Arkadaşlar merhaba switch lite için çip bakıyorum da bunların bir farkı var mı hangisi daha iyidir ya da önerdiğiniz başka var mı? |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (31. sayfa)

-
-
Arkadaşlar, @abdyaman isimli arkadaşımıza Switch Lite'ı chip'lettirmek için gönderdim. (İstanbul'dan Ankara'ya kargoyla gönderdim.) Sağ olsun çok hızlı bir şekilde işlemi yapıp cihazı geri gönderdi. Cihazınızı modlamak istiyorsanız gönül rahatlığıyla kendisine ulaşabilirsiniz.
-
Picofly olanı alabilirsiniz hocam, hwfly’ın miadı doldu artık…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır teşekkürler
Tinfoil için düzgün çalışan bir shop var mıdır? Sabahtan beri uğraşıyorum hep yarım yamalak.
-
istanbulda yaptırma imkanım olmasina rağmen bende kendisinde yaptırdım.burada herkese yardımcı oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pixel gibisi şuan için yok hocam.
Oradaki kullanıcı adı şifreyi girmek zorunlu mu hocam. Youtubedan baktım bazıları k.adı şifre giriyor. Neren buluyorlar o k.adı şifreyi.
-
Pixel Shop discorddan alınıyor(du). Yeni kullanıcılara shopu kapattılar server problemlerinden dolayı. Yakın zamanda açacaklarını düşünmüyorum.
Çözümü var mı peki şu anda.. Napabilirim. Eskilerden bulabilir miyim?
-
Maalesef hocam bildiğim kadarıyla yok.
Pixel Shop'a kapanırayak kaydolmuştum. Ben kaydolduktan 1 ay sonra kapattılar. Belki o kadar da yoktur.
kardeşlik, indirim vs kullanarak anca son kur artışına kadar dayanabildim :)
ben de kendisine yaptırdım. ankara içi 1 günde halletti sağolsın, tavsiye ederim
-
ücret nedir
Bu konuya çok cahil bir baba olarak bişey sormak istiyorum. Oğluma oled alayım diyorum. Sonra buna çip taktırıp oyun parasından kurtulmak istiyorum. Benim için zaman kontrolü falan çok önemli. Asla derslerinin önüne gelmemesi lazım. Parental isimli uygulamayı çip taktırsam bile kullanmaya devam edebiliyorum değil mi? Ayrıca bu Nintendo ile Netflix’ten çizgi film de izleyebiliyor mu? Ve ben ona yine zaman konusunda limit koyabiliyor muyum?
Tablet veya Playstation ile tanışmasın istiyorum hiç.
Çok soru sordum sanırım, zamanı olan bi arkadaş 1-2 cümle yazsa yeter.
Parental Control uygulayabilirsiniz hocam. Netflix ancak android işletim sistemi yüklerseniz mümkün aksi durumda HOS için Netflix mevcut değil.
2 tane fazladan kullanıcı var önceki kullananların onları nasıl silebilirim cfw üzerinden hata verdi stok üzerinden silsem bi sıkıntı olur mu
-
Stoktan sildiğinizde CFWden silinmeyecektir. EMUMMC’den kullanıcıları silmek isterseniz Goldleaf’i kullanabilirsiniz.
denedim hata verdi
-
Aldığınız hata mesajını paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X