merhaba oled cihaz için istanbul'da chip taktırabileceğim yer öneriniz var mı ? |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (197. sayfa)

-
-
Selamlar. Yardımcı olabilirim hocam. Beylikdüzü ilçesindeyim. Detaylar için PM gönderebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: snatch1903merhaba oled cihaz için istanbul'da chip taktırabileceğim yer öneriniz var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende de oluyor sürekli ding sesler kablo hareket ettikçe ama cihazı sabit koyduğun hareket ettirmediğim zaman ses yok hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 8 Haziran 2025; 11:11:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablo hareketindense temassızlıktandır hocam. Bendeki sabitken oluyo uyku modunda. En son driver güncelleyince düzeldi gibiydi tekrar bağlamadım henüz.
bende cihazı bağladıktan sonra cihazı hareket ettirirsem kablo hareketlerinden oluyor
-
Arkadaşlar merhaba, şu an itibari ile OLED cihaz için en iyi çip (Kamikaze-Picofly) hangisi ve nerede taktırabilirim ? Kamikaze ömürlük (iyi yapılırsa) diye okudum, picofly için belli bir ömrü var deniyor, son durum nedir ?
-
Cihazı kullanmıyorken ne durumda bırakıyorsunuz ? ben dinlenme modunda dockta bırakıyordum da bugün bi baktım dockta açık ve tamamen turuncu bi ekranda kalıp donmuş vaziyetteydi elime alıp uzun süre power tuşuna basınca anca kapandı . allahtan açtığımda tekrar sorun yaşamadım ama bi tırsmadım da değil
-
Kamikaze çip değil çipi lehimleme metodu. Anakart katmanı mikrometrik freze ucuyla kazınarak lehimleme noktasına ulaşılıyor. En ufak hatada Switch sizlere ömür o yüzden adı kamikaze zaten. Düzgün ellerde çok daha sağlam ve uzun ömürlü çünkü çipin altına kanca atılmıyor(kanca metodunda çipin pinlerine temas edecek şekilde çip altina metal bir aparat ittirilerek temas sağlanıyor)direkt anakarta lehim yapılıyor. Diğer yöntemde sarsıntıdan kanca oynayabiliyor ve sorun çıkarabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_teacher -- 10 Haziran 2025; 8:48:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Peki kamikaze için tavsiye edebileceğiniz yer var mı ? Okumuştum yapması zor, ustalık istiyor ama ömürlükmüş.
-
Bahsettiğiniz şeyler aynı şey değil. Kamikaze bir yöntem Picofly ise açık kaynaklı RP2040 tabanlı bir geliştirme kartı. Bu tür bilgileri nereden duyuyorsunuz bilemiyorum ama zaten şu anda piyasada Picofly dışında nadiren eski çipleri bulabilirsiniz. Kamikaze yöntemi ise anakartın neredeyse delindiği sakıncalı bir yöntemdir.
-
2 mesaj üstte cevap yazan arkadaş ta Kamikaze'nin diğer yönteme göre daha sorunsuz olduğu söyledi. Redditte okudum. Kamikaze yöntemmiş evet fakat kancalı sisteme bir süre sonra hata verirken kamikaze kesin çözüm diyorlar. Okuduklarım da bunu tasdik ediyor.
Bir süre sonra hata diye bir durum yok. Sen switchi düşürürsen edersen bir ihtimal o aparat oynarsa sorun yaşarsın. Bir süre sonra değil. Düzgün ellerde ikisi de işlevsel bir method. Kamikaze yüksek riskli ben olsam yine diğer yöntemi tercih ederim.
Hepinize merhabalar. (Switch Lite'e sahibim)
Elimde HDH-001 ve XJJ7 seri numaralı bir Switch Lite mevcut.
Bu tarz bir Switch modlanabilir mi ?
-
Tüm switch modelleri çip takılarak modlanabilir. Ankara içi konunun sahibi @abdyaman hocama İstanbul için de bana PM ile ulaşabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: DK25VNHepinize merhabalar. (Switch Lite'e sahibim)
Elimde HDH-001 ve XJJ7 seri numaralı bir Switch Lite mevcut.
Bu tarz bir Switch modlanabilir mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15.0.1 yazılımında kalmışım ; güncellesem cfw varmıdır uzun zamandır uzak kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 17 Haziran 2025; 19:59:40 >
size pm atamiyorum, nasil ulasabilirim size. tesekkurler
-
Mesaj iptal sorunumu çözdüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 18 Haziran 2025; 22:51:5 > -
ben yanlışıkla launchdan semi stockdan güncelleme yaptım şimdi ofw açılmıyor siyah ekranda kalıyor düzeltme şansım var mı cfw açılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lewysi -- 20 Haziran 2025; 17:49:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X