Garanti beklemiyorum da, 6 ay taksitle alabileceğim cihazı neden yüzde 10 ucuz ve ikinci el alayım ki Tek artısı çipletmekle uğraşmamak olur Çipli liteın 2.el ederi 5-5.5tur en fazla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (30. sayfa)

-
-
Kur patlamasından önceki gün ben 5.5'a aldım hocam şuan nasıl hala 5.5 olabilir ki. Ki o günkü piyasaya göre bile 1.5 - 2 bin ucuza aldım ben aslında. Piyasa gerçekleri arzularımıza çoğunlukla uymuyor maalesef. Çipli 2. el lite şuan için 7 bin lira. 6.5 civarına bulabilirseniz kaçırmamanızı öneririm şahsen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfır aldım hocam, yakın bir zamanda çip taktıracağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 30 Temmuz 2023; 16:30:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın hocam.
Sağolun hocam
-
Sanırım nintendo server bağlantısını kuramadığı için veriyor hatayı. Oyunu uçak modunda açmayı dener misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu hatadan tamamen kurtulmak için temiz kurulum yapabilirsiniz. Muhtemelen nintendo hesabına save kaydetmeye çalışıyor ama nintendo serverlerine erişim engellendiği için hata veriyor. Başka bir kullanıcı hesabı açarak da düzeltebilirsiniz muhtemelen.
Yanlış hatırlamıyorsam cfw kurmadan önce online save olayını ayarlardan kapatmak gerekiyor o açık olduğu için olabilir
Dbı ile yeni çıkmış oyunlardan yüklemeye çalışınca old firmware hatası veriyor. Cihaz 15.0.0 sürümünde . Nasıl güncelleyebilirim ilk sayfada cfw güncelleme rehberi var onu yapsam olur mu yoksa teferruatlı işler var mı . Pek anlamıyorum cihazı direk chipli oyunlu aldım
-
Rehberi takip edin sorun yaşarsanız buradan yardımcı olmaya çalışırız.
Oyun yükleme ile alakalı sorularım mevcut , discord linki atabilir misiniz
-
Selam arkadaşlar yaklaşık 2 aydır çipli oled cihaz kullanıyorum, oyunları pixel shoptan indiriyorum fakat bildiğiniz gibi pixel shop sürekli bakıma filan giriyor buna alternatif başka bir shop varmı kurabileceğimiz. Yada oyunların genelini bulabileceğim bir sitede olabilir
Nxbrew ve nswgames sitelerini kullanıyorum.oyunlarin neredeyse tamamı var.olmayanlar genellikle switchin ilk çıktığı zamanki oyunlar oluyor.
WRC oyunlarında arabalar oyuncak araba gibi hemen sağa sola savrulup takla atıyor, bi ağırlığı yok gibi geliyor bana şu konsola Dirt Rally çıkaydı keşke, sonraki konsola Dirt gelir umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 1 Ağustos 2023; 19:19:1 >
Cevap için size ve enes hocama teşekkür ederim. Linkalho uygulamasını indirdim ve unlink account yaptım. Dediğiniz gibi save dosyalarına ulaşmaya çalıştığı içi böyle yapıyormuş. Unlink yapınca problem çözüldü. Benzer sorun yaşayan varsa bu şekilde çözebilir.
-
lite cihazı kırdırabiliyor muyuz ve ücretler ne kadar ?
-
ben ankarada kırdırdım hocam çipi kendim aldım 500-550 tl arası çip
1000 tl çipin montajı 1500 tl ye hallettim ben tavsiye ederim
cfw cihaz no numara cihaza daha çok bağlandım.
-
nerede kırdırdınız ankarada ve artık çıkacak bütün oyunları oynayabiliyor musunuz sistem nasıl işliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X