Şimdi Ara

nintendo wii mi yoksa 3ds mi almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikinci el kısmında 200 tl civarı fiyatla hem wii hemde 3ds var hemen hemen fiyatları yakın hangisini alacağım kararsız kaldım. ben bol bir şekilde oyun oyanamak isterken amacım mario oynamak başka oyunları hiç düşünmüyorum bile ama 3ds biraz daha kısıtlı sarınım ayrıca super nintendo oyunlarınıda oynayabilirmiyim bu 3ds de yardımlarınızı bekliyorum.

• 3DS için akümülatörler var ama nasıl yapılıyor çalışıyor mu bilmiyorum. Wii de rahat çalışıyor ama. Hangisini seçeceğiniz sizin zevkinize kalmış. Hangisinin oyunları size uygun? Hangi oynama şekli size uygun? Wii ile büyük ekranda oynarsınız mesela 3DS'i her yerde. 3D ekran da var. Ama SNES işi Wii de daha kolay olur.
  • aslında snes oyunlarını oynamak istiyorum ama bu 3ds nasıl bir şey onuda merak ediyorum. 3d ekranı çok farklımıdır.
  • Gözlüksüz 3D ekran var. Çok güzel :) Ama yinede benim önceliğim Wii olurdu. Özellikle başkalarıyla oynamak için. Mario'ya birkaç arkadaş bulursan, çok eğlenirsin.
  • Bende ikisi de var, iki ürün de ayrı bir güzel. Fakat ben Wii al derdim. Çünkü Wii de softmod yapıp bütün oyunlarını online bile oynayabiliyorsun. Ama 3DS de r4i kart alsan bile sadece DS oyunları oynayabiliyorsun. 3DS oyunlarını mecbur para vererek almak zorundasın çünkü henüz daha sistemi hacklenmedi. Eğer 3DS alırsan yani kaliteli oyunları 70 - 160 TL arası değişiyor ( Pokemon X-Y, Zelda - A link between worlds gibi ). Hee o paraya değiyor mu diye sorarsan kesinlikle değiyor.

Uzun lafın kısası bu konuda seçim senin bütçene kalıyor. Eğer 3DS alayım dersen, en kötü bir oyun alacaksın o yüzden bi 100 lira daha elden çıkcağını hesap et. Eğer Wii alacaksan, remote un yanında nunchuck da olduğundan emin ol çünkü bazı oyunları nunchuck olmadan oynanmıyor. İkisi de çok eğenceli..
  • 3DS hacklenmedi demek herhalde hacklenen hesap makinesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

3DS için akümülatörler var ama nasıl yapılıyor çalışıyor mu bilmiyorum. Wii de rahat çalışıyor ama. Hangisini seçeceğiniz sizin zevkinize kalmış. Hangisinin oyunları size uygun? Hangi oynama şekli size uygun? Wii ile büyük ekranda oynarsınız mesela 3DS'i her yerde. 3D ekran da var. Ama SNES işi Wii de daha kolay olur.

akümülatörler? yazım yanlışımı yoksa gerçekten mi öyle yazdın anlamadım.

Ama 3DS emulatorü yok henüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    5 ay önce açıldı
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

3DS için akümülatörler var ama nasıl yapılıyor çalışıyor mu bilmiyorum. Wii de rahat çalışıyor ama. Hangisini seçeceğiniz sizin zevkinize kalmış. Hangisinin oyunları size uygun? Hangi oynama şekli size uygun? Wii ile büyük ekranda oynarsınız mesela 3DS'i her yerde. 3D ekran da var. Ama SNES işi Wii de daha kolay olur.

akümülatörler? yazım yanlışımı yoksa gerçekten mi öyle yazdın anlamadım.

Ama 3DS emulatorü yok henüz.

Yazım düzelten klavyeden dolayı olmuş herhalde

• 3ds

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 konsolda var kesinlikle Nintendo Wii'yi önerebilirim ama kesinlikle softmodlu al. Ama oyun yeniliği konusunda 3ds derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.