< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (61. sayfa)

-
-
Hocam biz burada insanlar bilinçlensin, bir şeyler öğrensin diye uğraşıyoruz. Bir laf atıyorsunuz ortaya ne aslı var ne astarı. Varsa bir dayanağı biz de öğrenelim biz de hwfly kullanalım amacımız bu zaten burada.
Kırdıysam özür dilerim, hakaret amaçlı yazmadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İndirmedim henüz güzel mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizi anliyorum siz de beni anlayın. Ben sadece tecrübeme, deneyimime dayanarak boyle bir söz söyledim. Gecmisini veya detayıni bilmiyordum
Şu hwfly ve rp2040 çatışması ne zaman bitecek be adamlar bile aralarında bu kadar tartışmıyordur.Birde çalıntı yazılım donanım vs demişsiniz kusura bakmayın ama buradaki herkes birnevi hırsızlık yapıyor yapılan bu işlemlerin hiçbir legal tarafı yok.Bana sorarsanız 2side tamamen aynıdır bir kalite farkı yok 100 e yakın cihaza karışık çip taktım hiçbirinde sorun olmadı ne pico ne de hwfly çiplerinde kronik bir sorun gördüm.Elinizde ne varsa onu takın.Tartışmayalım bilgi paylaşımı yapalım herkes faydalansın malüm ekonomik şartlar buna yönlendiriyor insanları.
-
Hocam arada gbatemp’e bekleriz. Bırakın hwfly’ı ona benzeyen picoyu öveni çarmıha geriyorlar bahsettiğiniz ‘adamlar’. Kaç kişiye yardım ettiniz, ne faydalı bilgi paylaştınız da burada gece gündüz insanların yardımına koşuyorum bana ‘bilgi paylaşalım’ diyorsunuz?
Dünyanın hiçbir yerinde herhangi bir cihazı modlamanın illegal olduğunu görmedim, duymadım. Kimseyi ilgilendirmez parasını verip aldığı cihazını nasıl kullandığı. Madem öyle düşünüyorsunuz vicdanınızı gidin başka yerde rahatlatın yeri burası değil.
Evet HWFly denen çipi piyasaya satan Çinli grup hırsızdır, arsızdır. Siz de hırsızsanız arsızlık bari yapmayın.
Bütün gün zaten insanlara bu cihaz ve modlama hakkında yardımcı oluyorum bir sürü insanın bozulan cihazını yaptım,yazılımsal veya donanımsal farketmez.Çok kişinin işini ücretsiz olarak gördüm emin olabilrsiniz.Benim bu forumlarda geçirebilecek çok vaktim yok maalesef bütün gün işimle uğraşıyorum arada gelip girer bakar çıkarım.Ayrıca modlamak illegal olmayabilir lakin sizin veyahutta bizim genelde çip takma amacımız insanların korsan oyun oynamak istemesi mesele bu ama bizi ilgilendirmez nasıl kullanılırsa kullanılsın.Ben burada kesinlikle arsızlık yapmadım aşırı gerginsiniz maalesef herkese saldırıyor gibisiniz ben ne kadar nazikçe yazmaya çalıştım ama siz direkt atılıyorsunuz.Olabildiğince düzgün kelimeler ile ifade etmeye çalışıyorum fikirlerimi lütfen rica ediyorum sizden de aynısını isterim.
-
Dostlar biraz dramanın ortasına giriş yapacağım kusura bakmayın.
V2 Switch’im var, kendim çip alıp takmayı düşünüyorum. Hem eğlenceli olur biraz hem de elimi sürmüyorum boş durmamış olur alet.
Çipi nereden alabilirim (türkiye veya aliexpress tarzı) nasıl takarım sağlam detaylı bir guide var mıdır? (Türkçe ingilizce farketmez)
Teşekkürler
Hocam elimde var verebilirim isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takma ve kurulum hakkında da yardımcı olurum.
https://gbatemp.net/download/a-definitive-picofly-install-guide.37968/
Bu linkteki rehberi kullanarak yapabilirsiniz hocam, hazır çip almanıza gerek yok rehberdeki malzemelerin tamamını Türkiye’de bulabilirsiniz.
Hocam içerisinde irili ufaklı çok oyun var squid game hareketsizilik oyunu da var indirdim daha oynamadım
gamepad sorayım her usb oyun kolu çalışır mı bu switch dock ta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 8 Kasım 2023; 11:7:53 > -
Picofly web ortamında yok bulabilir miyim? sanırım teknolojinin merkezi Doğubank veya Yazıcıoğluna gitmek lazım.
Aliexpress uğraşmaya değmez.
Rehberdeki uyumlu kartlardan herhangi birini kesin bulursunuz hocam. Örneğin;
www.f1depo.com
RP2040-Zero Raspberry Pi MCU RP2040 Lehimsiz Satın Al 208,80 TL | F1Depo.comhttps://www.f1depo.com/urun/rp2040-zero-raspberry-pi-mcu-rp2040-lehimsiz?gclid=Cj0KCQiAgK2qBhCHARIsAGACuzm_QYGfgsnx1xMlG4J-SnxY-bzDII1qMp9_vUL3FoGqg-eQzDsyt6IaAmzFEALw_wcB
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Logitech f310 kullanıyorum kablolu olarak çalışıyor.
Xbox Controller kablolu olarak çalışıyor, kablosuz da denedim olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 8 Kasım 2023; 12:17:31 >
Gamesir t4 pro kablosuz çalışıyor denedim
ama elimde orjinal xbox 360 kablolu kol var onu daha denemedim o zaman çalışır bu kesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 8 Kasım 2023; 13:0:16 > -
homebrew app olarak mission control yazılımıyla oluyordu hemen hepsi sanırım. fakat yüklemeleri dikkatli yapın rehberleri youtube üzerinden izleyip sıkıntı olmasın bazı yazılımlar sisteme hata verdirebiliyor.
-
Az önce uyarı geldi forumdan. Bu konu üzerinden "konuyla alakasız içerik" diye.
Yüzde 99 GS forumuna atmam gereken bir şeyi şaşırarak buraya atmışımdır. Pardon.
selamlar, konuyu en başından 15 sayfa okudum ama baktım bitmiyor yazayım dedim. hiçbir şey bilmiyorum bilal'im bu konuda. oled aldım seviyorum kendisini. ama marketi inceliyorum çok yorar insanı, çip taktırmayı düşünüyorum. izmir'de bir yer bulamadım. izmir'de işinin ehli hakkaniyetli bir usta var mıdır?
-
Kocaeli-Gebze de ben varım hocam. Yardımcı olabilirim düşünürseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X