heralde.

Arkasında dolaş vurduktan sonra uzaklaş boss etrafında bi hareket yaptıktan sonra tekrar yanına koş vur ve en önemlisi tepeden elektrik gönderdiği saldırıda koş sağa sola o saldırı anında öldürüyor..

Bb ve ds seven bu oyunu sever. Bence almalısın. oyun bir samuray oyunu deil çok çeşitli hikayesi sürükleyici son demodan çok farklı mekan ortamlarda geçiyor. Oyun çok iyi şöyleki bb dan sonra çok keyifle oynuyorum bosslar biraz daha zor genel olarak oyun zor ama dün gece başından kalktıgımda sabahın 3 olmuşdu.

@die.Rache gece 2 olmuştu 5-6 sefer denedim. Olmadı Tavsiyelerin için tşk şimdi dalıcam o boss a:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 12 Şubat 2017; 11:33:7 >

Orijinalden alıntı: Hakanpsha

arkadaşlar gemideki bossu geçtim haritada yanlışlıkla başladıgım alana geri döndüm harıtaya nasıl giriyoruz bilen biri yardım ederse çok sevinecegim

Yanlis hatirlamiyorsam Himorogi denen birsey var,üzerinde bulunan tüm Amrita'lari kullaniyor onun karsiliginda haritaya geri dönüyorsun,yoksa onun haricinde tek secenek o bölümün boss'unu kesip devam etmek..
  • die.Rache kullanıcısına yanıt
    Iki saatin ardindan hallettim çok ugrastirdi. Ama ondan sonra gittiğimiz yerler efsane :) oyun dehset güzel.

Iki saatin ardindan hallettim çok ugrastirdi. Ama ondan sonra gittiğimiz yerler efsane :) oyun dehset güzel.

Co-op adam cagıramıyormuyuz yardım için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Co-op adam cagıramıyormuyuz yardım için?

Summon visitors dan adam çagırdım ama gelen giden olmadı.Olmamasıda normal kimse nasıl yardıma gidilecegini bilmiyorki. Bende bilmiyorum. Bu bir yandan iyi bb ve ds da yardımla oyunun ne kadar kolaylaştıgı ortada, bu oyunu tek bitirmek marifet zor ugraştırıyor ama keyifli.
    Uygar gel gel. Co-Op ta problem yok materyalin varsa.
    Kontrollere alışmak sürdü biraz. İster istemez soul kontrollerine gidiyor elim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xass

Dün akşam 2 kez yardıma oyuncu çağırdım. İkisinde de 1 dk sürmedi gelmeleri. Ama ben nasıl giderim onu bilmiyorum. Oyunda öğreneceğimiz daha çok şey var.
    Ama oyun mükemmel. Çok emek harcanmış.
    Demoyu oynadığımda almam bu oyunu demiştim. Ama görüntüleri izleyince fikrim değişti. İyik, de değişmiş.
    Uygar gel gel. Co-Op ta problem yok materyalin varsa.
    Kontrollere alışmak sürdü biraz. İster istemez soul kontrollerine gidiyor elim.

Tapinaktan çağırdım meteryalle gelen giden olmadi elektrikli bossda cok bekledim gecmek icin iki saat ugrastim. Yanliz haritaya çıktığımızda solda Demirci'nin olduğu menüde bir secenek var ordan birine yardima gittim ordan bir dk sürmedi birindede bana yardima geldiler sanki oynamadigim bolume atti adam öldü ben kaldim burdan arkadasinlada bulusuyorsun sanki ing oldugu icin anlamadim.

Açıklayan olursa iyi olur. Uygar ds multide son adam kalincaya kadar gelmez :) bu oyun tutmaz dedi. Bb baska bir alemde şahsi olarak bu oyun ds daha çok hoşuma gitti büyük emek var oyunda ve çok zor. Pro ve 4k tvde oyun görsel şölen. Arastiracak çok şey var. 100 saat demisler ama 200 saatte zor biter bu oyun platin alicam deraenki platin bu oyunda zor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.