< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (81. sayfa)

-
-
Hocam mesajınıza bakarak güncelledim, bazı oyunlar updateten sonra açılmıyordu 16.0.1 de güncellendikten sonra düzeldi , teşekkür ederim (17.0.1 e güncelledim)
-
Rica ederim hocam takıldığınız yer olursa yazın lütfen çekinmeyin👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam öncelikle merhaba, Nintendo Switch Lite CFW'li cihazı yeni aldım ve oyun yüklemeyi kurcalarken yanlışlıkla cihaza update attım. Sonrasında "a fatal error occurred when running fusee" böyle bir hataya maruz kaldım. Redditten yaptığım araştırmalar doğrultusunda atmosphere, hekate son sürümü yüklemem gerektiği yazıyordu bu sebeple kurdum bu sefer atmosphere ekranı geliyor lakin mavi ekranda kalıyor. Şuan tıkandım kaldım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum nasıl çözebilirim bu durumu.
-
Konunun ilk mesajındaki HATS paketini SD karta atın sonra karşılaştığınız mesajı paylaşın hocam.
Şuan hata giderildi sanırım ama her reboot attığımda hekate v6.0.7 ana ekranına atıyor, Launch üzerinden CFW'yi seçtiğim taktirde switch ana menüsüne aktarıyor.
-
Her seferinde aktarması gerekiyor zaten hocam autoboot önermiyorum, hata oldupunda daha rahat anlamamızı sağlar.
Anladım hocam o zaman çok teşekkür ederim elinize sağlık. Direkt çözüverdiniz.
-
Rica ederim 👍
Merhaba liberashop alternatifi varmı acaba.birde türkçe yamaları nerden buluruz ve nasıl ekleriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar. Sıfır oled cihazıma çip taktırmayı düşünüyorum ama bazı forumlarda gördüğüm kadarıyla bi süre sonra çip bozulup cihaz çöp oluyor tarzı yazılar gördüm. Kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Herkese selamlar. Yurt dışı nintendo switch oled splatoon 3 edition ile araniza katildik. Oğlum için aldim. Ilk iş çip taktirma oldu. Forumda bulunan Abdyaman hocama kargoyla cihazi gönderdim. Kendisini hiç tanımıyorum ve hiç görmedim. Kargoyu teslim aldığı gün ayni hizla çip takma işlemini gerçekleştirip geri gönderdi. Şuan oğlum çok mutlu istediği oyunu tinfoilden indirip oynuyor. Kendisine burdan çok teşekkür ediyorum 🙏 🙏. Güvenle gönderebilirsiniz. Cihaz geldikten sonra da sabirla her sorumuza cevap verdi ve desteğini esirgemedi. Allah işini gücünü rast getirsin. Kazancın bol olsun.
Yanlış insanlara yaptırılan hatalı montaj sonucu olabilir hocam. Aksi durumda şimdiye kadar yaptığım hiçbir montajda sorun yaşanmadı.
-
Bu oyun çıktı mı normalde
-
Bende kuracağım şimdi
-
bu hangi shop hocam
-
Libera shop hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X