Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (2495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49.929
Cevap
505
Favori
1.888.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
61 oy
Giriş
  • Dün aldım cihazı bugün armut gibi 22 sürümüne guncelledim cihazı kullanamıyorum atmoshpere sürümü hatası veriyor. Ne yapmak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BuDuTR kullanıcısına yanıt

Biz yeni 15.5'e aldık hocam kardeşime 256GB kart ile piyasası temiz cihazlar için bu 12-13 civarına bulursanızda direkt alın bence

Bu cihazdan uzak dur, 2 bin daha ver çipli al!

ama nintendo switch 1'i mi de emekli etmedim. Onu da terasta projeksiyon cihazımın üzerine yerleştirdim :D

çocuklar nedense mario kart 8'i daha çok seviyor ve bunda oynamayı tercih ediyorlar

ben de geceleri stardew valley , bioshock infinite ounuyorum şu sıralar

yani iki konsolda görevine devam ediyor :)

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

maşallah diyelim millet bir tane bulamıyor★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ 

Kapalı Profil üyeler ile alışveriş yapmıyorum. Sizinle alışveriş yapmam alışveriş esnasında gördüğüm veya tespit ettiğim sorunları görmezden geleceğim anlamına gelmez, bloklanmışsanız illaki birşey görmüşümdür, kimseyle sürekli alışveriş yapmak veya samimi olmak zorunda değilim.
  • kaanfb38 K kullanıcısına yanıt

Aynı hatayı bende yaptım 22 sürümüne güncelledim 😥 şu anda uyumlu atmosfer daha yok uzerinde çalışılıyor deniyor. Sürüm düşürme işlemi varmış ama cihaz elde kalırsa daha kötü, beklemekten başka yapacak bişi yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Ben 2 tane SD kartta emuemmc sürümü düşürdüm hiç bişey olmadı tertemiz çalışıyor

Versiyon düşürmenin detaylı bir videosu yada anlatımı varmı acaba ? cihazım orjinal 22 sürümünde. Çip taktırmak istediğim yer versiyon düşürme riskli bekleyelim yeni atmosferi diyor arada kaldım :(

İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Stok sürüm düşürmeyeceksiniz, emuemmc sürüm versiyonunu düşüreceksiniz ne gibi bir sorun olabilir ki en fazla bicimlendirmeniz gerekir kartı.
    Buyrun
    Modding Reimagenedyoutube
    Switch 22.0 Emummc Only Downgrade Guide
    https://www.youtube.com/watch?si=BTBp0HiMXFF-U4_3&v=w_is1HsrB08&feature=youtu.be

• Merhaba arkadarşlar yeni cihaz aldım hiç oyun almadım daha şimdi eshop tan oyunun nerede ucuz olduğunu buldum bölge değiştirip oradan oyunu aldım diyelim farklı bir oyundaha alıcam oda farklı storfa ucuz tekrar bölge değiştirip aynı hesaptan 2 farklı bölgeden oyun alabilir miyim? Yoksa her oyun için tek tek hesap mı açacağim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tek hesaptan bölge değiştirerek devamlı alabilir miyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Nintendo Switch'e SteamOS yüklenebiliyormuş.

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★eXtas1s 🎮 Noticias & Rumores (@eXtas1stv) on Xtwitter
    🔴 STEAM EN NINTENDO SWITCH 👇 Con la liberación del nuevo SteamOS ARM la gente está haciendo LOCURAS como instalarlo en la Nintendo Switch, siendo ahora una consola capaz de correr ciertos juegos de tu biblioteca de Steam. 💀 (Y dicen que no es "dificil" de hacer)
    https://x.com/eXtas1stv/status/2044929424122945612

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Nisan 2026; 14:26:33 >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • lextor kullanıcısına yanıt
    Hocam Arjantin eshoptan oyun almayı başarabildinizmi geçen süre zarfında deneme fırsatınız oldumu

Maalesef imkansız. Arjantin banka hesabı harici olmuyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ekonomimiz zaten berbat varlıık içinde zihinsel yokluk yaşayan paranın kulu kölesi herifler yüzünden birde nintendo'dan tokat yedik. Adam 10 Euro fazla vermemek için diğer mağazalara yöneldi. Trafik artınca Nintendo olaya el koydu.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.