Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.884
Cevap
206
Favori
171.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FC 24 güncelleme gelmiş rusça maç yorumu gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 6 Kasım 2023; 14:5:26 >
  • hermestrimegustus kullanıcısına yanıt

Çalışıyor 2 kişilik maç yapıyoruz oğlumla ama çok ince ayrıntılara bakmadım

• Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Rusça dışında diğer dillerde de oynanıyor indirip kurduğun zaman oluyor Japonca denedim bi ara pek sevemedim sildim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rainbow19 kullanıcısına yanıt

güncellemeyi indirmek için o kadar bekledim kadrolar falan değişmiştir diye sadece yorumcu güncellemesi gelmiş heralde

toorenti bilgisayardan kaldırdığım için mi her güncelleme böyle uzun iniyor eskisini saklasamıydım bilgisayarımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 6 Kasım 2023; 15:40:42 >
    Bende son sürümünü kurdum ama oyunda biraz sorunlar farkettim iyi ki hard diske bir önceki güncellemesini kaydetmiştim bi önceki sürüme düşüreceğim.

Yeni çıkan STAR OCEAN THE SECOND STORY R kurdum Switch'e çok güzel tavsiye ederim Octopath Traveller ve Triangle Strategy tarzında grafikleri ama daha güzel.

Haftaya Hogwarts Legacy ve King Of Figthers 13 çıkacak onları bekliyorum (Mario RPG de var beklediğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 6 Kasım 2023; 19:24:14 >

oyunun güncelleme sistemi kötü biraz o yüzden çok büyük boyutlu çıkıyor.

Ben oyunu kurunca bilgisayardan temizliyorum hep

mario rpg 17 kasım onu bekliyorum

kof 13 mortal kombat 11 var yüklemeye değer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 7 Kasım 2023; 9:56:15 >
  • WarioWare Move it gelmiş indirdim hemen

KOF 13 diğer platformlarda var Switch'e gelen düzgün 2d dövüş oyunundan biri KOF 13

Move it indirdin mi

• HWFLY çip takılı oled model alınır mı? picofly olmaması dez avantajı olur mu?

• ilkerkara İ kullanıcısına yanıt
    En sağlamı hwlfy hocam. Herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız

• HWFly çip mi kaldı hocam, hala HWFly övmeniz şaşırtıcı cidden. Donanımı çalıntı yazılımı çalıntı alternatif olmadığı zamanlarda 100$ çip satan hırsızlara hala para kazandırma motivasyonunu nereden buluyorsunuz anlayamıyorum. Her bir parçası opensource arkasında kapı gibi destek/geliştirme ekibi olan Pico varken HWFly kullanmak akıl tutulmasıdır.

Arkadaşın sorusuna gelecek olursak; satın aldıysanız kullanmaya devam edin hocam bir problem olursa yazın yardımcı olalım. Satın almadıysanız da başka alternatiflere bakın eğer çok uyguna gelmeyecekse.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdyaman kullanıcısına yanıt
    Ben yaklasık olarak 20-25 cihsza v2,oled,lite karışık hepsine hwflyın kendi çipini taktım. Herhangi bir yazılımsal veya donanımsal bir sıkıntı yaşamadım. Kendi cihazımda da aktif olarak kullanıyorum. Herhangi bir eksi yanını görmedim. Bir konuyu açıklarken bu kadar taraflı olmanıza ve hakaret edici dil kullanmanıza gerek yok.

• Hakaret etmedim etmem de anlatmaya çalıştığım şey sorunlu sorunsuz olması değil, hala hwfly övülmesi. Adamlar hırsız, arsız desteklemeyin. SX Team bile ilk geliştirmeyi tamamladıklarında 50$ dan sattı bu ahlaksızlar 100$ dan ortam boşken milleti soydu. Sorun hala en iyi en muhteşem çip hwfly diye övmeniz. Değil olmayacak da bitti o devir.

• Size kim hakaret etti ya göremedik öyle bir şey biz. Marka taraftarlığı yapan sizsiniz hocam yalnız. Sizin stoklar hwfly ise söyleyin ona göre yorum yapalım

• İddianızı ispat eder misiniz rica etsem hocam nasıl en sağlam oluyor kaynak var mıydı

• abdyaman kullanıcısına yanıt
    Akıl tutulması kısmına takıldım ben. Hwfly konusunda bu kadar bilgiye sahip değildim sizin yazdiklarıniz sayesinde internet ortamina da bakınca anladım. Herhangi bir stogum yok aksine pico takıyorum şu an.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.