Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mitescere Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.977
Cevap
208
Favori
181.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan ABD`yim. Amazondan son versiyonu alsam, kırılır mı? Bu işi Ankara'da yapan bulunabilir mi? Ve ne kadara patlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geralt the Witcher G kullanıcısına yanıt

3 gün geçmiş kimse dönmemiş hayret. Chiple hepsi kırılıyor. abdyaman hocam ankaradaydı sanırım . Fiyat bilgisi kendisi paylaşacaktır.

Ortalama 2500 e kırıyorlar fiyatlar güncellenmediyse

• Zamanında Ps Vita kullanmıştım. Çok elimde tutmadan satmıştım. Bu aralar yine eskiye özlem tuttu.

Aslında niyetim ps vita almaktı ama fiyatlar uçmuş.

Switch emulator konusunda nasıl? Özellikle psp oyunları düzgün çalıştırıyor mu?

• Japonya'dan direkt XAJ1 000000 serili Switch aldırdım, birkaç güne sonunda Switch dünyasına da adım atacağım. Bir soft mod için ne kadar uğraşacakmışız yav  Rahat 1-2 saatimi alacak konsol geldiğinde.

Hangi oyunları önerirsiniz anlık olarak?

• paxal kullanıcısına yanıt
    PSP’de fena değil PS1’e kadar sorunsuz kullanırsınız hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Tüm versiyonlar sorunsuz kırılıyor hocam DM ile ulaşabilirsiniz.

• @hermestrimegustus

hocam bana pm atmışsınız ancak pm özelliği kapalı diye bir hata alıyorum. ne yazdığınızı göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dex1907 -- 25 Mayıs 2025; 3:54:46 >
  • abdyaman kullanıcısına yanıt

Alamadan döndüm hocam. Kısmet değilmiş.

• Merhabalar. Nintendo cihazıma çip taktırmayı düşünüyorum. Öğrenmek istediğim konu, çip takıldıktan ve oyunlar yüklendikten sonra bir daha hiç internete bağlanmasam, cihazın ve uygulamaların güncellemesini hiç yapmasam mevcut oyunlarda bir sıkıntı olur mu? Yani hata verme, oyunların açılmaması gibi.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapmazsanız şuanki kütüphaneyi sorunsuz oynarsınız, nadir de olsa bazı oyunlar ilk çıktıklarında güncel yazılım isteyebiliyorlar.

Hocam kusuruma bakmayın. Son bir soru daha. Çipten sonra cihaz menüsü, açılış falan farklı mı oluyor? Yani cihazı açınca orijinaldeki gibi direk ana menüden oyunları görebiliyor muyum? Yoksa farklı bir menüden mi girmem gerek. Çocuk kullanacak da.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Konsol açılırken bir bootloader menüsü geliyor sonrasında arayüz tarafında bir değişiklik yok hocam.

Açıklayıcı billglier için teşekkür ediyorum hocam.

Hocam bu tinfoil free eshop tan oyun indirirken hem oyunun kurulum dosyasını indirip hem de ayrıca kuruyor mu? Yani "delete after install" seçmezsek oyunun nsp kurulum dosyası da sd kartta kalıyor mu? Yıllardır pc'den kuruyordum oyunları ilk defa tinfoil shop kurdum ama kurulum olayını tam çözemedim.

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    SD karttaki oyun dosyalarını kurulumdan sonra temizlemek için kullanılıyor, shop üzerinden indirirken seçip seçmemeniz bir şeyi değiştirmiyor.

• Ya bu tinfoil shop adres ve configlerini nerden buluyorsunuz, tek pes eden benmiyim enayi gibi nsp kuruyorum elimle

• begamermc kullanıcısına yanıt

Şu kanalı dün keşfettim. Sık güncelliyor gördüğüm kadarıyla.

youtube
    Hello Infobuddies! Welcome to my channel. This channel is about my passion on gaming gadgets like Nintendo Switch, Play Station. I Also play games from time to time. If your love to do model kits like Gunpla, zoids and other plamo kits I also like to build them and mostly I do some Review on Gadgets that can be helpful on game play videos. I look forward to make video that can be informative in Gaming and Model kit building to come in the future. Stay tuned for more video and leave a comment on what type of video you would like to see in my channel. Thank you so much for those who subbed and supported my channel and for those of you that are just new Subscribe! Infoblitz101
    https://www.youtube.com/@infoblitz101?feature=shared

Anladım hocam. İndirirken kurulum dosyası için sd'de ayrıca yer olmasına gerek yok öyleyse doğru mudur?

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.