< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (24. sayfa)

-
-
Save yedeklerinizi alıp yeniden CFW kurmanız gerekiyor. İşlem uğraştırıcı olabilir ama az da olsaneler olup bittiğini daha iyi anlama fırsatınız olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanıt için sağolun, dediğiniz gibi aslında işi öğrenmek için bir fırsat olabilir. Gözü karartıp alayım bir şekilde çözerim diye umuyorum:)
Takılırsanız yazın buradan yardımcı oluruz.
Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa kaçırmasın, ben sipariş geçtim son 1 stok görünüyor. Bizden birisine gider umarım.
Xiaomi 256 GB Hafıza Kartıwww.hepsiburada.com
Xiaomi 256 GB Hafıza Kartı Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/xiaomi-256-gb-hafiza-karti-p-HBCV00004F4GJH?magaza=Trademarkt&url_src=ios-product-detail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağolun hocam ne zaman bir şey sorsak zaten yardımcı oluyorsunuz. Yeni Nintendo çıksın, cfw işlemi için cihazı size göndereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu ben de gördüm. Güvenirliliği ve işlem sayısı çok düşük bir satıcı. Fiyat o kasar düşük ki işkillenmemek elde değil. Bu yüzden almadım. Zaten epey az olan yorumların hepsi de epey kötü. Cihazın performansı düşük falan yazmışlar. Gerçi Switch'in performansa ihtiyacı yok ama yorumları iyi değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok yoğun olduğum için hemen teşekkür edeöedim, özür, teşekkürler.
Piyasada çok fazla fake kart var. En güveniliri satıcısı hepsiburada, amazon, trendyol olan ürünleri almak.
Rica ederim hocam. 👍
Kesinlikle hocam çakma kartlar var ayırt edemiyorsun ama dediğiniz markalara iade edilir bir sıkıntı olursa güvenlidir
-
Satıcı konusunda hiç bir fikrim yok alışveriş yapmadım.
Ama bu xiaomi kartlardan aliexpress üzerinde her kapasitede istemediğiniz kadar kart var.
Benim bir defa deneyimim oldu 1TB'lık kart aldım.
Cihaza takınca hiç sorun yok 990GB yer gözüküyor ama sonradan detaylı kurcalayınca anlaşıldı ki kart 64GB
64GB sonrası sürekli mevcut dosyaların üzerine yazıp dosyaları bozuyordu.
-
Bunu söylemeniz iyi oldu hocam, kart gelsin kapasiteye yakın oyun yükleyeceğim eğer dediğiniz gibi üstüne yazma vs olursa direk iade işlemini başlatırım.
Ben aliexpress üzerinden almıştım fake kart geldi anlayacağınız. Geri göndermesi zaten dert, ben de uğraşmadım.
dediğim gibi Türkiye'deki satıcılardan almadım. Kimseyi zan altında bırakmak istemem.
-
İlk alırken 512 GB olarak aldım iyi ki de almışım
-
SD kartta yer görünüyor kurmak istediğini SD karta kurduğundan emin misin?
-
Silip baştan güncellemeleri dahil ederek yüklemeye çalışın.
Sağ ol hocam öyle deniycem teşekkür ediyorum ilginize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 3 Temmuz 2023; 20:31:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X