Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saricoban38 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49.813
Cevap
496
Favori
1.762.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sisteminin özellikleri neler ?
  • Tam emin değilim ama amd gpu, ibm 4 çekirdek cpu, 2gb ram falan (ps3 ve xbox 360 dan iyi, ps4 ve xbox one dan kötü diye biliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    Senin bilgisayarının özelliklerini sordum wii u nunkini değil ? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir kaç Wii oyununu PC de oynayayim dedim de zerre zevk almadim Wii de devam ettim tekrardan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Senin bilgisayarının özelliklerini sordum wii u nunkini değil ? :)

Pardon yanlış görmüşüm Sistemim:
    -intel i5 3317 u 1.7 ghz 2.6 turbo boost
    -4gb ram
    -nvidia gt740
    Çok iyi değil mi ?

Sormamdaki amaç senin sisteminde Mario kart böyle çalışıyorsa başkaları da kendi sisteminde nasıl çalışacağını aşağı yukarı kestirebilir . neyse emulator konusunda çokça paylaşım olacaktır bu konu hakkında. Teşekkürler paylaşım için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sormamdaki amaç senin sisteminde Mario kart böyle çalışıyorsa başkaları da kendi sisteminde nasıl çalışacağını aşağı yukarı kestirebilir . neyse emulator konusunda çokça paylaşım olacaktır bu konu hakkında. Teşekkürler paylaşım için.

Ne demek yardımcı olurum her zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_mahmutpek

quote:

Ne demek yardımcı olurum her zaman.

Alıntıları Göster
    Cok merak ediyorum nasil bir basari saglayacagi, donanim olarak saglam gozukuyor. Ama wii u sahipleri nintendoya kizma konusunda cok haklilar daha 3 senesi dolmus olan konsolu birakip ara nesil cikariyorlar buyuk risk bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Cok merak ediyorum nasil bir basari saglayacagi, donanim olarak saglam gozukuyor. Ama wii u sahipleri nintendoya kizma konusunda cok haklilar daha 3 senesi dolmus olan konsolu birakip ara nesil cikariyorlar buyuk risk bence

Harbiden nintendo çok garip şeyler yapıyor, new 3dsem var, 1 tane exclusive var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Harbiden nintendo çok garip şeyler yapıyor, new 3dsem var, 1 tane exclusive var

Alıntıları Göster
    Nintendodan yeni gamepad patenti.
    Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Nintendo'nun yeni patenti heyecan verici
    http://www.merlininkazani.com/Nintendonun_yeni_patenti_heyecan_verici-oyun_haber-85383p1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AD674E5D1

Nintendodan yeni gamepad patenti.
    Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Nintendo'nun yeni patenti heyecan verici
    http://www.merlininkazani.com/Nintendonun_yeni_patenti_heyecan_verici-oyun_haber-85383p1.html

Alıntıları Göster
    WiiU alacaktım, beklemeye karar verdim. 2016'da çıkacaksa eğer WiiU almanın bir mantığı yok şu an. 299$-350$ arası bir fiyat bekliyorum. Tabi bir de Region Free olsun artık, Nintendo bölge kilidinde iyice saçmalamaya başlamıştı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

WiiU alacaktım, beklemeye karar verdim. 2016'da çıkacaksa eğer WiiU almanın bir mantığı yok şu an. 299$-350$ arası bir fiyat bekliyorum. Tabi bir de Region Free olsun artık, Nintendo bölge kilidinde iyice saçmalamaya başlamıştı artık.

Wii u emülatör çıktı zaten, yavaş yavaş olucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Gelen haberler kötü. Konsol ps4den güçsüz olacakmış.Resmen rezillik. Nintento güçlü bir cihazı zaten düşünmüyormuş.Xbox one dan bile güçsüz olabilir düşüncesi var artık.

Gerçek mi bu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Gelen haberler kötü. Konsol ps4den güçsüz olacakmış.Resmen rezillik. Nintento güçlü bir cihazı zaten düşünmüyormuş.Xbox one dan bile güçsüz olabilir düşüncesi var artık.

Gerçek mi bu hocam ?

1-2 yıl önce çıkmış haber bu şuan 2 kat güçlü olacağı biliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewferofking

quote:

quote:

Gerçek mi bu hocam ?

İyi bari ya. Yine "ama kırafikler kötü yeaacılar" ile uğraşmak zorunda kalmasın şu Nintendo forumu

Şaka maka Wii U oyunlarının çalışması çok iyi olur. Özellikle benim gibi Wii U'yu atlayanlar için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçek mi bu hocam ?

İyi bari ya. Yine "ama kırafikler kötü yeaacılar" ile uğraşmak zorunda kalmasın şu Nintendo forumu

Şaka maka Wii U oyunlarının çalışması çok iyi olur. Özellikle benim gibi Wii U'yu atlayanlar için.

Alıntıları Göster
    Aynen. Wii U desteği çok iyi olur. Wii U alacaktım yazın fakat NX'in çıkacağı kesinleşince vazgeçtim. Oynayamadığım oyunlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Aynen. Wii U desteği çok iyi olur. Wii U alacaktım yazın fakat NX'in çıkacağı kesinleşince vazgeçtim. Oynayamadığım oyunlar var.

Alıntıları Göster
    Xbox Onela aynı donanım olacak diyorlar hoaydaa
  • quote:

Vallla bu haberi ilk okuyunca ben de sizin gibi tepki verdim ama nintendo wii u veya ps4/xbox one gibi bir şey ya da devamı niteliğinde bir şey yapmıyormuş, çok farklı olacakmış. Ondan sonra normaldir dedim

• quote:

quote:

Vallla bu haberi ilk okuyunca ben de sizin gibi tepki verdim ama nintendo wii u veya ps4/xbox one gibi bir şey ya da devamı niteliğinde bir şey yapmıyormuş, çok farklı olacakmış. Ondan sonra normaldir dedim

Hocam öbür konsollardan 2 kat güçlü yapacağız diyorlardı. Yapacaklarsa yapsınlar şöyle 8 çekirdekli 3.5 gHz işlemci 16 GB RAM AMD R9 APU falan bizde mağazalara koşup (inşallah distrübitör gelir) alalım bi tane.

• quote:

quote:

quote:

Hocam öbür konsollardan 2 kat güçlü yapacağız diyorlardı. Yapacaklarsa yapsınlar şöyle 8 çekirdekli 3.5 gHz işlemci 16 GB RAM AMD R9 APU falan bizde mağazalara koşup (inşallah distrübitör gelir) alalım bi tane.

Gerçekten öyle olsa çok iyi olur, napalım bekleyeceğiz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.