< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (26. sayfa)

-
-
Arena Of Valor oyununu indirip offline veya online oynamak mümkün mü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ban kaçınılmaz değil hocam emunand kurup bütün önlemleri aldıktan sonra saçma bir şey yapmazsanız (emunand'da kurulu önlemleri devre dışı bırakmak gibi) konsolunuz banlanmaz.
Eğer emunand kurmayıp sysnand kurulumu yaparsanız evet eninde sonunda cihaz ban yiyecektir.
Konsolumun bu önlemlere uygun olup olmadığını nasıl anlayabilirim hocam?
Bütün konsollar uygundur hocam
ancak emunand olmadan cfw kurulumu yaptıysanız ve korsan içerik yüklediyseniz cihaz hafızasında iz bıraktığı için geri dönüşü zor oluyor. Ya elinizde cihazın orjinal haline ait nand yedeği olması lazım ya da nand temizliği yapmanız lazım (hiç yapmadım o yüzden kolay mı zor mu bilmiyorum).
O yüzden en iyisi cihaza ilk defa cfw kurarken emunand kurup nandı temiz tutmak.
Nand mand bilmem ben, en iyisimi hiç bağlamamak zaten online da sevmem. Öyle bi bakayım demiştim sadece. Online oynayamayınca insanın zoruna gidiyor zaten kullanmadığı halde.
EMUNAND üzerinden online oynamaktan mı bahsediyorsunuz hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cfw'yi emunand'da tutup ofw'yi online için kullanmaktan bahsediyorum hocam. 2 yıldır kullandığım bir cihaz var ve sık sık online oynanmasına rağmen henüz ban gibi bir durum söz konusu değil.
Benim bahsettiğim de CFW üzerinde hangi önlemleri alırlarsa alsınlar online oyun oynandığında ban yeneceğiydi. Dediğiniz gibi EMUNAND üzerinden offline olduğunuz müddetçe ban yemezsiniz. OFW üzerinden de satın aldığınız tüm oyunları sorunsuz bansız oynayabilirsiniz.
arkadaşlar herkese merhaba, daha önce bir hata yaptım bu forum altında arkadaşlarla çözdük hatamda şuydu cfw modunda orjinal oyuna tıkladım yanlışlıkla(kartuşlu), daha sonra cihaz açılmamaya başlamıştı beraber hekate versiyonunu güncelleyerek cihazı açılabilir ve cf üzerinden oyun oynanabilir hale getirmiştik, fakat o günden beri cihazım eskisi gibi stabil çalışmamaya başladı, bana yardımcı olabilir misiniz indirim içine atıp kurmam gereken bir hata ayıklıyıcı veya güncelleme ile bu tip olayları çözmeme yarayacak birsey var mı? teşekkür ederim
-
EMUNAND’ı baştan kurabilirsin.
Hocam nasıl yapabilirim bir rehper vs birsey var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
more configurations bölümünde no.ini or boot entries found.. yazıyor bununla alakalı olabilir mi problem acaba
-
Merhabalar nintendo switch lite cipli versiyon satin aldim tinfoil yuklu
Oyunlari nasil indiricegim nelere dikkat etmek gerekiyor oyunlara girerken offline mi olmak gerekiyor wifi kapayip kisaca dikkat etmem gerekenler neler nintendo ya uzagim turkce rehber de yok
Arkadaşlar merhaba, ikinci el bir switch v2 aldım. Çipli olarak almıştım. İçinde hangi model çip olduğunu anlamanın bir yolu var mı? Cihazı ilk açtığımda mavi bir ışık yanıp sönüyor hekate açıldığı anda bir kez yeşil ışık yanıyor.
Cihaza android 11 kuracağım ama sanırım çip versiyonu eski diye ilerleyemiyorum android Recovery menu boot olmuyor restart ediyor cihaz. Çip versiyonunu güncellemek gerekiyormuş bazı senaryolarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 15 Temmuz 2023; 22:26:39 >
Araştırmalarım sorucu cihazda sx lite var. Bunun sdbootloaderını nerede güncelletebilirim? İlk yükleme için chip e fiziksel erişim gerekiyormuş. Cihaza android 11 kurmak istiyorum.
-
Arkadaşlar cfw'li cihazlarda oyunlara Türkçe yama yapabiliyor muyuz?
Türkçe yaması varsa yaparsınız
Allah Allah Allahhh... Bütün oyunlara yapabiliyor muyuz? Zor bir işlem mi acaba?
Youtube'dan izledim şimdi çok çok basit bir işlem. Muhteşem bir şey oldu bu. Tek sıkıntı Laptop'ımda kart okuyucu girişinin olmaması. Bu işlem de cihazı bilgisayara kablo bağlayarak yapılamıyormuş galiba. USB dongle alacağız el mecbur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 19 Temmuz 2023; 8:24:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X