Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Poyrazsavas2018 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
48.373
Cevap
455
Favori
1.648.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir şey söyleyeceğim. O haberdeki Sensor Bar ne ? Hiç Nintendo Sensor Bar falan hakkında açıklama yaptı mı ki ? Haberin yalan olduğu belli. Beklemeye devam edin.
  • Sensor Bar Wii U kutusundan da çıkan bir aparat. Yeni birşey değil. Wii kumandasını kullanmak için gerekli.

    NX, PS4 veya X1'dan üstün olamaz. Nintendo hiç bir zaman teknik özelliklerle ön plana çıkmadı. Kendi exc oyunları için de öyle çok güçlü bir makineye ihtiyaçları yok. Üçüncü parti oyun desteği yine sınırlı olacaktır. NX çok net bir şekilde hem ev hem de taşınabilir bir konsol olacak. Wii'deki hareket algılayıcı kumanda, Wii U'daki tablet kontrolcü gibi NX bu yönüyle öne çıkar.
  • Konuyu canlandıralım, NX'te PS4'ten grafik olarak üstün oyunlar olacağı ve Unreal Engine 4 ile yapılmış oyunları kaldıracağı söyleniyor.
  • Ben de ne zamandır cevap bekliyordum
    Benim tahminim nintendo 3ds ve wii u yu birleştirecek, zaten 2 platformu var adamların, neden ikisini de sattırmayayım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    bana sorarsan ikisinin oyunlarını oynarız ama sadece bunlar olmaz ayrıca oyunlarıda olur gibime geliyor umarım güzel birşey çıkar
  • Şu nintendo nx normal kontolcülü olsa, 1080p 60fps oynatacak gücü olsa,3. parti oyunlara destek olsa,Satış rekorları kırsa,Kendisiyle beraber jrpg leri de tekrardan şaha kaldırsa,Oyunlar tekrardan ruh kazansa,Hayat bayram olsa..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetixmen -- 23 Mart 2016; 20:58:30 >
  • Reddit'te dolanşan NX kolu resimlerinden bir tanesi Division'un yapımcısının ofisinden çekilme , 3.cü parti konusunda Nintendo sonunda beklediğimiz etkiyi yapacak galiba .
  • Kaç gündür ortalıkta dolaşan,nx in kontrolcüsü olduğu iddia edilen fotoğraflar fake miş.Derin bir ohh çektim İnşallah düzgün normal bir kontrolcü çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçüncü parti değil birinci parti oyunları önemli. Ben zaten ps4 veya xbox one üzerinden oynayabileceğim oyunu nx için almam. Çok iyi exc oyunlar olmalı ve farklı kitlelere de hitap edebilecek birinci parti oyunlar geliştirilmeli. Shooter, TPS, korku, macera hatta rpg vs. Xbox için Halo var, Ps için Killzone neden bu ayarda bir nx oyunu olmasın nintendonun geliştirdiği ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Nintendo da da Metroid Prime var. Tabi yeni ip ler gelmesi iyi olur .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolun 2017 Mart ayında çıkması planlanıyormuş. Hareket algılayıcılı yeni bir joypad tasarlıyorlar. Joypad üstünde ısı ölçer bulunacak büyük ihtimalle fakat bu özelliği tam olarak nasıl kullanacakları merak konusu.
  • E3 te herhangi bir sunum yapmayacaklar NX icin, rakiplerin bilgi calmasindan sakiniyorlardir. Gerci oyun endustrisinde bu isin olmadigi bir donem yoktur. Sony ve MS coktan bazi bilgilere ulasmistir bile.

    Heyecanla bekliyoruz, bu E3 te insallah Wiiu icin bir kac guzel oyun duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana NX'de Wii U yolundan gidecekmiş gibi geliyor. Konsolun gücü Ps4 ve Xbox One seviyesinde olacak büyük ihtimalle. Nintendo asla yüksek sistem kasmaz. Neo bu sene çıktı diyelim , 2017 'de de Xbox'ın yeni versiyonu gelecek daha güçlü olarak , NX Neo ve Xbox'a göre yine çok geride kalacak.Altyapı desen 2002'deki Xbox Live bile Nintendonun şu anki altyapısını katlar. Geriye birtek exc.ler kalıyor..Zeldanın gazıyla çıkışta fena satmaz ama sonradan Wii U yolunda gider.Her türlü alıcam orası ayrı ama genel olarak çok parlak görmüyorum geleceğini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spartan 117

    Bana NX'de Wii U yolundan gidecekmiş gibi geliyor. Konsolun gücü Ps4 ve Xbox One seviyesinde olacak büyük ihtimalle. Nintendo asla yüksek sistem kasmaz. Neo bu sene çıktı diyelim , 2017 'de de Xbox'ın yeni versiyonu gelecek daha güçlü olarak , NX Neo ve Xbox'a göre yine çok geride kalacak.Altyapı desen 2002'deki Xbox Live bile Nintendonun şu anki altyapısını katlar. Geriye birtek exc.ler kalıyor..Zeldanın gazıyla çıkışta fena satmaz ama sonradan Wii U yolunda gider.Her türlü alıcam orası ayrı ama genel olarak çok parlak görmüyorum geleceğini.

    Nintendo'nun açıklamalarını dinleseniz aslında böyle bir olmayacağını sizde anlayacaksınız. Nintendo zaten bunun Wii U ve 3DSin halefinden daha fazla bir şey olacağını söyledi. Yani konsolu donanıma kasmaz bunlar deyip çöpe atmayın, lütfen. Hatta bence PS4 Neo ve yeni XBOX ONE hakkında bir donanım bilgisi aldılar ve yeni güçlü bir donanım üstünde çalıştıkları için konsolu geciktirdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vallahi mükemmel olur öyleyse. Bütün paramı NX için ayırırım bak.

    Şimdiden para biriktirmeye başlamalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centaurus A

    Vallahi mükemmel olur öyleyse. Bütün paramı NX için ayırırım bak.

    Şimdiden para biriktirmeye başlamalı

    Valla bu sadece bir teori ama eğer ki gerçek çıkarsa bende parayı biriktireceğim ki zaten wii u parasını nx parası yaptım konsol çıkınca oyunları ile almayı düşünüyorum.
  • Yeni Xbox özelliklerine bakılırsa Nintendo yine teknik açıdan geride kalacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sisyphus

    Yeni Xbox özelliklerine bakılırsa Nintendo yine teknik açıdan geride kalacak.

    Bence yeni XBOX, XB1'ın düştüğü yanlışa düşüp kötü bir fiyat ile satılacak ve fiyat/performans oranı daha iyi olacağı için Nintendo ve Sony daha çok satacak.
  • Bunu konuşmak için erken bence. Henüz Sony'den resmi bir açıklama bile gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.