Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Masyur Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.019
Cevap
212
Favori
185.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sadece çipin üstündekilerse para yapmaz açıkcası işi görülsün diye yapılabilir ama komple anakartı sökmek gerekirse duruma göre.Bilmeden fiyat söylemek yanlış olur.

• CaptainToad53 C kullanıcısına yanıt

Hocam açmaya çalışırken hırmızı yanması ve arada açılması

sizce hangi sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde power off yapıyorum,

• poisofn P kullanıcısına yanıt

Çipten sonra zor açılmaya başlar

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

lehim sorunu temassızlık olabilir 10/9-8 açılması gerekiyor cihazın.

• CaptainToad53 C kullanıcısına yanıt

İşlem süresi ne kadar hocam

• Nba2k23 49GB güncelleme gelmiş indir diyorum hafıza karımda 160 gb boş yer var indirmiyor bunu bilgisayardan mı indirmemiz gerekli

• Çipli v1 Switch'im var batarya konusunda çok uzun gitmiyor şarjı , satıp v2 veya oled mi alsam ?

Elde çok oynamıyorum tvye daha çok oynuyorum gerçi , o zaman satmak saçma olur gibi, oled'in standı çok iyi keşke normal switchlerin de öyle olsaymış masaya falan ayarlayınca düşecekmiş gibi oluyor ama oledin standında öyle bi sorun yok stand switchin genelini kaplıyor.

• Rainbow19 kullanıcısına yanıt

Genellikle tvde oynuyorsanız oled biraz gereksiz gibi olabilir.Tabii oledin ekranı ve bataryası daha geliştirilmiş olduğu için elde çok çok daha tatmin ediyor ama onun dışında v2 cihazlar da çok iyidir.

Oled bence ağır bir cihaz elde kullanımı bir süre sonra yorabiliyor. Maliyet olarak da daha pahalıya gelecektir. Temiz kullanılmış bir V2 batarya konusunda Oledi aratmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çoğunlukla Tv'de oynuyorsanız Oled gereksiz olabilir ancak Oled aldığımdan beri v1'in ekranına bakamıyorum bile gerçekten fark çok bariz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

kesinlikle oled arada dahi elde oynasam bile yine oled e değer

standı da uyduruk değil bildiğin tüm açılarla ayarlanıyor iyi olmuş

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt

Oyunu orijinal karttan nand ‘a kopyaladım ve çipli olarak sıkıntısız başlattım. Save duruyor.

OLED tv'niz oled olsa bile TV ekranında v1 gibi görünüyor ve OLED keyfini sadece elde oynarsabız alabiliyorsunuz diye biliyorum.

• OLED Televizyonum yok zaten , 40 inçlik 4k TV var ondan oynuyorum bazen çoğunlukla 24 inç 1080p IPS monitörden oynuyorum monitörde çok daha iyi görünüyor. OLED TV olsa onda çok daha kaliteli görünürdü

• Oled ekran yan yana koyunca çok fark var

• Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Atkadaşımın olediyle benim Lite'ı yan yana koyduk. Oled'in albenisi kesinlikle daha yüksek. Malzeme ve sea kalitesi daha iyi gibi. Ekran büyüklüğü ve görüntü kalitesi de daha iyi. Benimkinin tek avantajı ufak oluşu ve mobilitesinin daha yüksek oluşu.

Ancak çipli cihazlar üzerinden değerlendirirsem Lite'ı her şey dahil 6200'e mal ettiğim ve OLED'i 17.000'e mal edeceğimi hesaplarsak ve üstüne de beninim kullanma alışkanlıklarımı eklersek bir daha olsa yine Lite'ı tercih ederdim. KENDİ AÇIMDAN.

• Lite daha taşınabilir kenardan tutsan bile sıkıntı yok oledi kenardan tutmamak lazım joy con menteşe ile tutuyor ama lite tümleşik bir cihaz o güzelliği var

bana oled daha ev konsolu gibi geliyor ama ps5 gibi değil tabi arkadaş aradı gel dedi at çantaya git orada oyun gecesi yap ama ps5 taşımak istemezsin

Yaz günü çadırda git 2 kişi yandaki kolları çıkar fifa23 at ama ps4 ya da ps5 için bide tv taşıyacaksın tatile götür tatilde oyna tek ihtiyacın şarj edecek priz bunları oled için diyorum kolları çıkarınca 2 kişilik konsola dönüşüyor harici gamepad taşımadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 2 Temmuz 2023; 11:45:58 >
  • Arkadaşlar merhaba, 4 gb ve üstü oyunları yüklemek için gerekli olan goldleaf klasörünü switch klasöründe oluşturdum ancak albumde gold leaf'i açmaya çalıştığımda 1, 2 saniye siyah ekran görünüyor sonra tekrar album sayfası açılıyor. Yani goldleaf açılmıyor.

Nereye baksam çözüm bulamadım.

Böyle bir sorun yaşayan hiç oldu mu, yardımcı olabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.