Hocam selamlar Yukarıdaki arkadaşın yaşadığı problemi bende yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (23. sayfa)

-
-
49 gb güncellemeyi yüklemedi hafıza karında yer olmasına rağmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuş hissiyatı nasıldı hocam oled ve lite arasında deneyimleme şansı bulabilirdiniz mi
Evet. Oled daha iyiydi bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam joy-con’lar kaliteli hissiyatı veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 2 Temmuz 2023; 12:8:2 >
256 cigolaytlık kartım gelmiş. Akşama şenlik var. Skyrim, W3, Bioshock Infinite aklımda olanlar. RE 2 düşünüyorum. TV'den (Daha doğrusu 32 inç monitör) oynamak bana zevk vermiyor. Elde oynayınca zevkli olur belki.
Hayırlı olsun, bendeki 128 lik ve cihazın kendi hafızasını da doldurmama rağmen yeterli gelmiyor. Cfw li cihazlar için 256 ve mümkünse daha üstünü almak en mantıklısı.
512 çok pahalıydı ve çok da gerekli değil diye düşündüm. Peşimden atlı koştururmuş gibi oyun doldurmayı da KENDİM AÇIMDAN hoş görmüyorum.
512 iyidir pixel shop kapansa bile idare ederim
-
512 candır silmekle uğraşmazsınız at depola dursun
-
Benimde imkanım olsa 512 alır geçerim. Sürekli oyun silip yüklemekle uğraşmam. Özellikle mobilken elinin altında bol bol seçeneğin olması harika bir şey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ama baştan 512 ile başlamak lazım belki benimde 128 ya da 256 olsaydı kalırdım uğraşmamak için
-
Nro dosyasını buradan indirin.
github
Release 0.10.1 - Back with fresh changes · XorTroll/Goldleafhttps://github.com/XorTroll/Goldleaf/releases/tag/0.10.1Açılmazsa yine R tuşuna basılı tutarak (homebrew menüsü gelene kadar basılı tutun) herhangi bir oyun/uygulamayı ana menüden açın tekrar goldleaf'i açmayı deneyin. Eğer sorununuz çözülmezse; ilk gönderideki HATS paketini hafıza kartına atıp deneyin yine çözülmezse DBI ya da AVOO kullanabilirsiniz.
-
Hocam selam
nba2k23'49 gb güncelleme gelmiş indire tıklıyorum 150 gb boş olmasına rağmen indirmiyor yüksek gbları bilgisayardan mı yapmak lazım
-
Tinfoilde boyut farketmeksizin inmesi gerekiyor. İsterseniz bilgisayardan indirip deneyebilirsiniz.
-
Hafıza kartına CFW kurmanız gerekiyor hocam, forumdan bir arkadaşın bu konuda videosu vardı inceleyebilirsiniz.
işte bu sebeple dedim ilk cfw atılırken 512 takmak lazım
-
bence de hocam zaten kendi marketi var akşam tekrar denerim
-
İstanbul içi lite model çip için yardım olacak var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X