kime yaptırdıysanız ona söyleyin dat0 da lehim kopma olmuş büyük ihtimal ne zaman aldınız cihazı bide kime yaptırdınız |
Bildirim
kime yaptırdıysanız ona söyleyin dat0 da lehim kopma olmuş büyük ihtimal ne zaman aldınız cihazı bide kime yaptırdınız |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
açılıp tekrar lehimlenmesi lazım forumdan birindenmı yaptırdınız ucuz yollumu? şu yüzden soruyorum iyice yalama yapıp cihazı brick etmesin işi bilene yönlendirelim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 28 Temmuz 2023; 23:5:41 > |
şehir neresi adanada mevcut benim aldığım yer 1 yıl garanti verdi 4 aydır sorunsuz kullanıyorum inş bi sıkıntı cıkmaz ek olarak bu discord da 3 kişi yardımcı olucaktır sabit yazılarda isimleri mevcut pm atıp durumu anlatabilirsiniz yada aldığın kişiye ulaş nerde yaptırdığını öğren Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities https://discord.com/channels/695735853112098838/1099740379638681610 |
Switch'te Gamecube ve Wii oyunlarını oynamanın bi yolu var mı ? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar, Teknikapp'in ücreti ve nasıl ödeme yapıldığına dair bilgisi olan var mı acaba ? |
Anladım. Çok teşekkür ederim. |
Çipli cihazdan nasıl bir garanti bekliyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |